تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804672108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت نساجي با واردات كالاي قانوني مشكلي ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: صنعت نساجي با واردات كالاي قانوني مشكلي ندارد
مدير كل نساجي وزارت صنعت و تجارت با حمايت از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با تركيه اعلام كرد: پوشاك ايران 60 درصد سهم بازار را دارد و صنعت نساجي با واردات قانوني پوشاك با‌كيفيت مشكلي ندارد و توانايي رقابت دارد.
نویسنده : بهناز قاسمي 


مدير كل نساجي وزارت صنعت و تجارت با حمايت از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با تركيه اعلام كرد: پوشاك ايران 60 درصد سهم بازار را دارد و صنعت نساجي با واردات قانوني پوشاك با‌كيفيت مشكلي ندارد و توانايي رقابت دارد.
در پي جنجال‌هاي اخيري كه بر سر توافقنامه اخير ايران و تركيه در خصوص تعرفه ترجيحي دو كشور اتفاق افتاده، مدير كل نساجي و پوشاك وزارت صنعت و تجارت يك روز پيش از برگزاري نمايشگاه پوشاك به همراه رؤساي اتحاديه‌هاي توليد‌كنندگان صنعت نساجي به جمع خبرنگاران آمد تا ضمن دفاع از پيشرفت‌هاي صنعت نساجي و پوشاك از برگزاري همزمان نمايشگاه ايران و تركيه دفاع كند. در اين نشست، رؤساي اتحاديه‌ها با ابراز رضايت از حضور تركيه در اين نمايشگاه، اعلام كردند كه برخي خبرها مبني بر تحريم نمايشگاه از سوي اتحاديه‌ها كذب بوده و توليدكنندگان داخلي حضور پوشاك تركيه را فضايي براي ايجاد رقابت در اين صنعت مي‌دانند. گلناز نصراللهي كه تلاش مي‌كرد به ابهامات حواشي اين نمايشگاه پاسخ دهد، از ايجاد كميته‌اي با عنوان راهبردهاي حمايت از توليدات صنايع نساجي خبر داد و گفت: هدف از ايجاد اين كميته تسهيل در توليدات اين صنعت و مبارزه با قاچاق كالا در سطح عرضه است. وي با تأكيد بر اينكه به دليل حجم بالاي قاچاق پوشاك، عدد درستي از سهم پوشاك ايران در بازار وجود ندارد، گفت: اتحاديه‌ها معتقدند كه سهم پوشاك ايراني 30 و پوشاك خارجي 70 درصد بازار است، اما با توجه به واردات پارچه و تبديل آنها به پوشاك، به اعتقاد من سهم پوشاك ايراني 60 به 40 به نفع پوشاك داخلي است. وي افزود: قاچاق پوشاك بي‌كيفيت و ارزان چيني به زيان صنعت نساجي و پوشاك كشور است و به شدت به اين صنعت آسيب رسانده است.
 
قرارداد تعرفه ترجيحي سال‌هاي آينده نيز ادامه دارد
مديركل صنايع نساجي وزارت صنعت با بيان اينكه اعمال تعرفه ترجيحي واردات پوشاك تركيه به ايران به معني باز شدن درهاي كشور به روي محصولات ترك نيست، اظهار داشت: در حال حاضر حقوق ورودي پوشاك به كشور، 200 درصد است و واردات با ارز متقاضي انجام مي‌شود كه با در نظر گرفتن تعرفه ترجيحي 40 درصدي، در نهايت پوشاك ترك با تعرفه 120 درصد به كشور وارد خواهد شد. وي تصريح كرد: طبق برآوردهاي ما حدود 90 درصد از پوشاك خارجي موجود در بازار از طريق امارات و توليدات چين به كشور وارد مي‌شوند.
مدير كل نساجي وزارت صنعت با بيان اينكه در سال‌هاي اخير در زمينه مد و طراحي اقدامات مناسبي انجام شده است، اظهار داشت: اينكه مرتباً از توليدكننده داخلي بخواهيم كه آناليز قيمتي ارائه كند، ولي بابت واردات محصولات چيني آناليزي دريافت نشود، صنعت نساجي را متضرر مي‌كند.
به گفته وي، صادرات صنعت نساجي در كل دنيا 809 ميليارد دلار است و اين رقم در ايران با فعاليت 9800 واحد نساجي و پوشاك، به يك ميليارد و 400 ميليون دلار مي‌رسد كه البته صادرات صنعت نساجي بدون احتساب صادرات فرش دستباف حدود يك ميليارد دلار است.
وي با بيان اينكه طي 9 ماهه سال 93 معادل 944 ميليون دلار صادرات صنعت نساجي داشته‌ايم، گفت: برآورد ما نشان مي‌دهد سهم توليد داخل در بازار پوشاك و نساجي بين 50 تا 60 درصد است و بقيه نياز داخل نيز عمدتاً از طريق قاچاق تأمين مي‌شود.
نصر‌اللهي در ادامه در پاسخ به سؤالي در مورد واكنش برخي فعالان صنعت نساجي و پوشاك نسبت به همزماني برگزاري نمايشگاه پوشاك ترك در كشور با نمايشگاه پوشاك و نساجي ايران، اظهار داشت: هدف اين بود كه توانمندي توليدكنندگان داخل در كنار نمايشگاه تركيه در ايران، عرضه شود ولي در اين زمينه نسبت به سازمان توسعه تجارت انتقاد داريم و از نظر ما بهتر بود كه اين نمايشگاه‌ها در آذرماه برگزار مي‌شد كه با بازار شب عيد توليدكنندگان همزمان نباشد.

  فروش كالا نداريم
وي تأكيد كرد: در اين نمايشگاه‌ها قرار نيست فروش كالا صورت گيرد، بلكه برگزاري هر دو نمايشگاه به منظور ارائه توانمندي صنعت نساجي ايران و تركيه است. وي ادامه داد: برخي اعتراض‌ها نسبت به اعمال تعرفه ترجيحي واردات پوشاك ترك به ايران مطرح شده كه در اين مورد بايد بگوييم به جز در مورد يك نوع نخ، مشكلي در ساير محصولات نساجي و پوشاك داخلي ايجاد نخواهد شد.
وي با بيان اينكه سوابق اعمال تعرفه ترجيحي محصولات نساجي به سال 90 برمي‌گردد، اظهار داشت: قراردادهاي تعرفه ترجيحي در سال‌هاي آينده نيز ادامه خواهد داشت و اين موضوع زنگ خطري براي قاچاقچيان پوشاك خواهد بود.
نصراللهي افزود: شرايط به سمتي مي‌رود كه ممكن است كاهش تعرفه داشته باشيم تا جلوي قاچاق گرفته شود.  وي ادامه داد: 60 واحد توليد‌كننده داخلي در نمايشگاه پوشاك ايران حضور دارند و در اين شرايط برخي توليد‌كنندگان داخلي ادعاي تحريم كردن نمايشگاه توانمندي‌هاي داخلي را مطرح مي‌‌كنند كه ما نمي‌دانيم چه دليلي براي اين مسئله وجود دارد.  وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در قبال اعمال تعرفه ترجيحي واردات محصولات نساجي تركيه، قرار است حمايت خاصي از توليدكنندگان ايراني شود نيز گفت: قرار نيست حمايت خاصي در اين مورد داشته باشيم، زيرا معتقديم حمايت ويژه‌اي در راستاي واردات پوشاك ترك صورت نخواهد گرفت.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن