واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۲۰ب.ظ)
آغاز بررسي بودجه سال 94 شهرداري تهران در شورا رييس کميسيون برنامه و بودجه شورا از آغاز بررسي لايحه بودجه سال 1394 شهرداري تهران و سازمان ها و شرکت هاي تابعه در يکصدو بيست و هشتمين جلسه شورا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، در يکصد و بيست وهشتمين جلسه شورا بررسي لايحه بودجه سال 1394 شهرداري تهران و سازمان ها و شرکت هاي تابعه در دستور جلسه قرار گرفت که به دليل کمبود وقت بررسي دقيق تر و تصويب آن به جلسه بعد از ظهر شورا موکول شد.
عليرضا دبير رييس کميسيون برنامه و بودجه در جريان طرح اين لايحه گفت: در بررسي بودجه سال 94 ابتدا مي بايست اشاره اي به بودجه سال 93 داشته باشيم.
وي ادامه داد: سرجمع بودجه سال جاري 15845 ميليارد تومان بوده که از اين ميزان 7864 ميليارد تومان يعني معادل 49.6 درصد، بودجه نقدي و 7981 ميليارد تومان يعني معادل 50.4 درصد نيز بودجه غير نقد بوده است که بر اساس سياست هاي بودجه سال ۹۴ بايد سهم بودجه نقد بالاتر از غير نقد باشد و ما در تنظيم بودجه سال 94 به اين موضوع توجه جدي داشتيم.
دبير افزود: بودجه اي که از سوي شهرداري براي سال 94 در نظر گرفته شده است رقم 17460 ميليارد تومان را نشان مي دهد که متعاقب آن رقمي که در کميسيون برنامه و بودجه براي سال 94 پيشنهاد شد رقم 16959 ميليارد تومان بود يعني در حدود 450 ميليارد تومان کمتر.
رييس کميسيون برنامه و بودجه تصريح کرد: ويزگي بودجه پيشنهادي کميسيون اين است که سهم بودجه نقد از 49.6درصد سال 93 را به 64.7 درصد رسانديم يعني در حدود 15 درصد افزايش. متعاقب آن سهم بودجه نقد را از 50.4 به 35.3 درصد کاهش داديم يعني آنچه که بر اساس سياست بودجه بايد اعمال شود.
دبير همچنين خاطر نشان کرد: بودجه پيشنهادي شهرداري تهران 10.1 درصد نسبت به سال ۹۳ افزايش داشت اما بودجه پيشنهادي کميسيون رشد 7 درصد را نشان مي دهد.
وي ياد آور شد: در بودجه پيشنهادي کميسيون اولويت هايي در نظر گرفته شده که از آن جمله مي توان به توسعه مترو، ديون پيمانکاران و اتوبوس اشاره کرد.
رييس کميسيون برنامه و بودجه در ادامه با اشاره به برخي رديف هاي درآمدي شهرداري تهران گفت: در تنظيم بودجه سال 94 تحقق رديف هاي درآمدي شهرداري تهران بسيار حائز اهميت است که از جمله مي توان به عوارض حاصل از ماليات بر ارزش افزوده، عوارض نوسازي، ارزش بهينه، عوارض ساليانه خودروهاي سواري، عوارض صدور کارت تردد در محدوده طرح ترافيک، جرايم رانندگي، بهاي خدمات مديريت پسماند، در آمد حاصل از سرمايه گذاري بخش خصوصي، درآمد حاصل از تغيير کاربري ها و... اشاره کرد.
در ادامه جلسه احمد حکيمي پور با بيان اينکه تنظيم بودجه به زمان بيشتري نياز دارد پيشنهاد برگرداندن لايحه بودجه به شهرداري را داشت و گفت: براي آنکه کار شهرداري زمين نماند مي توان يک دوازدهم بودجه را تخصيص داد.
وي همچنين ادامه داد: لايحه بودجه شهرداري آنچنان که بايد شفافيت ندارد و سقف درآمدي بالاتر از رقم مورد اشاره شهرداري تهران است.
حکيمي پور افزود: مورد ديگري که بايد اشاره کرد اين است که در تمام تبصره ها بخش نظارت حذف شده و نيز سياست هاي ابلاغي شوراي شهر رعايت نشده است.
در ادامه جلسه اسماعلي دوستي خطاب به حکيمي پور گفت: در حالي که من جزييات بودجه را خالي از اشکال نميبينم اما بايد گفت که کليات بودجه مورد قبول است و بودجه ارائه شده از سوي شهرداري تهران نسبت به سال قبل از شفافيت بيشتري برخوردار است.
دوستي همچنين با بيان اينکه من طرفدار بودجه پيشنهادي شهرداري هستم افزود: شهرداري بايد در جهت تقويت بنيادي درآمد هاي خود گام بردارد که در اين مسير توجه به سرمايه گذاري در بخش خصوصي و نيز وصول مطالبات از عوارض کاربري هاي اداري، تجاري و مسکوني مي تواند مثمر ثمر باشد.
احمد دنيا مالي نيز گفت رقم بودجه سال 94 برشي از برنامه دوم 5 ساله شهرداري تهران است که بر حسب ان بودجه سال 94 در برنامه دوم 17900 ميليارد تومان پيش بيني شده بود که بر اين اساس مي توان گفت بودجه پيشنهادي شهرداري تهران رقم واقعي تري را در نظر گرفته است.
وي ادامه داد: من اعتقاد دارم جز در بخش حمل و نقل که که قرار بوده بودجه 4800 ميلياردي براي تعيين شود و با کاهش مواجه شده در باقي بخش ها ارقام پيشنهادي ارقام خوب و مطلوبي باشد.
پرويز سروري نيز در ادامه جلسه گفت: سال اينده ما وضعيت خوبي در اقتصاد نخواهيم داشت که يقينا در تنظيم بودجه ما با مشکل مواجه خواهيم شد.
وي ادامه داد: ما حتي سال آينده اميد به دريافت مطالبات از دولت نداريم.
سروري افزود: از اينرو من پيشنهاد دارم بودجه نسبت به سال 93 افزايشي نداشته باشد اما شهرداري از اين تهديد فرصت بسازد و با کاهش برخي اقدامات عمراني در مناطق در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي گام بردارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]