واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در اختتامیه مسابقات دارالقرآن امامعلی(ع) صورت گرفت
تجلیل از مؤلف کتب «هنر تلاوت و معماری تلاوت»+زندگینامه
در کنار آیین اختتامیه مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) از استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی مدرس و محقق تلاوت قرآن کریم تجلیل به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس، استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی، در آیین اختتامیه مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) به عنوان خادم قرآن کریم معرفی و تجلیل شد. در این گزارش، بخشی از زندگینامه استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی را مرور میکنیم. غلامرضا شاهمیوه اصفهانی متولد شهریور 1343 در شهر اصفهان است. وی از 10 سالگی با حضور در جلسات اساتیدی مانند علی سلطانی، مرحوم شکوهنده، حاج حسین وفایی و دکتر محمدرضا حاجاسماعیلی کسب فیض کرد و از سال 1364 به عنوان نفر اول مسابقات استان اصفهان به مسابقات سراسری قرآن راه پیدا کرد و در همان سال به عنوان قاری منتخب به عضویت کاروان قاریان اعزامی به حج تمتع درآمد.
استاد شاهمیوه در کنار شحات انور وی از آن پس در بسیاری از مسابقات کشوری اوقاف و دانشجویان حضور یافته و در سال 1366 به مقام نخست مسابقات رزمندگان اسلام دست پیدا کرد. استاد شاه میوه به دلیل آشنایی با یکی از اساتید عربزبان مقیم کشور با مقدمات صوت و نغمات قرآن کریم آشنا و خیلی زود عرصه مسابقات را ترک و به پژوهش در زمینه موسیقی تلاوت روی آورد که حاصل آن آثار متعددی است که به آن اشاره میشود. این استاد قرآن کریم علاوه بر فعالیت در زمینه قرائت قرآن و پژوهش، از سال 63 با تشکیل گروه تواشیح «کوثر» اصفهان به تواشیح و همخوانی قرآن کریم پرداخت که حاصل آن کسب رتبه نخست کشور به همراه این گروه و تولید دهها اثر که در حال حاضر در شبکههای صدا و سیما مختلف پخش میشود، گردید.
ایشان از سال 1373 تاکنون در دهها مسابقه سراسری و بینالمللی به داوری در رشته لحن پرداخته و در تنظیم و نقد بسیاری از آییننامههای صورت و لحن از جمله صاحبنظران است. بخشی از کارنامه استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی 1ـ تألیف کتب مختلف در زمینه صوت و لحن از جمله کتابهای هنر تلاوت در سال 1382 به عنوان اولین منبع جامع آموزشی به زبان فارسی در زمینه صوت و لحن. کتاب معماری تلاوت در سال 87 شامل رهنمودهای مفید برای قاریان قرآن، ارائه سلسله دروس تصویری صوت و لحن در سال 84 که تمامی این آثار توسط سازمان دارالقرآن الکریم منتشر و توزیع شده است. 2ـ ارائه سلسله دروس آموزش نغمهشناسی و سبکشناسی در برخی از سایتهای قرآنی از جمله مؤسسات ثامنالائمه و مهد قرآن کریم که با استقبال زیادی از سوی جوانان علاقهمند به تلاوت مواجه شده است. 3ـ سفر پژوهشی به کشور مصر به همراه استاد مهدی دغاغله که حاصل آن سفر در کتاب «سفر به مصر پایتخت تلاوت» در سال 87 منتشر شده است. 4ـ برگزاری دهها کارگاه آموزشی صوت و لحن برای قرّاء ممتاز کشور در بیش از 20 استان کشور. 5ـ اجرای دهها برنامه تلاوت و تواشیح در بسیاری از مساجد، مراکز دینی، شبکههای تلویزیونی و رادیویی داخل و خارج از کشور، از جمله کشورهای سوریه، ترکیه، صربستان، روسیه، تایلند، فیلیپین، آلمان، قزاقستان، قطر، ترکمنستان و مقدونیه. 6ـ برگزاری سه کارگاه آموزش صوت و لحن برای قاریان کشورهای لبنان و آلمان. 7ـ تربیت شاگردان فراوان در سطح کشور که حائز رتبههای ممتاز در سطح کشوری و بینالمللی شدهاند.
به گزارش فارس استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی در حال حاضر مشغول تألیف کتاب و لوح فشرده با عنوان «مهارتهای لحنی در تلاوت» است. انتهای پیام/
93/11/11 - 11:21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]