تبلیغات
تبلیغات متنی
آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
راهنمای انتخاب شرکتهای معتبر باربری برای حمل مایعات در ایران
چگونه اینورتر های صنعتی را عیب یابی و تعمیر کنیم؟
جاهای دیدنی قشم در شب که نباید از دست بدهید
سیگنال سهام چیست؟ مزایا و معایب استفاده از سیگنال خرید و فروش سهم
کاغذ دیواری از کجا بخرم؟ راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری با کیفیت و قیمت مناسب
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1869142599

عوارض گرد وغبار در خوزستان |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عوارض گرد وغبار در خوزستان
در روزهای ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه در محورهای برون شهری تعداد پنج تصادف داشتیم.
کد خبر: ۴۷۴۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸ - 12 February 2015
آسمان خوزستان طی یك هفته اخیر هر روز خاكستری بوده و مردم شاهد گرد و غبارهای شدید هستند كه شعاع دید را كاهش داده و عامل افزایش تصادفات و مشكلات تنفسی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، امروز برای چندمین بار طی هفته اخیر آسمان خوزستان خاكستری شده و مردم براي تنفس و انجام امورات روزانه خود نز با مشكل مواجه شده اند هر چند دولت اعلام كرده قصد دارد در سريع ترين زمان ممكن نسبت به رفع مشكل پيش آمده براي مردم خوزستان اقدام كند.
متاسفانه وقتي اين پديده شدت مي گيرد؛ مردم بیمار می شوند، بسیاری از خودروها به دلیل دید محدود تصادف می كنند، آموزش تمامی دانش آموزان شهرهایی كه با گرد و غبار درگیر هستند ضربه می خورد، كیفیت محصولات كشاورزی تحت شعاع قرار گرفته و بسیاری از كودكان سلامتی خود را از دست می دهند.
غلظت بالای ۳ هزار میكروگرم گرد و غبار در هوای امروز اهواز
هاشم بالدی، مدیركل بحران استانداری خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار می كند: میزان غلظت گرد و غبار در هوای اهواز بالای سه هزار میكروگرم در مترمربع بوده است. تمامی ادارات و مدارس شهرهای اهواز، رامشیر، ماهشهر، سوسنگرد، هویزه، حمیدیه، آبادان، هندیجان، امیدیه، بندرامام، كارون و باوی تعطیل شدند.
مدیركل بحران استانداری خوزستان تصریح می كند: روزهای گذشته پدیده گرد و غبار شهرهای اهواز، شوش، دزفول، ماهشهر و امیدیه را در برگرفته است.
بالدی بیان می كند: دو روز گذشته كه گرد و غبار داشتیم حدود ۵۰ نفر به بیمارستان های اهواز مراجعه كردند كه این آمار نشان دهنده فرهنگ سازی خوب برای مردم در زمینه مقابله با گرد و غبار است.
وی عنوان می كند: خوشبختانه با اطلاع رسانی های فراوان، مردم دیگر ترددهای غیر لازم را نداشته و هنگام گرد و غبار در هوای آزاد قرار نمی گیرند. سه روز پیش جلسه شورای سلامت را برگزار كرده و رئیس دانشگاه علوم پزشكی اهواز نیز با حضور در صدا و سیما آموزش های لازم را به مردم ارائه داد. در كنار این آموزش ها، تیم عملیاتی و مطالعاتی دانشگاه نیز برای بررسی تبعات گرد و غبار در سلامت و بهداشت مردم فعال است.
دستگاه های اجرایی استان به تنهایی قادر به حل مشكل نیستند
مدیركل بحران استانداری خوزستان یادآور می شود: برای حل مشكل پدیده گرد و غبار در خوزستان نیاز به یك عزم ملی بوده و دستگاه های اجرایی استان به تنهایی قادر به حل این مسئله نیستند. برای رفع گرد و غبار تنها مدیریت بحران استانداری وظیفه ندارد بلكه منابع طبیعی در زمینه تثبیت شن های روان و بیابان زدایی، دانشگاه علوم پزشكی در زمینه بهداشت و درمان، محیط زیست و سایر دستگاه ها نیز وظایفی دارند.
بالدی تاكید می كند: مقرر شده تا مسئله گرد و غبار خوزستان در كارگروه تخصصی محیط زیست مجلس پیگیری شود و تاكنون توسط نمایندگان مجلس هم در جلسات هیئت دولت مطرح شده است.
تصادفات ناشی از دید ناكافی
سرهنگ قاسم قدرتی رئیس پلیس راه خوزستان نیز در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: در روزهای ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه در محورهای برون شهری تعداد پنج تصادف داشتیم.
وی می افزاید: این تصادفات جرحی و خسارتی بوده و منجر به مصدوم شدن هشت نفر از هم استانی ها شده بود. عمده تصادفات در مسیر اهواز به اندیمشك، آزادراه خلیج فارس و مسیر اهواز به آبادان و سربندر بوده است.
رئیس پلیس راه خوزستان در پایان می گوید: بیشتر تصادفات و حدود ۹۰ درصد آنها به دلیل دید نامحدود راننده ها و ناشی از پدیده گرد و غبار بود.
كاهش بارندگی عامل بروز گرد و غبار محلی
علیرضا غلامپور معاون هواشناسی خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: كل بارندگی از اول مهر امسال تاكنون ۶۴ میلی متر بوده است. سال گذشته از مهر ماه تا ۲۰ بهمن میزان بارندگی ۱۵۵ میلی متر بود.
وی می افزاید: تفاوت بارندگی سال جاری با سال گذشته، كاهش ۹۱ میلی متری باران و میانگین بلند مدت اهواز از اول مهر تا ۲۰ بهمن سال گذشته ۱۵۴ بوده است.
معاون هواشناسی خوزستان در پایان می گوید: به صورت كلی میزان بارندگی های امسال در اهواز ۵۸ درصد كاهش داشته است.
افزایش مراجعه بیماران تنفسی به مراكز درمانی
مهران حكیمی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان كرد: پس از وقوع پدیده گرد و غبار و آلودگی های ایجاد شده در استان و شهرستان اهواز، روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ نفر بیمار تنفسی به این بیمارستان مراجعه می كنند.
وی افزود: به طور مثال می توان به تعداد مراجعان روز یكشنبه به این بیمارستان اشاره كرد كه از این تعداد مراجعه كننده عده ای به صورت سرپایی و تعدادی هم پس از بستری شدن مورد مداوا قرار گرفتند.
رئیس بیمارستان ابوذر اهواز تصریح كرد: تا روز سه شنبه بر طبق آمار به دنبال آلودگی های ناشی از گرد و غبار روز یكشنبه تعداد ۹ كودك بستری و شش كودك هم به صورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفتند كه پس از اینكه داروهای لازم تنفسی به آنها داده شد، مرخص شدند.
حكیمی زاده با بیان اینكه كودكان به علت حساسیت بیشتر پس از مواجهه با هوای آلوده بیشتر در معرض آسیب قرار دارند، ادامه داد: خانواده ها باید در زمان وقوع پدیده گرد و غبار از حضور افراد مسن و كودكان در فضای باز جلوگیری كنند.
غلظت گرد و غبار فراتر از اندازه گیری دستگاه ها
همچنین مدیر کل حفاظت از محیط زیست خوستان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان خوستان با اشاره غلظت بی سابقه گرد و غبار در استان خوزستان می گوید: ظت گرد و خاک در هوای اهواز تا ساعت هشت صبح روز چهارشنبه در اهواز از مرز 10 هزار میکروگرم بر متر مکعب گذشت.
احمد لاهیجان زاده عنوان می كند: تفاوت گرد و خاک های اخیر با سال های گذشته این است که فاصله زمانی شروع وزش باد تا اوج گرد و غبار ها بسیار کم و غلظت گرد و خاک ها بسیار زیاد است.
مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان خوزستان با بیان اینکه اندازه گیری غلظت گرد و غبار ها در استان خوزستان به دلیل بالا بودن میزان آن با دستگاه های موجود قابل انجام دقیق نیست، اظهار می كند: دستگاه های ساخته شده در جهان تنها می توانند غلظت گرد و غبار را تا 10 هزار میکروگرم بر متر مکعب اندازه گیری کنند و این درحالی است که میزان آلودگی هوای برخی نقاط استان در مواقعی بیش از این میزان است.
لاهیجان زاده بیان کرد: در 10 سال گذشته هیچگاه میزان غلظت گرد و غبار ها در استان خوزستان به بیش از 10 هزار میکروگرم بر متر مکعب نرسیده بود ولی طی دو هفته گذشته این میزان آلایندگی در استان خوزستان از 10 هزار میکرو هم عبور کرد.
۹۸ تصادف در سه روز گذشته در اهواز ناشی از دید ناكافی
سرهنگ عادل مجدمی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار می كند: پدیده گرد و خاك موجب ایجاد محدودیت دید می شود. رانندگان سرعت مطمئنه و فاصله با وسیله نقلیه جلویی خود را در هنگام گرد و غبار رعایت نمی كنند.
وی یادآور می شود: هنگام بروز پدیده گرد و غبار، خاكی روی آسفالت می نشیند كه باعث لغزندگی آن می شود. در این گونه مواقع تعداد تصادفات درون شهری بیشتر شده كه بیشتر تصادفات هم در بزرگراه ها روی می دهد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان در پایان گفت: مردم آمادگی لغزندگی راه و یا كاهش محدودیت دید را نداشته و به یكباره با پدیده گرد و غبار مواجه می شوند و این باعث بروز تصادفات در شهر می شود كه طبق آمار در سه روز دوشنبه ۹۸ تصادف ناشی از عدم دید كافی را در اهواز داشته ایم.
به گزارش خبرنگار مهر، طی هفته اخیر بسیاری از شهرهای خوزستان با پدیده گرد و غبار دست و پنجه نرم می كنند. بسیاری از كودكان به علت گرد و غبار روانه بیمارستان ها شده اند. چه بسیار جوانانی كه تا قبل از این پدیده های گرد و غبار پی در پی از سلامتی كاملی برخوردار بودند ولی اكنون دیگر حساسیت پیدا كرده و از اسپری استفاده می كنند.
دانش آموزان خوزستانی در حالت عادی به دلیل گرمای استان معمولا خیلی زودتر از سایر استان های كشور، سال تحصیلی خود را به اتمام می رسانند. با این وضعیت اگر تعطیلی هایی كه به علت گرد و غبار به دانش آموزان تحمیل می شود را نیز حساب كنیم قطعا ضربه سنگینی به آموزش آنها وارد می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
باران و گرد و غبار در خوزستان ادامه دارد |اخبار ایران و جهان
باران و گرد و غبار در خوزستان ادامه دارد معاون هواشناسی خوزستان گفت برای استان خوزستان تا پایان هفته باران و گرد و غبار را پیش بینی می كنیم کد خبر ۴۷۳۸۳۰ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۳ - 08 February 2015 معاون هواشناسی خوزستان گفت برای استان خوزستان تا پایان هفته باران وگرد و خاک دوباره خوزستان را به تعطیلی کشاند |اخبار ایران و جهان
گرد و خاک دوباره خوزستان را به تعطیلی کشاند کد خبر ۴۷۳۹۱۷ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۷ - 08 February 2015 عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان با بحرانی خواندن هوای استان خوزستان گفت ضعف عملکرد مسئولان در مقابله با پدیده ریزگردها باعث شده که همچنان شاهد بروز گردوخاک در استانگرد و غبار مدارس خوزستان و دهلران را تعطیل کرد |اخبار ایران و جهان
گرد و غبار مدارس خوزستان و دهلران را تعطیل کرد آلودگی هوا در برخی شهرهای کشورمان موجب اخلال در امور عادی برخی شهر ها شد تا جایی که مدارس دهلران و خوزستان تعطیل شدند کد خبر ۴۷۱۲۵۲ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۴ - 31 January 2015 آلودگی هوا در برخی شهرهای کشورمان موجب اخلال دراهپیمایی مردم خوزستان با وجود گرد و غبار |اخبار ایران و جهان
راهپیمایی مردم خوزستان با وجود گرد و غبار کد خبر ۴۷۴۶۵۵ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۸ - 11 February 2015 مردم غیور خوزستان نیز همراه و همدل با سراسر ایران با وجود گرد و غبار شدید استانشان با ماسکهایی بر صورت و پلاکاردهایی در دستانشان برای تجدید میثاق با امام راحل رهبر معظمالچ پاشی راه حل گرد و غبار خوزستان نیست |اخبار ایران و جهان
مالچ پاشی راه حل گرد و غبار خوزستان نیست استاندار خوزستان با بیان این که مردم خوزستان نباید به تعطیلی ادارات و مدارس در هنگام وقوع پدیده گرد و خاک عادت کنند گفت به دنبال این هستیم که پذیرش مراجعه کنندگان به بیمارستانهای دولتی و خصوصی در روزهای آلوده به صورت رایگان درآید کد خبتشکیلکارگروه برای بررسی گردوغبار خوزستان |اخبار ایران و جهان
تشکیلکارگروه برای بررسی گردوغبار خوزستان در جلسه هیئت دولت پس از گزارش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از وقوع پدیده گرد و غبار در خوزستان و قسمتهایی از ایلام به دستور رییسجمهور مقرر شد وزرای نفت و جهاد کشاورزی و رؤسای سازمانهای حفاظت محیط زیست و مدیریت و برنامهریزی و استانداابتکار: بسته اقدامات مقابله با گردوغبار تهیه شد |اخبار ایران و جهان
ابتکار بسته اقدامات مقابله با گردوغبار تهیه شد معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت بسته اقدامات اجرایی و اعتباری برای مقابله با پدیده گرد و غبار تهیه شده است کد خبر ۴۷۴۷۸۵ تاریخ انتشار ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۸ - 12 February 2015 معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفقول ابتکار به خوزستانیها درباره گرد و غبار |اخبار ایران و جهان
قول ابتکار به خوزستانیها درباره گرد و غبار کد خبر ۴۷۲۶۱۴ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۰ - 04 February 2015 معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص پدیده گرد وغبار از تلاش جمعی برای تامین اعتبار 55 میلیارد ریالی مقابله با گرد و غبار خبر داد و به مردم استان خوزعوارض ساخت و ساز در شهر جدید هشتگرد افزایش نمی یابد - اخبار ایران و جهان |
در سال 94 عوارض ساخت و ساز در شهر جدید هشتگرد افزایش نمی یابد شناسهٔ خبر 2476822 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۹ استانها > البرز ساوجبلاغ - شهردار شهر جدید هشتگرد گفت عوارض ساخت و ساز در این شهر برای سال 94 افزایش نخواهد یافت کامران عظیم زاده در گفتگو با مهر از عدم افزایش تعسقوط دو فروند بالگرد حامل تروریستها در بعقوبه |اخبار ایران و جهان
سقوط دو فروند بالگرد حامل تروریستها در بعقوبه یک منبع امنیتی در استان دیالی از سقوط دو فروند بالگرد حامل نیروهای تروریستی مسلح در شمال شرقی بعقویه خبر داد کد خبر ۴۷۲۴۰۵ تاریخ انتشار ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۸ - 03 February 2015 یک منبع امنیتی در استان دیالی از سقوط دو فروند بالگردچه کسی قرار است حق خورده شده پیکان را بازگرداند؟ |اخبار ایران و جهان
چه کسی قرار است حق خورده شده پیکان را بازگرداند کد خبر ۴۷۴۰۴۳ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۰ - 09 February 2015 مدافع تیم فوتبال پیکان گفت داور در بازی با استقلال به ضرر ما سوت زد و نمیدانم حالا چه کسی قرار است حق خورده شده پیکان را بازگرداند محمد نصرتی در گفتوگو با تسنیریزگردهای اهواز روی میز وزارت بهداشت |اخبار ایران و جهان
ریزگردهای اهواز روی میز وزارت بهداشت بر اساس قانون وزارت بهداشت متولی پیگیری اثرات آلودگی هوا بر سلامت مردم و ارایه هشدارها در این زمینه است اما بحث پایش و کنترل آلودگی هوا بر عهده سازمان محیط زیست قرار گرفته است ب کد خبر ۴۷۱۹۰۲ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۰ - 02 Februarسانتانا: تابستان به شالکه بازمیگردم |اخبار ایران و جهان
سانتانا تابستان به شالکه بازمیگردم کد خبر ۴۷۱۳۸۴ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۵ - 31 January 2015 مدافع برزیلی تیم فوتبال شالکه گفت بعد از اتمام دوره حضورم در المپیایکوس به آلمان بازخواهم گشت به گزارش فارس روز گذشته فلیپه سانتانا از تیم آبیپوش شهر گلزنکرشن جدا شد و بجزئیات جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان |اخبار ایران و جهان
جزئیات جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان سرپرست سازمان امداد و نجات که در اهواز حضور دارد به تشریح جلسه ستاد مدیریت بحران استان خوزستان پرداخت کد خبر ۴۷۴۶۷۹ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۵ - 11 February 2015 سرپرست سازمان امداد و نجات که در اهواز حضور دارد به تشریح جلسه ستادخوزستان به حالت نیمه تعطیل درآمد |اخبار ایران و جهان
خوزستان به حالت نیمه تعطیل درآمد مدیر کل بحران استانداری خوزستان گفت به علت ادامه انتشار گرد و خاک روز سه شنبه مدارس و دستگاه های اجرایی در 10 شهرستان استان تعطیل شده است کد خبر ۴۷۴۴۹۳ تاریخ انتشار ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۳ - 10 February 2015 مدیر کل بحران استانداری خوزستان گفتدریافت عوارض تونل و بزرگراه مغایر با قوانین است |اخبار ایران و جهان
دریافت عوارض تونل و بزرگراه مغایر با قوانین است کد خبر ۴۷۴۲۰۵ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۴ - 09 February 2015 عضو فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی گفت به دلیل اینکه خودروهای تهرانی عوارض سالیانه پرداخت می کنند دریافت وجوه اضافه از خودروها تحت عنوان عوارض ورود به توعوارض استفاده مکرر از لاک ناخن |اخبار ایران و جهان
عوارض استفاده مکرر از لاک ناخن کد خبر ۴۷۲۱۸۱ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۲ - 02 February 2015 یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه استفاده مکرر از لاک ناخن باعث عوارض جدی میشود گفت حساسیت قرمزی خارش التهاب متورم شدن و اگزما اطراف ناخن از عوارض استفاده مکرر از لاک است-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها