واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴
گروهی از کارکنان بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران به همراه نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی با خانواده شهید «فریبرز موریم» دیدار کردند. به گزارش خبرنگار سرویس «فرهنگحماسه» ایسنا، در این دیدار نادر نصیری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس بیان کرد: دین اسلام با دیگر ادیان توحیدی وجوه و مشترکات فراوانی دارد و همین مساله باعث شده است که جوانان پیرو ادیان توحیدی در جبهههای حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس در جبههها حضور یابند. وی افزود: همانطور که پیامبر اسلام فرمودهاند «حب الوطن من الایمان»، بدون شک حضور و شهادت شهید موریم که از هم وطنان یهودی ما هستند در جنگ تحمیلی نشان از میهن دوستی این شهید دارد. در حقیقت ما وظیفه مهمی بر گردن خود احساس میکنیم و باید به هر صورتی که هست تکلیفمان را در رابطه با شهدا و رسیدگی به خانواده آنها بر اساسا احادیث ائمه و فرمایشات مقام معظم رهبری در این راستا به درستی انجام بدهیم.
دیدار با خانواده شهید کلیمی
نادری با اشاره به نسبت شهدای کلیمی در ایران یادآور شد: اگرچه تعداد شهدای کلیمی در کشور کم است ولی نسبت به جمعیتشان بسیار قابل توجه است و تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره آنها که از پیروان ادیان توحیدی هستند، برای ما بسیار قابل توجه است و علاوه بر این نگاه بینالمللی نسبت به این مساله داریم. در ادامه این دیدار سیامک مره صدق، نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی در سخنانی یادآور شد: در تورات آمده است که خداوند را با قلب، مال و جان خود دوست داشته باشید. بدون شک حضور فریبرز موریم به عنوان سرباز در جبهه و جنگیدن علیه عراقیها نشان از ایمان او به خداوند است و علاوه بر این او میهن دوستی خود را نیز به نمایش گذاشته است. وی افزود: حضور کارکنان و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران و ساخت یادمان شهدای کلیمی در بهشتیه تهران جای تشکر و قدردانی دارد. این مساله برای ما ارزش معنوی فراوان و مهمی را به همراه دارد. مرهصدق با اشاره به امنیت و ثبات حاکم در کشور توضیح داد: به لطف خون شهدا و هدایت مقام معظم رهبری اکنون با ثباتترین کشور در منطقه ایران است و همین مساله نشان از بزرگی و نقش پرثمر مقام معظم رهبری دارد که باعث سربلندی ایران شدهاند. وی در بخش دیگر سخنان خود یادآور شد: هرچقدر که در رابطه با شهدا و ایثارگران کار کنیم، با توجه به عظمت کار شهدا بسیار اندک است. متاسفانه احساس میکنم اکنون نسبت به شهدا و خانوادههایشان کم کاری میشود. یادمان باشد که شهدا ما را در آخرت شفاعت میکند و باید نسبت به آنها به خوبی مسئولیتهایمان را انجام بدهیم.
دیدار با خانواده شهید کلیمی
وی در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به خاطرهاش با شهید موریم روایت کرد: آن زمان من دانشجوی سال سوم پزشکی در دانشگاه شیراز بودم که بر بالای سر شهید موریم رفتم. او در همان حال که اوضاعش وخیم بود به من گفت: «فکر نکن از راهی که رفتهام پشیمانم اگر بار دیگر در این شرایط قرار بگیرم از سربازی فرار نخواهم کرد و در مقابل دشمن خواهم ایستاد.» این کاش جوانان ما نیز این خصوصیات را داشته باشند. وی یادآور شد: اکنون خانواده شهید موریم از نظر سکونت مشکل دارند و اگر او زنده بود بدون شک نیازی به مسکن نداشتند. از طرفی به دلیل آنکه والدین او از دنیا رفتهاند وام طولانیمدتی برای تهیه مسکن به خواهر و برادرش اختصاص نمییابد. امیدواریم با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به این موضوع تجدیدنظر شود چرا که این خانوادهها حق بزرگی برگردن ما دارند. به گزارش ایسنا، در بخش دیگر این دیدار درخشنده موریم، خواهر شهید فریبرز موریم با بیان خاطراتی گفت: چند روز پیش از آغاز رسمی جنگ تحمیلی دشمن وارد قصر شیرین شده بود آن زمان ما در پناهگاهی بودیم که آنها با مسلسل آمدند و همگی را در مسجد جامع شهر جمع کردند. عراقیها به ما گفتند شما یا به زیارت کربلا بروید یا به ایران خودتان بازگردید ما به آنها گفتیم قصر شیرین هم بخشی از خاک ایران است و می خواهیم در خاک خودمان بمانیم. اما آنها ما را به اجبار سوار و در وسط راه ما را پیاده کردند بعد به «سرپل ذهاب» رفتیم و در منزل دانشجوی براردم ساکن شدیم. به همین دلیل تنها وسیلهای که با خودمان از منزل در قصر شیرین آوردیم فقط یک کلید آهنی زنگ زده بزرگ است. ما حتی نتوانستیم شناسنامههایمان را هم برداریم و پس از جنگ هم دیگر نتوانستیم به آن خانه باز گردیم.
کلید یادگاری از منزل شهید موریم در قصر شیرین
وی ادامه داد: برادرم سال 1361 در عملیات «والفجرمقدماتی» مجروح شد و پس از آن او را به بیمارستانی در شیراز منتقل کردند. او در سن 23 سالگی به شهادت رسید. پیش از آن در عملیاتهای دیگر از جمله «الیبیتالمقدس» هم حضور داشت و با دل و جان برای وطنش جنگید. او پیش از شهادت به من توصیه کرد که حتما مراقب پدر و مادرم باشم برای همین دیگر من نتوانستم ازدواج کنم و ازآنها مراقبت کردم تا به عهدی که با او بسته بودم وفا کنم. انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]