واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ بهمن ۱۳۹۳ (۱۱:۴۵ق.ظ)
تقديم لايحه بودجه سال 94 توسط شهرداري به شوراي اسلامي شهر اهواز لايحه بودجه شهرداري اهواز در سال 94 با پيش بيني مبلغي معادل 12 ميليارد و 390 ميليون ريال به شوراي اسلامي شهر اهواز تقديم شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، شهردار اهواز در اين رابطه گفت: مبلغ 340 ميليارد تومان نيز براي هزينه هاي جاري پيش بيني شده است که اين مبلغ 27 درصد از کل بودجه است.
سيد خلف موسوي ادامه داد :در خصوص ميزان تحقق بودجه سال جاري عنوان کرد: 80 درصد بودجه سال 93 شهرداري در 9 ماهه نخست سال جاري محقق شده و با توجه به اينکه عمده درآمدهاي شهرداري در سه ماهه اخير سال است پيش بيني مي شود شاهد تحقق کامل بودجه سال جاري باشيم.
موسوي با تشريح اهداف مد نظر قرار گرفته در بودجه سال 94 گفت: اجراي پروژه هاي بزرگ و ماندگار براي رفع نيازهاي شهري در بخش زيرساختي به ويژه در حوزه حمل و نقل و ترافيک، ايجاد فضاهاي فرهنگي، ورزشي، تفريحي و رفاهي براي شهروندان در محلات و مناطق مختلف و رفع مشکلات مناطق محروم و حاشيه شهر سرلوحه عملکرد شهرداري در سال آينده خواهد بود.
رييس شوراي اسلامي شهر اهواز نيز در اين رابطه افزود: اعضاي شورا بالخص اعضاي کميسيون برنامه و بودجه و کميسيون تلفيق به لايحه بودجه سال 94 توجه ويژه اي داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمين سعادت نيا در ادامه افزود: اعضا مشکلاتي که خود به عنوان شهروند با آن مواجه هستيد در تدوين و بازبيني لايحه بودجه توجه ويژه داشته باشيد و به ساز و کارهاي عمراني و نيازهاي شهروندان نگاهي جدي بيندازيد و بدانيم که خروجي شوراي چهارم شهر اهواز توجه به نقاط محروم و کمتر توسعه يافته شهر اهواز و دريافتن نوع نيازهاي شهروندان به چرايي و چگونگي امکانات تفريحي و رفاهي است.
وي با تاکيد بر لزوم فرهنگ سازي بيان کرد: خروجي شوراي چهارم شهر اهواز توجه به نقاط محروم است.
رييس شوراي اسلامي شهر اهواز گفت: اعتماد سازي در بين شهروندان زماني به وجود مي آيد که شاهد گره گشايي از مشکلات خود در حوزه شهري توسط شهرداري و شورا باشند.
وي در خصوص تدوين لايحه بودجه سال آينده اظهار کرد: شهروندان زماني به تشکيلات شورا و شهرداري اهواز اعتماد مي کنند که شاهد تغييرات در فضاي شهري و مرتفع شدن مشکلات سنوات پيشين شوند.
وي با تاکيد بر لزوم برون سپاري برخي خدمات به بخش خصوصي عنوان کرد: توجه به برون سپاري سبب تسهيل و تسريع امور است، همچنين کارآمدي و توانمندسازي پرسنل شهرداري بايد به طور ويژه مورد توجه قرار گيرد، نحوه تعامل شهروندان با شهرداري بايد داراي فرايندي مشخص و پاسخگو باشد.
حجت الاسلام و المسلمين سعادت نيا افزود: ما چه ميزان به بخش خصوص توجه داشته ايم؟ تا چه ميزان از ظرفيت هاي بانک شهر استفاده نموده ايم؟ براي جبران کاستي هاي بودجه چه نگاهي به پتانسيل هاي بخش هاي خصوصي داشته ايم؟ در چابک سازي ساختار شهرداري و اعتماد سازي به بروکراسي اداري چه اقدامي انجام داده ايم؟
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]