تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869989462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض کمبود غلات سبوس‌دار در ایران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عوارض کمبود غلات سبوس‌دار در ایران
نتایج این طرح پژوهشی همچنین بیانگر آن است که مصرف غلات بدون سبوس و تصفیه شده مانند برنج و نان های سفید که به یک عادت و فرهنگ غذایی در بین ایرانی ها تبدیل شده، افزایش میزان اختلالات متابولیک را به همراه داشته است.
کد خبر: ۴۷۵۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴ - 14 February 2015




دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای علوم تغذیه گفت: نتایج تحقیقات صورت گرفته در ایران نشان می دهد که کمبود غلات سبوس دار یکی از علل بروز سندرم متابولیک مانند اختلالات قند، چربی و فشار خون، چاقی شکمی و دیابت نوع 2 در بین ایرانی ها است.


دکتر لیلا آزادبخت محقق طرح پژوهشی «ارتباط دریافت های غذایی با خطر بیماری های غیرواگیر» شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: نتایج این طرح پژوهشی همچنین بیانگر آن است که مصرف غلات بدون سبوس و تصفیه شده مانند برنج و نان های سفید که به یک عادت و فرهنگ غذایی در بین ایرانی ها تبدیل شده، افزایش میزان اختلالات متابولیک را به همراه داشته است.


وی با بیان اینکه بروز اختلالات متابولیک می تواند تا حد زیادی به دریافت کربوهیدرات های ساده مرتبط باشد، افزود: مصرف غلات تصفیه شده همچنین افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به دنبال دارد.


آزادبخت خاطر نشان کرد: مساله دیگر مصرف کربوهیدرات زیاد در کشور است؛ مصرف زیاد نان و برنج سفید که جزوی از گروه کربوهیدرات ها است، می تواند عامل بروز بسیاری از بیماری ها باشد.


متخصص تغذیه گفت: بخشی از مطالعات انجام شده در این طرح پژوهشی در مورد کیفیت رژیم غذایی دریافتی در کشور است که نشان می دهد ارزیابی کیفیت مواد غذایی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.


آزادبخت ادامه داد: صنایع غذایی کمتر در زمینه تولید محصولات سبوس دار فعالیت می کنند و به ناچار بیشتر غلاتی که مردم مصرف می کنند، بدون سبوس و تصفیه شده است.


وی اظهار کرد: تنوع محصولات غذایی سبوس دار در کشور بسیار محدود است و لازم است دست اندرکاران صنایع غذایی به این مساله توجه کنند و برای رفع این مشکل اقداماتی را صورت دهند.


به گفته آزادبخت، درحال حاضر تنها نان سنگک، بربری و برخی نان های تافتون و برخی از انواع نان های سبوس دار در کشور تولید می شود که این میزان به نسبت نان های سفید بسیار کم است.


وی با بیان اینکه همچنین میان وعده های مصرفی مانند انواع بیسکویت ها و کیک ها از آرد سفید تهیه می شود، افزود: صنایع با ورود به تولید میان وعده ها از آردهای سبوس دار می توانند بخش مهمی از کمبود غلات سبوس دار و عوارض ناشی از آن را کاهش دهند.


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد استاندارهای جهانی میزان مصرف سبوس در رژیم غذایی روزانه افراد اظهار کرد: استاندارد جهانی در مورد میزان کافی مصرف سبوس وجود ندارد اما انجمن های علمی جهانی توصیه کرده اند که حداقل یک سوم از آرد نان و غلات مصرفی سبوس دار باشد.


آزادبخت به مردم توصیه کرد: سعی شود میزان مصرف برنج را کاهش دهند و بیشتر از نان ها و غلات سبوس دار مانند جو و گندم سبوس دار در مصرف غذایی روزانه خود استفاده کنند.


وی گفت: همچنین می توان سبوس ها را جداگانه به غذاها اضافه یا از جوشانده سبوس استفاده کرد.


وی با یادآوری افزایش مصرف غذاهای آماده (فست فودها) در بین کودکان و نوجوانان اظهار کرد: نان ساندویچ ها و پیتزاها از نوع نان سفید است و از آنجایی که مصرف این نوع از غذاها در رژیم روزانه کودکان و نوجوانان افزایش یافته است، کاهش دریافت سبوس را به دنبال دارد و می تواند آنها را در سنین بالاتر با اختلالات متابولیک روبه رو سازد. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن