تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832107936




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت نساجي با واردات كالاي قانوني مشكلي ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: صنعت نساجي با واردات كالاي قانوني مشكلي ندارد
مدير كل نساجي وزارت صنعت و تجارت با حمايت از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با تركيه اعلام كرد: پوشاك ايران 60 درصد سهم بازار را دارد و صنعت نساجي با واردات قانوني پوشاك با‌كيفيت مشكلي ندارد و توانايي رقابت دارد.
نویسنده : بهناز قاسمي 


مدير كل نساجي وزارت صنعت و تجارت با حمايت از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با تركيه اعلام كرد: پوشاك ايران 60 درصد سهم بازار را دارد و صنعت نساجي با واردات قانوني پوشاك با‌كيفيت مشكلي ندارد و توانايي رقابت دارد.
در پي جنجال‌هاي اخيري كه بر سر توافقنامه اخير ايران و تركيه در خصوص تعرفه ترجيحي دو كشور اتفاق افتاده، مدير كل نساجي و پوشاك وزارت صنعت و تجارت يك روز پيش از برگزاري نمايشگاه پوشاك به همراه رؤساي اتحاديه‌هاي توليد‌كنندگان صنعت نساجي به جمع خبرنگاران آمد تا ضمن دفاع از پيشرفت‌هاي صنعت نساجي و پوشاك از برگزاري همزمان نمايشگاه ايران و تركيه دفاع كند. در اين نشست، رؤساي اتحاديه‌ها با ابراز رضايت از حضور تركيه در اين نمايشگاه، اعلام كردند كه برخي خبرها مبني بر تحريم نمايشگاه از سوي اتحاديه‌ها كذب بوده و توليدكنندگان داخلي حضور پوشاك تركيه را فضايي براي ايجاد رقابت در اين صنعت مي‌دانند. گلناز نصراللهي كه تلاش مي‌كرد به ابهامات حواشي اين نمايشگاه پاسخ دهد، از ايجاد كميته‌اي با عنوان راهبردهاي حمايت از توليدات صنايع نساجي خبر داد و گفت: هدف از ايجاد اين كميته تسهيل در توليدات اين صنعت و مبارزه با قاچاق كالا در سطح عرضه است. وي با تأكيد بر اينكه به دليل حجم بالاي قاچاق پوشاك، عدد درستي از سهم پوشاك ايران در بازار وجود ندارد، گفت: اتحاديه‌ها معتقدند كه سهم پوشاك ايراني 30 و پوشاك خارجي 70 درصد بازار است، اما با توجه به واردات پارچه و تبديل آنها به پوشاك، به اعتقاد من سهم پوشاك ايراني 60 به 40 به نفع پوشاك داخلي است. وي افزود: قاچاق پوشاك بي‌كيفيت و ارزان چيني به زيان صنعت نساجي و پوشاك كشور است و به شدت به اين صنعت آسيب رسانده است.
 
قرارداد تعرفه ترجيحي سال‌هاي آينده نيز ادامه دارد
مديركل صنايع نساجي وزارت صنعت با بيان اينكه اعمال تعرفه ترجيحي واردات پوشاك تركيه به ايران به معني باز شدن درهاي كشور به روي محصولات ترك نيست، اظهار داشت: در حال حاضر حقوق ورودي پوشاك به كشور، 200 درصد است و واردات با ارز متقاضي انجام مي‌شود كه با در نظر گرفتن تعرفه ترجيحي 40 درصدي، در نهايت پوشاك ترك با تعرفه 120 درصد به كشور وارد خواهد شد. وي تصريح كرد: طبق برآوردهاي ما حدود 90 درصد از پوشاك خارجي موجود در بازار از طريق امارات و توليدات چين به كشور وارد مي‌شوند.
مدير كل نساجي وزارت صنعت با بيان اينكه در سال‌هاي اخير در زمينه مد و طراحي اقدامات مناسبي انجام شده است، اظهار داشت: اينكه مرتباً از توليدكننده داخلي بخواهيم كه آناليز قيمتي ارائه كند، ولي بابت واردات محصولات چيني آناليزي دريافت نشود، صنعت نساجي را متضرر مي‌كند.
به گفته وي، صادرات صنعت نساجي در كل دنيا 809 ميليارد دلار است و اين رقم در ايران با فعاليت 9800 واحد نساجي و پوشاك، به يك ميليارد و 400 ميليون دلار مي‌رسد كه البته صادرات صنعت نساجي بدون احتساب صادرات فرش دستباف حدود يك ميليارد دلار است.
وي با بيان اينكه طي 9 ماهه سال 93 معادل 944 ميليون دلار صادرات صنعت نساجي داشته‌ايم، گفت: برآورد ما نشان مي‌دهد سهم توليد داخل در بازار پوشاك و نساجي بين 50 تا 60 درصد است و بقيه نياز داخل نيز عمدتاً از طريق قاچاق تأمين مي‌شود.
نصر‌اللهي در ادامه در پاسخ به سؤالي در مورد واكنش برخي فعالان صنعت نساجي و پوشاك نسبت به همزماني برگزاري نمايشگاه پوشاك ترك در كشور با نمايشگاه پوشاك و نساجي ايران، اظهار داشت: هدف اين بود كه توانمندي توليدكنندگان داخل در كنار نمايشگاه تركيه در ايران، عرضه شود ولي در اين زمينه نسبت به سازمان توسعه تجارت انتقاد داريم و از نظر ما بهتر بود كه اين نمايشگاه‌ها در آذرماه برگزار مي‌شد كه با بازار شب عيد توليدكنندگان همزمان نباشد.

  فروش كالا نداريم
وي تأكيد كرد: در اين نمايشگاه‌ها قرار نيست فروش كالا صورت گيرد، بلكه برگزاري هر دو نمايشگاه به منظور ارائه توانمندي صنعت نساجي ايران و تركيه است. وي ادامه داد: برخي اعتراض‌ها نسبت به اعمال تعرفه ترجيحي واردات پوشاك ترك به ايران مطرح شده كه در اين مورد بايد بگوييم به جز در مورد يك نوع نخ، مشكلي در ساير محصولات نساجي و پوشاك داخلي ايجاد نخواهد شد.
وي با بيان اينكه سوابق اعمال تعرفه ترجيحي محصولات نساجي به سال 90 برمي‌گردد، اظهار داشت: قراردادهاي تعرفه ترجيحي در سال‌هاي آينده نيز ادامه خواهد داشت و اين موضوع زنگ خطري براي قاچاقچيان پوشاك خواهد بود.
نصراللهي افزود: شرايط به سمتي مي‌رود كه ممكن است كاهش تعرفه داشته باشيم تا جلوي قاچاق گرفته شود.  وي ادامه داد: 60 واحد توليد‌كننده داخلي در نمايشگاه پوشاك ايران حضور دارند و در اين شرايط برخي توليد‌كنندگان داخلي ادعاي تحريم كردن نمايشگاه توانمندي‌هاي داخلي را مطرح مي‌‌كنند كه ما نمي‌دانيم چه دليلي براي اين مسئله وجود دارد.  وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در قبال اعمال تعرفه ترجيحي واردات محصولات نساجي تركيه، قرار است حمايت خاصي از توليدكنندگان ايراني شود نيز گفت: قرار نيست حمايت خاصي در اين مورد داشته باشيم، زيرا معتقديم حمايت ويژه‌اي در راستاي واردات پوشاك ترك صورت نخواهد گرفت.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن