واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قاچاقچیان کالا دراستان بوشهر بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند بوشهر- ایرنا- ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر گفت: قاچاقچیان کالا در این استان 10 میلیارد و 840 میلیون ریال جریمه شدند.
به گزارش ایرنا، احمد پور حیدر روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در 10 ماه سال جاری هفت پرونده قاچاق درمناطق ویژه اقتصادی بوشهر 1 و2 به ارزش هشت میلیارد و 252میلیون ریال تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: کالاهای قاچاق کشف شده شامل 10هزار و 32جفت کفش، 320 کارتن حوله و پتوی نوزاد، 186کارتن لولا، 534کارتن میز ام دی اف و قطعات مربوط به آن، 356کارتن ظروف چینی، یکهزار و 745کارتن ظروف سرامیکی، 14کیسه ترقه، 131کارتن دوچرخه و دو هزار و 800 کارتن کنسرو ذرت بوده است.
پور حیدر در باره کالاهای همراه ملوان نیز اظهارکرد: در این مدت 13هزار تن کالای ملوانی به ارزش 14میلیون دلار از طریق گمرک های استان بوشهر وارد کشور شده که این میزان کالا نسبت به مدت مشابه پارسال از نظر وزن 67درصد و از لحاظ ارزش63درصد رشد نشان می دهد.
پورحیدر اضافه کرد: از 13 گمرک استان بوشهر 10 گمرک در حوزه ملوانی فعالیت دارند که در 10 ماه امسال شش هزار و 640 فروند شناور ورودی و هفت هزار و 700 فروند شناور خروجی داشته اند.
پورحیدر یادآور شد: همچنین 34هزار و 800 ملوان وارد و 40هزار و 800 ملوان نیز خارج شده اند که 12درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
ناظرگمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر گفت: در این مدت 16هزار و 700 فقره اظهار نامه ملوانی تنظیم شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 75درصد رشد داشته است.
وی درمورد برنامه های آینده گمرک بوشهر اظهار کرد: سامانه جامع امور گمرکی، نظام کد گذاری یکتای کالا به منظور افزایش دقت و سرعت در ارزش گذاری کالا، پیاده سازی کامل مانفیست الکترونیکی، قبض انبار الکترونیکی، ارتقا ساختار اداری گمرکات دیلم و کنگان و یکپارچه سازی امور نظارت بر ورود و خروج کالا در منطقه ویژه پارس از جمله این برنامه ها است.
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر ادامه داد: سیاست گذاری کلی گمرک در سه محور اصلی قرار می گیرد که شامل سامانه جامع گمرکی، پنجره واحد تجاری فرامرزی و مدیریت ریسک هوشمند در فرآیندهای گمرکی است.
وی با بیان اینکه گمرک بوشهر سومین گمرک بزرگ کشور است، گفت: سامانه جامع در گمرک بوشهر شامل اظهار از راه دور، مسیر اظهارنامه، برنامه زمان بندی، تبیین سیستم ارزش گمرک، پرداخت اینترنتی و صورت پرداخت اینترنتی است.
پورحیدر بیان کرد: با این سیستم افراد می توانند در دفتر کار خود کارهای گمرکی را پیگیری و شاهد سرعت بخشی در انجام کارهای گمرکی باشند.
وی ادامه داد: پیش از این 99 درصد کالاها در مسیر قرمز گمرکی قرار داشتند و از لحاظ اسناد و فیزیکی کنترل می شدند ولی هم اکنون سه مسیر سبز و زرد و قرمز برای کالاها تعریف شده است.
پورحیدر گفت: امسال 34 درصد اظهار نامه ها در مسیر قرمز، 54 درصد زرد و 13 درصد در مسیر سبز قرار دارند.
وی در باره قطعی مکرر سامانه های جدید نظارتی گمرکی که باعث تاخیر در فرآیند ترخیص کالا می شود، گفت: در ابتدای راه اندازی این سامانه که پس از گمرکات تهران و شهید رجایی سومین گمرک کشور بودیم، قطعی هایی وجود داشت ولی امروز قطعی های سامانه کمتر شده است.
وی اضافه کرد: دلیل قطعی مکرر سامانه های جدید نظارتی گمرک ضعف زیرساخت های مخابراتی استان بوشهر است که وزیر ارتباطات در سفر هفته گذشته اش به بوشهر به این مشکل اذعان کرد و قول داد با اجرای طرح های جدید به بهبود این وضعیت کمک شود.
وی در زمینه باسکوهای گمرک گفت: این مشکل وجود دارد ولی دو باسکول در ورودی و خروجی گمرک فعال هستند ضمن اینکه مراحل راه اندازی باسکول چهارم هم طی شده و بزودی نصب می شود.
پورحیدر یادآورشد: برای برون سپاری بخشی از تصدی های گمرکی، اداره باسکول ها به بخش خصوصی سپرده می شود که تعاونی کارکنان گمرک متقاضی آن است. ک/2
6047/6043
16/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]