واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پژمان بازغی در ویژه برنامه هفت مدت ها بود فیلمنامه ای با جزییات دقیق نخوانده بودم خبرگزاری پانا: پژمان بازغی با حضور در برنامه هفت گفت: فیلمنامه فیلم ناهید از مجموعه کارهایی بود که با جزییات دقیق نگارش شده بود و مدت ها بود که با چنین فیلمنامه ای برخورد نکرده بودم.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن ساعت 04:29
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، ویژه برنامه هفت به بهانه برگزاری سی وسومین جشنواره فیلم فجر در ده شب به روی آنتن می رود که در اولین شب برگزاری این جشنواره نیز با برنامه ای به سبک ویژه برنامه مناسبتی ضمن داشتن اتاق خبر و خوانش خبرها و حواشی جشنواره میزبان سه فیلم از مجموعه فیلم هایی بود که در روز اول در کاخ جشنواره به نمایش گذاشته شد. از اولین فیلم هایی که درویژه برنامه هفت حضوریافت فیلم ناهید ساخته آیدا پناهنده بود که وی در کنار تعدادی ازعوامل فیلم در این برنامه از مهمانان بخش گفت وگویی بودند.
آیدا پناهنده در ابتدای صحبت های خود بیان کرد: سال های بسیاری به ساخت فیلم کوتاه مشغول بوده ام اما تا کنون سه فیلم داستانی و چهار فیلم بلند داشته ام که از این میان فیلم ناهید تنها فیلم بلند سینمایی من است.
در ادامه این برنامه ارسلان حمیدی، نویسنده و تدوینگر فیلم ناهید در خصوص این فیلم خاطرنشان کرد: فیلم ناهید ماحصل شخصیتی بود که درکنارما سال های بسیاری زندگی می کرد. زن سی ساله با یک بچه شیطان که همیشه در فیلمنامه های ما حضور داشت و کاراکتر آن را دوست داشتیم و زمانی که ساخت این اثر این زن و بچه قهرمان قصه ما را تشکیل دادند که البته در کنار آنها دو مرد نیز از قهرمانان قصه هستند که با وجود این ها ترازی در قصه برقرار شد.
وی با بیان اینکه ناهید قصه عاشقانه ای را به تصویر می کشد عنوان کرد: برخلاف خیلی از قصه های عاشقانه که سانتی مانتال می شود در این فیلم این گونه نیست.
تدوین گر فیلم ناهید ادامه داد: برای رسیدن به جشنواره تدوین همزمان داشتیم که این گونه کارکردن به شدت سخت بود.
بیژن امکانیان ، تهیه کننده فیلم ناهید با بیان اینکه پروسه تولید این فیلم سخت بود گفت: پس از خواندن فیلمنامه که با دقت و سینمایی نوشته شده بود کار در این پروژه را شروع کردیم و نکته مهمی که در فیلمنامه اثر دیده می شد این است که کارگردان اثر توجه کرده است که برای کارگردانی خود سراغ چه اثری رود، به ویژه اینکه اگر خود کارگردان نویسندگی را هم بر عهده داشته باشد.
پژمان بازغی از دیگر عوامل این فیلم بودکه در استودیو هفت حضور داشت و در اولین گفته های خود عنوان کرد: آیدا پناهنده نیز وجه اشتراکی با سایر فیلمسازان فیلم اول دارند و آن دانش و تجربه ای است که سبب می شود که فیلمسازان خوبی پا به عرصه فیلمسازی بگذارند. فیلمنامه این کارهم از مجموعه کارهایی بود که با جزییات دقیق نگارش شده بود و مدت ها بود که با چنین فیلمنامه ای برخورد نکرده بود.
این بازیگر با بیان اینکه فیلم ناهید فیلمی فمنیستی نیست گفت: کارگردان فیلم ناهید یک خانم است اما این فیلم اصلا فیلم زنانه ای نیست وقضاوت در آن صورت نمی گیرد وهر آنچه در آن به تصویر کشیده شده است واقعی است.
بوفالو به سلیقه من نیست
بر اساس این گزارش، فیلم بوفالو از دیگرمهمانان ویژه برنامه هفت بود که کارگردان آن، کاوه سجادی حسینی در باره ایده فیلم خود اظهار داشت: ایده این فیلم کاملا تخیلی و ذهنی بود و بر اساس تم طمع کارکردیم و به همین خاطر روی مسائل اخلاقی دست گذاشته ایم. در واقع ایده هایی که شکل می گیرد بیشتر شخصیت محور هستند و از سینمای قصه گو نشات می گیرند که البته کار در آن نیز سخت تر است
سجادی حسینی درخصوص همکاری با بازیگرانی که تجربه کارگردانی هم داشته اند بیان کرد: هم فکری و نگاهی که از سوی آنان داده می شد موجب شد که با اعتماد به نفس بیشتری کار کنم. هم هومن سیدی و هم خانم گلستانی به عنوان بازیگرکار خود را انجام می دادند واگر نظری هم داشتند عنوان می کردند اما در کارکارگردان دخالت نمی کردند.
همایون اسعدیان ، تهیه کننده فیلم بوفالو نقطه آغاز فیلم بوفالو را از پیشنهاد پرویز پرستویی و کاوه سجادی حسینی دانست و ادامه داد: با این فکر که کار آبرومندی خواهد شد آن را قبول کردم.
وی با اشاره به اینکه من تهیه کننده نیستم بلکه یک کارگردانم عنوان کرد: خیلی از نکاتی که در فیلم وجود دارد سلیقه من نیست اما به عنوان تهیه کننده به سلیقه کارگردان احترام می گذارم اگرچه که در کلیات این فیلم به توافق رسیده ایم.
ارغوان از حس هایی می گوید که فراموش شده است
ارغوان سومین مهمان بخش گفت و گویی ویژه برنامه هفت بود که با حضور چهار تن از دست اندرکاران معرفی و آشنایی با آن صورت گرفت.
امید بنکدار، تهیه کننده و کارگردان فیلم ارغوان به عنوان آغاز کننده این بخش با تاکید بر اینکه به ضروت خاص یا متفاوت بودن فیلم نمی سازیم اظهار کرد: فیلم ارغوان در مورد عشق است و از حس هایی می گوید که این روزها فراموش شده است
کیوان علی محمدی، دیگر کارگردان وتهیه کننده فیلم ارغوان با اشاره به اینکه سینمایی که دوست داریم در آن کار کنیم باید برای خودمان جالب باشد گفت: نمی خواهیم در سینمایی که امتحانش را پس داده است کار کنیم. سینمایی که ما به آن اعتقاد داریم به زبان سینما اهمیت می دهد که در واقع اهمیت دادن به گرامر سینما است و ایده ها و تخیل را گسترش می دهد و اجازه می دهد تا ذهن پرواز کند.
وی ادامه داد: یک گرایشی در مقوله فیلمسازی من و امید وجود دارد و اینکه فیلمنامه شکل می گیرد و اسم مصور سازی را در جریانی به آن انتقال می دهیم. در واقع در فیلمنامه که متنی است باید پروسه ای اتفاق بیافتد که نام آن کارگردانی خلاق است به گونه ای که باید برای تمامی عناصر سینما برنامه داشته باشد. ما در جریان پروژه با استوری برد دقیق وارد کار می شویم و مجموع این عموامل است که کارگردانی را برای ما جذاب می کند.
آزاده صمدی از بازیگران این فیلم بیان کرد: سابقه همکاری من با کارگردانان این اثر به سال های پیش بر می گردد که البته سینما و نوع نگاه آنها را دوست داشتم و روندی را که در سینما طی می کنند برای من جذاب است چون در کار خود دقیق هستند بنابراین خیالم راحت بود و توانستم به آنها برای همکاری در این پروژه اعتماد کنم.
پرده آخراولین ویژه برنامه سی وسومین جشنواره فیلم فجرهفت در حالی بالا رفت که به نقد و تحلیل فیلم های روز اول جشنواره و روز های آغارین آن پرداخته شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]