تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826934696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- لزوم بازتعریف راهبردهای مقابله سرطان ازدیدگاه مسوولان استان مرکزی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: لزوم بازتعریف راهبردهای مقابله سرطان ازدیدگاه مسوولان استان مرکزی اراک - ایرنا - سرطان به عنوان سومین عامل مرگ و میر کشور هر روز قربان بیشتری را در کشور گرفته و هزینه های سربار درمانی متعددی را به همراه دارد و در این راستا مسوولان حوزه سلامت استان مرکزی بر لزوم بازتعریف راهبردهای این حوزه تاکید دارند.


رییس مرکز بهداشت استان مرکزی عصر یکشنبه در نشستی با خبرنگاران گفت: سلامت کشور به مثابه درختی است که ریشه های آن را امور پیشگیری، پژوهش های هدفمند بیماریابی واصلاح رفتارهای زیستی تشکیل می دهد و اگر از این بخش غفلت شود، پرداختن به تنه و شاخه ها که حوزه درمان و توانبخشی است اثر درحد انتظار ندارد.
دکتر «بابک عشرتی» افزود: اولویت سیاست های سلامت امروز بر بیماری های غیرواگیر است که سرطان به عنوان یکی از چالش ها هر روزه بخش بزرگی از سرمایه های انسانی مولد و منابع مالی خانواده ها و کشور را می بلعد.
وی اظهار کرد: در رهارودهای تحقیقی انجام شده عوامل اصلی خطر بیماریهای غیرواگیر به ویژه سرطان ها ، کم تحرکی، چاقی، مصرف سیگار و مواد دخانی و الگوی غذای ناسالم است که در کنار شاخص های تهدید محیطی و ژنتیکی در ایجاد و رشد این بیماری اثر مستقیم دارند.
دکتر عشرتی گفت: یکی از برنامه های مهم در بازتعریف راهبردهای مهار سرطان، نگاه ویژه و کلان در سطح قوانین برای مالیات های سنگین بستن به فست فودها، سیگار و اقلام ناسالم غذایی مانند تنقلات نمکی و شیرینی ها است چرا که بالا بردن قیمت این اقلام در تنظیم روابط خرید خانوار و بازنگری آنها در سلامت مواد غذایی اثرگذار است.
وی اظهار کرد: اولویت های عوامل خطر زیستی در حوزه بهداشت استان مرکزی به تازگی در بخش های منابع پایه آب، هوا و خاک ، خوراک و تهدیدهای محیطی تهیه شده و از این پس مبنای شناخت بیماری ها به ویژه سرطان با محوریت واحد و استفاده حداکثری از ظرفیت های دستگاه های اجرایی هدفگذاری و دنبال می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: کاهش مصرف نمک، چربی و شکر در الگوی مصرف خانوار از نیازهای ضروری در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر به ویژه سرطان ها است و مردم باید به نهضت مصرف میوه و سبزی بپیوندند و رفتارهای غلط تغذیه خود را اصلاح کنند.
دکتر عشرتی بیان کرد: یکی از معضلات در حوزه تصمیم سازی ها برای سرطان کم بودن منابع و شواهد پژوهشی است و در کنار آن ساختارهای اجرایی در مراقبت بیماریهای غیرواگیر نیز در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیازمند بازنگری است.
وی گفت: درحال حاضر سهم حوزه بهداشت و پیشگیری از بیماری ها نسبت به درمان عادلانه نیست و امید است با گام هایی که در قالب برنامه نظام سلامت در کشور کلید خورده، این مشکل برطرف شود.
وی خواستار پررنگ شدن سهم حوزه مردمی در آموزش ها و پیشگیری از بیماریها به ویژه در مناطق محروم و روستایی شد.

*** برنامه داوطلبانه کاهش میزان نمک، چربی و شکر
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: برنامه دواطلبانه کاهش و حذف افزودنی های پرخطر و میزان نمک، چربی و شکر موجود در محصولات کا رخانه های غذایی استان مرکزی آغاز شد.
دکتر «مصطفی دلاور» افزود: با رایزنی انجام شده هم اینک چندین کارخانه تولید مواد غذایی در این استان متقاضی مشارکت در این برنامه هستند .
وی اظهار کرد: شاخص های مواد غذایی در محصولات غذایی تولیدی در 250 کارخانه غذایی و آرایشی - بهداشتی استان مرکزی در حد استاندارد است اما به منظور بهبود سلامت به کارخانه دارانی که از استانداردهای تعیین شده نیز فراتر روند، تسهیلات خاص داده می شود.
دکتر دلاور با بیان اینکه این برنامه آزمایشی با هدف اصلاح رفتارهای تغذیه و ذائقه مردم کلید خورده است، اظهار کرد: نظارت مستمر روغن پالم در محصولات لبنی استان، یکی دیگر از برنامه ها، در راستای پیشگیری از سرطان ها است.
وی عنوان کرد: یکی از برنامه های مهم حوزه دارو و غذا نیز چراغ راهنمای مواد غذایی است که در حال تدوین کشوری است و به زودی تمامی اقلام خوراکی ملزم به درج این خصوصیات بر محصولات هستند.
وی گفت: موضوع باقیمانده سم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی غذایی و دامی از دیگر برنامه های در دست پیگیری است و با توجه به اینکه استا ن مرکزی در نیمه دوم امسال به عنوان سرقطب منطقه پنجم دارو و غذای کشور تعیین شده، از سال آینده آمادگی برای سنجش این فاکتورها در استان وجود دارد.
وی اظهار کرد: این استان برای تجهیزات تخصصی سنجش باقیمانده های سموم در محصولات کشاورزی به 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سیاستهای دولت تدبیر و امید در حوزه حمایت از بیماری های صعب العلاج و داروهای گران قیمت سرطانی ارزشمند است و امید می رود به زودی این امر به استانها ابلاغ شود.
دکتر دلاور اظهار کرد: در راستای این سیاستها پرداخت های دوارویی و قرار گرفتن طیف بزرگتری از داروهای سرطانی در پوشش بیمه ها و حمایت های وزارت بهداشت و درمان روز به رو در حال گسترش است .
وی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون هشت میلیارد ریال کمک بلاعوض دارویی در قالب 950 پرونده با دو هزار و 600 مورد تخفیف دارویی به بیماران صعب العلاج بی بضاعت این استان پرداخت شده است.

*** توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری نیاز زیربنایی در درمان سرطان
رییس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک هم گفت: توسعه فضاهای درمانی در این بیمارستان ضروری ترین نیاز در حوزه مدیریت و راهبری درمان سرطان است.
دکتر « جواد فرخی» افزود: بیمارستان آیت الله خوانساری با 64 تخت درمانی هم اینک به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور است که با ضریب اشغال تخت بالای 92 تا 97درصد مواجه است و هر روزه به طور متوسط 50 بیمار در انتظار درمان برای این مرکز وجود دارد.
وی اظهار کرد: این بیمارستان از زیر ساخت ها و تجهیزات شیمی درمانی و پرتودرمانی به روز برخوردار است اما در حوزه جراحی های تخصصی سرطان به دلیل محدودیت های فضای فیزیکی ضعف دارد.
رییس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک گفت: توسعه این بیمارستان در زمینی به وسعت چهار هزار متر در چهار طبقه طراحی شده و قرار است علاوه بر افزایش تخت های درمان سرپایی، داروخانه و درمانگاه های تخصصی و همچنین مرکز تحقیقات سرطان در این ساختمان مستقر شود.
دکتر فرخی اظهار کرد: برای ساخت این بخش بیمارستانی 120 میلیارد ریال نیاز است و بر اساس زمانبندی انجام شده قرار است تا سال 95 این طرح تکمیل و به بهره برداری برسد.
وی اظهار کرد: بیمارستان آیت الله خوانساری ماهانه 300 بیمار پذیرش دارد و بیماران بخش اورژانس و سرپایی آن به 600 نفر نیز می رسد و یکصد بیمار رادیوتراپی نیز هر ماه از این بیمارستان خدمات می گیرند و تعداد خدمات ماموگرافی در این بیمارستان نیز ماهانه 250 تا 300 فقره است.

*** کودکان سرطانی در کانون توجه مسوولان و رسانه ها قرار گیرند
رییس بیمارستان امیرکبیر اراک نیز گفت: بخش خون و انکولوژی بیمارستان امیرکبیر با 12 تخت درمانی تنها مرکز درمان کودکان سرطانی است که با مشکلات متعدد مواجه است و مسوولان و رسانه ها باید حمایت های خود را از این بخش تقویت کنند.
دکتر «علی ارجمندی» افزود: هم اینک 130 بیمار کودک در اراک مراحل درمان سرطان را می گذرانند که به دلیل محدودیت فضا و تخت درمانی اغلب روزهای ماه مجبوریم تخت اضافه با شرایط نامطلوبرای سرویس دهی به بیماران دایر کنیم.
وی گفت: 118 بیمار سرطانی کودک در استان مرکزی بومی هستند و بقیه از شهرها و استانهای همجوار برای درمان مراجعه می کنند و لازم است حمایت خیران در این راستا کمک کنند.

*** هفته ملی سرطان باید تبدیل شعارها به بستر اجرایی در پیشگیری و آموزش سرطان باشد
کارشناس بیماری های سرطان مرکز بهداشت اراک هم گفت: هفته ملی سرطان با هدف معرفی برنامه ها و تبدیل شدن آن ها از شعار به عمل در بخش های پیشگیری و آموزش سرطان است.
«صدیقه شاه محمدی» افزود: افزایش آگاهی لایه های مردمی نیازمند همراهی طیف های خصوصی و دولتی است.
بر اساس اعلام انجمن حمایت از بیماران سرطانی اراک، هم اینک یکهزار و 256 بیمار از خدمات این نهاد مردمی در هدایت درمانی، آموزش و حمایت های مالی بهر مند هستند.ک/3
560/559


12/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن