واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۷:۲ب.ظ)
مديرعامل بانک تجارت تأکيد کرد: لزم فرهنگسازي توليد علم براي مديران، کارکنان و مشتريان مديرعامل بانک تجارت در همايش سالانه بانکداري الکترونيک، تأکيد کرد: تا توليد علم و ايده نو ايجاد نشود حرکت رخ نخواهد داد؛ بايد آموزش و فرهنگسازي را در سه لايه مديران، کارکنان و مشتريان با جديت پيگيري کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت با حضور طيبنيا وزير امور اقتصادي و دارايي، سيف رئيسکل بانک مرکزي و تعدادي از مديران عامل بانکها و شرکتهاي فعال در عرصه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت برگزار شد.
محمدابراهيم مقدم، مديرعامل بانک تجارت با ارائه مقالهاي با عنوان «بانکداري الکترونيک؛ الزامات زيرساختي و ملاحظات فني» در پنل تخصصي اين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت، تأکيد کرد: سرعت تحولات در عرصه خدمترساني بانکها در ديگر کشورها بسيار بالاست و در ايران نيز، بانکها بهعنوان کاربر، از ارگانها و شرکتهاي فعال در عرصه زيرساخت الکترونيک انتظار دارند که بستر را براي ارائه آخرين خدمات بانکي به نحو مطلوب و مورد انتظار مشتريان فراهم کنند.
وي الزامات اجراي فراگير و کامل بانکداري الکترونيک را مستلزم ايجاد سه زيرساخت «فني ارتباطي»، «حقوقي» و «فرهنگي اجتماعي» دانست و يادآور شد: در بخش فني و ارتباطي ايجاد ارتباط صحيح و بيوقفه بين ارکان و اجزاء ارائه خدمات بسيار حائز اهميت است، البته تاکنون اقدامات خوبي در کشور در اين زمينه انجام شده، اما؛ نياز به پيشرفتهاي بيشتري داريم. مقدم در خصوص زيرساختهاي حقوقي نيز اظهار داشت: قانون بهعنوان مجموعه مقررات بين روابط اشخاص و بازيگران يک مجموعه به شمار ميرود و درزمينهٔ بانکداري الکترونيک قواعد تدوين و نوشته شده، اما؛ هنوز پيوست قانوني آن فراهم نشده است.
مديرعامل بانک تجارت ارائه آخرين آموزشهاي مربوطه جهت معرفي مزاياي محصولات به مشتريان را رکن فرهنگي و اجتماعي بانکداري الکترونيک دانست و گفت: اگر نتوانيم رفتار و بينش مشتريان نسبت به بانکداري الکترونيک را عوض کنيم نخواهيم توانست بستر مناسب را براي اجراي صحيح بانکداري الکترونيک آماده کنيم.
وي با ارائه آمار از جنبههاي مختلف پيشرفت صنعت ارتباطات و شبکه بانکي کشور، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، در بخش ارتباطات الکترونيک هزينههاي بسياري در کشور صرف شده است، اما در مقايسه با کشورهاي ديگر پيشرفت لازم را نداشتهايم.
مديرعامل بانک تجارت در ادامه تأکيد کرد: تا توليد علم و ايده نو ايجاد نشود حرکت رخ نخواهد داد؛ بايد آموزش و فرهنگسازي را در سه لايه مديران، کارکنان و مشتريان با جديت پيگيري کنيم و در اين مسير از آخرين دستاوردهاي علمي ساير کشورهاي بهره گيريم.
مقدم در پايان با اشاره به ابلاغ سياستهاي اجرايي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب، تأکيد کرد: شرايط اقتصادي امروز کشور بهگونهاي است که ديگر چارهاي جز گذار از اقتصاد نفتي به اقتصاد مقاومتي نداريم و در اين دوره گذار بايد تمام ارگانها، سازمانها و البته مردم، اجراي دقيق سياستهاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي را در دستور کار قرار دهند.
چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت به همت پژوهشکده پولي و بانکي بانک مرکزي در روزهاي ششم و هفتم بهمن 93 در مرکز همايشهاي برج ميلاد به بررسي آخرين تحولات و دستاوردهاي جهاني و ملي عرصه فناوريهاي نوين بانکداري و نظامهاي پرداخت ميپردازد.
گفتني است؛ بانک تجارت در نمايشگاه جانبي اين همايش، با ارائه غرفه مشترک با شرکت سيمرغ تجارت اقدام به معرفي آخرين محصولات خود در حوزه بانکداري الکترونيک کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]