تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830402229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آماری تکان دهنده از مواد مخدر و جنایات مربوط به آن


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


عامل ۲۵ درصد قتل ها چیست؟
آماری تکان دهنده از مواد مخدر و جنایات مربوط به آن
در قانون آمده اگر معتادی کارت گواهی درمان داشته و در مرحله ترک باشد او را بیمار می نامیم ولی در صورت نداشتن کارت مجرم نامیده می شود که این مجرمان باید توسط نیروی انتظامی جمع آوری و با اذن قاضی تحویل کمپ ها شوند.




به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، قائم‌مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه موادمخدر صنعتی 25 درصد از قتل‌ها را به خود اختصاص داده است، گفت: در این 10 ماهه 1700 کیلو شیشه توسط نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات کشف شده و همچنین 230 کارگاه شیشه منهدم شده است.

علیرضا جزینی در نشست کارشناسان فرهنگی و اجتماعی خوابگاه ها با اشاره به قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: در قانون آمده اگر معتادی کارت گواهی درمان داشته و در مرحله ترک باشد او را بیمار می نامیم ولی در صورت نداشتن کارت مجرم نامیده می شود که این مجرمان باید توسط نیروی انتظامی جمع آوری و با اذن قاضی تحویل کمپ ها شوند.

وی با اشاره به "تشکیل جلسه بهبودیافتگان" در دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: در این جلسه یک هزار معتادبهبود یافته حضور داشتند ولی متاسفانه تنها 560 نفر از خانواده آنها برای تحویل بهبودیافتگان آمدند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه 40 تا 50 هزار نفر از این افراد را در سطح کشور داریم که باید مکان امنی برایشان فراهم شود، اظهار کرد: شهرداری متعهد شده است که 6800 مرکز تحت عنوان مراکز اقامتی بلندمدت برای نگهداری معتادان اختصاص دهد.

وی همچنین با اشاره به اقدامات ستاد متبوعش برای اشتغال به کار معتادان بهبودیافته خاطرنشان کرد: ما با صاحبان مشاغل رایزنی کرده ایم که 14 سازمان اعلام همکاری کرده اند تا 622 نفر از معتادان را به کار گیریم. این اقدام موجب می شود این افراد اعتیاد را ترک کرده و وارد جامعه شوند.
20 درصد از معتادان به جامعه برمی گردند قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین با بیان اینکه 20 درصد از معتادان به جامعه برمی گردند، توضیح داد: همواره باید بحث اشتغال معتادان در دستور کار باشد. در هر مرکز درمانی، فضایی برای حرفه آموزی در نظر گرفته شده و سازمان فنی و حرفه ای تعهد کرده است که به 30 هزار نفر آموزش همراه با گواهینامه بدهد.
  انهدام 230 کارگاه شیشه از اول امسال وی در بخش دیگر سخنانش با بیان اینکه موادمخدر صنعتی 25 درصد از قتل ها را به خود اختصاص داده است، گفت: در این 10 ماهه 1700 کیلو شیشه توسط نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات کشف شده و همچنین 230 کارگاه شیشه منهدم شده است.

جزینی با ابراز تاسف از مصرف رو به تزاید موادمخدر صنعتی، ادامه داد: سه تا چهار سال پیش مصرف موادمخدر سه درصد بوده است که امروزه به 26 درصد افزایش یافته است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره مصرف شیشه توضیح داد: 60 تا 70 درصد معتادان کمپ ها شیشه مصرف می کنند و همچنین 26 درصد مصرف کنندگان از شیشه استفاده می کنند.

جزینی با اشاره به کشف 520 تن تریاک ادامه داد: سازمان ملل اعلام کرده است که 85 درصد موادمخدر مکشوفه در حوزه تریاک را ایران کشف می کند که این امر 3756 شهید و 12 هزار جانباز را در پی داشته است. در این 10 ماه 11 نفر از همکاران نیروی انتظامی برای کشف موادمخدر شهید شده اند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر سپس با اشاره به مناطق آلوده در تهران بیان کرد: در تهران 40 منطقه آلوده داریم که معتادان و برخی توزیع کنندگان در آنجا حضور دارند.
  برنامه های پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه ها کم است قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با ابراز تاسف از اینکه برنامه های پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه ها کم است، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش نیز در این حوزه خوب عمل نکرده است، چنانچه 67 درصد مصرف کنندگان دانشجو در پرسشنامه ای اعلام کردند که ما از مدرسه مخصوصا دوره متوسطه به بعد تجربه موادمخدر را پیدا کردیم.

جزینی با بیان اینکه برنامه ریزی برای دانشگاه ها می تواند منطقه ای باشد، توضیح داد: در دانشگاه های شمال و جنوب تفاوت هایی وجود دارد که برنامه ریزی منطقه ای می تواند در این حوزه موثر باشد.
  رشته مبارزه با موادمخدر در وزارت علوم تصویب شود قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به لزوم ایجاد کمیته راهبردی پیشگیری بیان کرد: این کمیته باید حوزه های مختلف در دانشگاه ها را رصد کند که در این حوزه دانشجو و دانشگاه ساز جداگانه نزنند.

جزینی تصریح کرد: آموزش مدیریت استرس و خشم ارتباط دانشجو و خانواده در برنامه از ضروریات کمیته است.

وی همچنین تاکید کرد: باید بتوانیم دو واحد درسی اجباری در حوزه پیشگیری از اعتیاد تاسیس کنیم. همچنان که رشته مبارزه با موادمخدر از سوی وزارت علوم تصویب شده است، ما نیز 202 عنوان پژوهشی به دانشگاه ها دادیم که برای رساله دکترا و پایان نامه ارشد استفاده شوند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر سپس با بیان اینکه باید به دانشجویان در معرض خطر خدمات مشاوره داده شود، افزود: برخی دانشجویان به خدمات مشاوره ای دسترسی ندارند و این نقطه ضعفی محسوب می شوند.

جزینی سپس با اشاره به لزوم نوآوری در حوزه پیشگیری از اعتیاد تشریح کرد: برخی از ایده ها کهنه است. باید ایده های نو را از دانشگاه بگیریم، مخصوصا کارشناسانی که در خوابگاه ها و دانشگاه ها فعالیت دارند، می توانند با دانشجویان و اساتید ارتباط بگیرند تا زودتر به این هدف نایل شویم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در پایان تاکید کرد: باید سلامت نگری را جایگزین خطرنگری کنیم. یعنی به جای توجه به عوامل خطر به عوامل محافظ توجه کنیم. امکانات تفریحی مناسب، ارتباط با خانواده ها، نفوذ هنجارها و... جزو عوامل محافظ موجود است.   تسنیم 115  



۰۷/۱۱/۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن