تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852885323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-زن 7 هزار ساله تهران، شناسایی ژنتیکی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

زن 7 هزار ساله تهران، شناسایی ژنتیکی می شود پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با هدف حفاظت از اسکلت زن 7 هزار ساله تهران و همچنین شناسایی ژنتیکی آن که در نتیجه کاوش در خیابان مولوی کشف شد، اقدامات عملی و مطالعاتی را انجام داده است.
 

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی ، حمید فدایی، عضو هیات علمی پژوهشکده حفاظت و مرمت پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: در بخش عملی روی دو گزینه، استمرار نگهداری از اسکلت در محل و انتقال آن به موزه در حال رایزنی هستیم. این متخصص افزود: برای ادامه کاوش در خیابان مولوی لازم است تا ترانشه ها گسترش یافته و اقدامات حفاظتی ویژه ای در نظر گرفته شود همچنین درصورت تصمیم گیری مبنی بر انتقال نیز با در اختیار گرفتن فضای بیشتر بر انتقال یکپارچه تأکید داریم. وی با اشاره به فعالیت های مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است، گفت: در ابتدا مستندنگاری دقیق با اسکنرهای نوری که یک مدل سه بعدی را ارایه می دهند انجام گرفت. به گفته فدایی، اقدام دیگر پژوهشکده حفاظت و مرمت در این طرح، برقراری ارتباط با مرکز تحقیقات ژنتیک انسانی دانشگاه بقیه ا... الاعظم بود که تنها مرکز معتبر فعال در این زمینه است. وی با اشاره به فعالیت های گسترده ای که در ایران در حوزه باستان شناسی انجام می گیرد گفت: این امری معقول است که علاوه بر فعالیت های باستان شناسی که به کشف های ارزنده ای می انجامد، بر روی مطالعات ژنتیک هم کار شود. فدایی افزود: محمود تولایی رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک انسانی دانشگاه بقیه ا... الاعظم با بازدید از محل ابراز امیدواری کرد بتوان با در نظر گرفتن شرایط قرارگیری اسکلت، امکان شناسایی ژنتیک فراهم شود. وی گفت: به دلیل اینکه این اسکلت در واقع عنصر هویت بخش به تاریخ تهران است پژوهشکده نظر ویژه ای به سایت موزه شدن منطقه حفاری شده دارد که برای ایجاد سایت موزه نیز ظرفیت ویژه ای در نظر گرفته شده است. بر اساس این گزارش، چندی پیش کاوش های باستان شناسی در حفاری های فاضلاب خیابان مولوی منجر به شناسایی اسکلتی متعلق به هزاره پنجم پیش از میلاد شد. بعد از ادامه تحقیقات روی این اسکلت، بررسی های اولیه متخصصان حوزه های انسان شناسی، کالبدشناسی، ژنتیک و باستان شناسی نشان داد که این اسکلت متعلق به یک زن میانسال است.


 


شنبه 18 بهمن 1393 ساعت 12:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن