تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819265114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مرکز جامع سرطان در تهران راه اندازی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مرکز جامع سرطان در تهران راه اندازی می شود تهران- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مرکز جامع سرطان به شکل مدرن مبتنی بر پیشگیری، درمان و توانبخشی در بیمارستان جرجانی راه اندازی می شود.


به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر«علی اصغر پیوندی» روز سه شنبه در حاشیه افتتاح بخش های جدید بیمارستان امام حسین (ع) افزود : همکاری این مرکز با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، تامین اجتماعی، وزارت بهداشت و خیرین در بیمارستان جرجانی صورت می گیرد.
دکتر پیوندی در عین حال گفت : بیمارستان جرجانی در زمان حاضر بلااستفاده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به راه اندازی مراکز دیگری همچون بیمارستان سوختگی با 180 تخت و با همکاری سازمان اوقاف در خیابان «مطهری ،ترکمنستان» در آینده نزدیک اشاره کرد و اینکه جای بیمارستان مجهز ویژه تروما در شرق تهران نیز خالی است.

**مقایسه دستاوردهای سلامت ، قبل و بعد از انقلاب
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مقایسه دستاوردهای سلامت در زمان قبل و بعد از انقلاب پرداخت و اظهارداشت: بعد از انقلاب، شمار رشته های پزشکی به هشت برابر و وسعت فضای آموزشی پزشکی نیز پنج برابر افزایش یافت.
پیوندی با بیان اختصاص40درصد تولید علم در کشور به سلامت، افزود: ایران در تولید علم در جهان ، رتبه هفدهم را دارد که این مهم پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آمد. همچنین پیش از انقلاب 25 درصد داروها در داخل کشور تولید می شد که اکنون این رقم به 96 درصد رسیده است.
وی ادامه داد: عمده ترین کار در حوزه بهداشت پس از انقلاب اسلامی استقرار شبکه بهداشتی بود که طی آن پوشش واکسیناسیون از 20 درصد به 97 درصد رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: مرگ و میر کودکان کمتر از یک سال از 111 مورد مرگ در هر یکهزار تولد زنده به 18 مورد رسیده است.

**نظام سلامت راه میانبر می خواهد
پیوندی افزود: نظام سلامت چالش های زیادی دارد که حل مشکلات آن با پول های وزارت بهداشت ، سال ها طول می کشد؛ بنابراین نیاز به راه میانبر و کمک گرفتن از مردم و خیرین داریم.
وی با اشاره به افتتاح بخش های جدید بیمارستان امام حسین (ع) گفت: در افتتاح این بخش ها، پلی کلینیک آن در 15 هزار متر مربع به بهره برداری رسید و هزینه مجموع طرح ها بالغ بر شش میلیارد تومان شد که 50 درصد هزینه های آن را خیرین پرداخت کردند.
وی یادآور شد: بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان خط اول تماس نیاز به خدمات درمانی در شرق تهران شهرهای دماوند، رودهن و پردیس را پوشش می دهد که نیاز به افزایش تخت در این منطقه به شدت حس می شود.
اجتمام(3)**9185**ل.الف.ی**1776



21/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن