تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819226122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- عرصه فرهنگ و هنر باید برای اهالی اقتصاد جذاب شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل صندوق اعتباری هنر: عرصه فرهنگ و هنر باید برای اهالی اقتصاد جذاب شود تهران- ایرنا- ​مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به اینکه امروز عرصه فرهنگ و هنر برای اهالی اقتصاد جذاب نیست و این مساله دلایل متعددی دارد، بر ضرورت جذاب کردن این عرصه برای اهالی اقتصاد تاکید کرد.


به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، غلامرضا خلیل ارجمندی در همایش اقتصاد و فرهنگ که در تالار همایش های روزنامه قدس، افزود: سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در یک بخش توقع دارد، تضمینی مبنی بر بازگشت پول خود داشته باشد، حال آن که در عرصه فرهنگ و هنر اینگونه نیست و در مرحله آخر انجام یک پروژه فرهنگی و هنری ریسک مجوز وجود دارد که این مساله شرایط را دشوار می کند.
وی اضافه کرد: در کشور ما تاکنون فرهنگ و هنر را زیرمجموعه مقوله هزینه سازی می دانستند و بنابراین هیچ گاه به این موضوع که فرهنگ و هنر می تواند اقتصادی باشد فکر نشده است.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر گفت: این در شرایطی است که مثلا در عرصه تبلیغات ما در سال گذشته 1900 میلیارد تومان گردش مالی داشته ایم که مبلغ قابل توجهی است.
وی گفت: در مقوله تولیدات هنری نیز مجموعه شکرستان سال گذشته توانسته است فقط 4 میلیارد تومان لوازم التحریر بفروشد که مبلغ قابل توجهی به نظر می رسد و این درحالیست که بسیاری از عروسک های این مجموعه در چین تولید می شود.
ارجمندی اظهار کرد: وضعیت سینما در ایران و جهان کاملا متفاوت است، در حالی که در خارج مالک یک فیلم تا روز آخر تغییر می کند اما در ایران کارگردان باید به دنبال همه کارهای آثار خود باشد.
بر اساس گزارش روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، وی افزود: چرخه سینمایی ما در کشور کامل نیست و آثار بزرگ و تاثیرگذار مثل محمد رسول الله و رستاخیز در خارج از کشور مراحلی مانند تدوین و یا صداگذاری را گذرانده اند.
ارجمندی با اشاره به لزوم ورود دستگاه های اقتصادی به مجموعه های فرهنگی، خاطرنشان کرد: ما در این مسیر توافق نامه هایی را با وزارت صنایع و معادن و نفت امضا کرده ایم که وزارت نفت تاکنون حرکت خوبی را در این زمینه آغاز کرده و به خصوص در عسلویه کارهای خوبی در مقوله فرهنگی در حال انجام است.
وی گفت: دیگر مشکل ما در زمینه چرخاندن چرخ اقتصاد و فرهنگ مساله عدم حضور اصناف قوی و تاثیرگذار در بخش فرهنگی و هنری است و به عنوان مثال فکر نمی کنم مجموعه 6500 موسسه فرهنگی و هنری فعال در شهر مشهد به اندازه یکی از هتل های نزدیک حرم گردش مالی داشته باشد.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: امروز به این نتیجه رسیده ایم که دولت نباید به دنبال برگزاری نمایشگاه و امثال آن باشد بلکه باید در عرصه سیاستگذاری عمل کند و خود را از انجام این طرح ها بیرون بیاورد.
وی یادآور شد که در همین راستا، منشور همکاری با اتاق بازرگانی به امضاء رسانیده ایم و کنفدارسیون فرهنگ و هنر نیز بر اثر همین منشور شکل گرفته است.
ارجمندی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد تاسیس اتاق هنر در کشور نیز باشیم.
فراهنگ**1355**1027


11/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن