واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار آذربایجان شرقی: شبکه ملی اطلاعات نیازمند تولید محتواست تبریز - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: شبکه ملی اطلاعات نیاز به تولید محتوا متناسب با نیاز اقشار مختلف جامعه دارد.
محمد تقی پاکزاد روز سه شنبه در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان با بیان اینکه از ظرفیت دانشگاه ها می توان برای تولید محتوا استفاده کرد، افزود: هر چه در مسیر تولید محتوا حرکت کنیم فضای کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات بیشتر می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های آموزشی شبکه ملی اطلاعات، گفت: آموزش و پرورش بستر مناسبی برای استفاده از محتوای آموزشی دارد.
پاکزاد با بیان اینکه درگاه دولت الکترونیک در استان طراحی و در مرحله محتوا گذاری است، اعلام کرد: امکان ارایه خدمات دستگاه ها از طریق این درگاه وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه 200 خدمت در این درگاه اینترنتی تعریف شده است، افزود: امکان برقراری ارتباطات تعاملی هم در این درگاه فراهم شده است.
پاکزاد با اعلام اینکه مردم از طریق اینترنت و با کد ملی امکان ورود به این درگاه را خواهند داشت، گفت: چرخش اطلاعات در این درگاه داخل شبکه دولت خواهد بود.
وی تجمیع و دسترسی آسان به اطلاعات و خدمات سازمان های اداری را از اهداف پیاده سازی این درگاه عنوان کرد و گفت: با راه اندازی دیتا سنتر استان اتاق سرورهای تمام دستگاه ها باید به این مرکز داده منتقل شود.
وی گفت: این درگاه در دو بخش دولتی به آدرس eaz.gov.ir و بخش عمومی شامل سرگرمی، تبلیغات، کسب و کار به آدرس eaz.ir طراحی شده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هم با اعلام اینکه دیتا سنتر استان هفته آینده راه اندازی می شود، بر ضرورت تولید محتوا تاکید کرد و گفت: تا زمانی که محتوای الکترونیکی تولید نشود فراهم کردن بسترهای الکترونیکی سودمند نخواهد بود.
بهمن حسین زاده محتواسازی را نیازمند حرکتی ملی دانست و افزود: از ظرفیت دانشگاه ها و بخش خصوصی در این مورد باید استفاده شود.
وی با بیان اینکه تا پایان سال آینده تمام خانوارهای روستایی استان امکان بهره مندی از اینترنت پرسرعت را خواهند داشت، گفت: با تولید محتوای آموزشی و قرار دادن در شبکه های مجازی بسیاری از هزینه های موجود در آموزش و پرورش کاهش یافته و شاید دیگر نیازی به حضور معلم در روستاهای دوردست نباشد.
حسین زاده با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده است، اظهارکرد: بخش آموزشی از زیرمجموعه های اصلی این شبکه خواهد بود.
وی با بیان اینکه ارتباط چهره به چهره با الکترونیکی شدن فرایندها کمتر می شود، افزود: در شبکه ملی اطلاعات و درگاه دولت الکترونیک بدون رابطه و به صورت عادلانه خدمت ارایه خواهد شد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری آذربایجان شرقی هم با اشاره به اینکه درگاه خدمات دولت الکترونیک در استان شامل چند لایه است و هر لایه برای ارائه خدمات به مردم، به دستگاه های اجرایی و به فعالان اقتصادی طراحی شده است، گفت: در ازای خدمات خاص قابل ارائه از این درگاه، هزینه دریافت خواهد شد.
محمد سربخشیان با بیان اینکه در کنار راه اندازی این درگاه، دفاتر پیشخوان دولت هم در راستای تسهیل برخورداری مردم از خدمات دستگاه های دولتی توسعه می یابند، اعلام کرد: تا کنون ارائه خدمات شهرداری تبریز از طریق 10 دفتر پیشخوان دولت ممکن شده و تا پایان سال 40 دفتر امکان ارائه این نوع خدمات را خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه خدمات متعددی از طریق این دفاتر ارائه می شود، افزود: امکان واگذاری خدمات دیگر نهادها و سازمان ها همچون جهاد کشاورزی هم به این دفاتر وجود دارد.
محمدرضا احمدیان مدیرکل پست استان هم با اشاره به طرح یکپارچه سازی نشانی ایرانیان، گفت: با همکاری شهرداری و ثبت احوال درصدد این هستیم که نشانی ها را بر اساس کدپستی و کد ملی یکسان سازی کنیم.
در این نشست مقرر شد در کارگروه دولت الکترونیک استان کمیته ای به منظور تولید محتوا تشکیل و استراتژی مشخص برای این منظور تعریف شود.
استان آذربایجان شرقی با 45 هزار و 491 کیلومتر مربع وسعت و سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های 31 گانه جمهوری اسلامی و بزرگ ترین و پرجمعیت ترین استان ناحیهٔ شمال غربی ایران محسوب می شود.
مرکز این استان کلان شهر تبریز است و در سرشماری همین سال با یک میلیون و 695 هزارو 94 نفر پرجمعیت ترین شهر استان آذربایجان شرقی بوده است.
7232/1756
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]