تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818967540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کوچک‌سازی سریع رادیو و تعدیل هزار نیرو، تاثیری بر رادیو دارد؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کوچک‌سازی سریع رادیو و تعدیل هزار نیرو، تاثیری بر رادیو دارد؟
تعطیلی رادیو کتاب که از عمرش بیش از دو سال می‌گذشت و ادغام برنامه‌هایش در دیگر شبکه‌ها، تعطیلی شبکه‌های جهانی صدای آشنا که سه کانال آسیا، اروپا و امریکا و ادغام شبکه رادیویی دانش با رادیو البرز قرار می گیرد، رادیو گلچین با رادیو فرهنگ، شبکه رادیویی نوا با شبکه قرآن و شبکه آوا با رادیو پیام نشان داد در طول یک ماه، نشان داد برناکه کوچک‌سازی رسانه ملی تا چه حد جدی گرفته شده است...
کد خبر: ۴۷۰۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۳ - 26 January 2015







با گذشت یک ماه از عمر معاونت تازه صدا، تغییرات در این معاونت با شتاب در حال وقوع است و برخی از شبکه‌های رادیویی تعطیل یا ادغام شده‌اند تا با کاهش شبکه‌های کم‌مخاطب و ادغام به قصد کیفی‌سازی، سیاست کوچک‌سازی صداوسیما در رادیو نیز نمایان شود؛ رویکردی که در حوزه معاونت صدا با اماواگرهایی همراه است و لزوماً تعدیل نیرو به منزله تغییر ساختار کیفی این مجموعه تلقی نمی‌شود.

به گزارش «تابناک»؛ پس از آنکه محمد سرافراز، نسرین آبروانی را به جای محمدحسین صوفی به عنوان معاون صدای رسانه ملی منصوب نمود، تصور نمی‌شد در طول نخستین ماه مدیریت تازه رادیوی ملی شاهد این حجم تغییرات باشیم و کوچک‌سازی رسانه ملی به قصد چابک‌سازی و کیفی‌سازی با این سرعت شگفتی آور در شبکه‌های رادیویی تحقق یابد اما این اتفاق رخ داد و مشخص شد سرافراز بررسی برای تغییرات در رسانه ملی را از مدت‌ها پیش از در اختیار گرفتنِ رسمی عنان مدیریت، انجام داده بوده است.

تعطیلی رادیو کتاب که از عمرش بیش از دو سال می‌گذشت و ادغام برنامه‌هایش در دیگر شبکه‌ها، تعطیلی شبکه‌های جهانی صدای آشنا که سه کانال آسیا، اروپا و امریکا و ادغام شبکه رادیویی دانش با رادیو البرز قرار می گیرد، رادیو گلچین با رادیو فرهنگ، شبکه رادیویی نوا با شبکه قرآن و  شبکه آوا با رادیو پیام نشان داد، برنامه کاهش فرکانس‌های رادیویی و کیفی‌سازی رادیو که طبیعتاً منجر به افزایش نیروی شبکه‌های باقی‌مانده و حفظ نیروی کیفی و تعدیل سایر نیروها می‌شود، جدی است.

با این حال آن‌گونه که برخی رسانه‌ها خبر داده بودند، در برخی حوزه‌ها با دخالت کمیسیون‌های مجلس برخی رادیوها نیز ادغام نشده‌اند و فعالان در این رادیوها توانسته‌اند، همچنان فراکنس‌شان را داشته باشند که در این زمینه مشخصاً به رادیو ورزش و رادیو سلامت اشاره می‌شود؛ رویکردی که در شرایطی کنونی جالب توجه است و نشان می‌دهد مدیران رسانه ملی با چه موانع پیچیده‌ای برای اصلاحات سازمانی‌شان مواجه هستند.




ساختار شبکه‌ و کانال که در تلویزیون اجرا شده بود، در رادیو نیز اجرایی شد و مدیریت رادیو گفتگو زیر مجموعه رادیو اقتصاد قرار گرفته است تا از یک سلسله پست‌های مدیریتی به شیوه ماتریسی برای اداره چند مجموعه بهره برداری شود و هزینه‌های مدیریتی سنگینی که بر دوش رسانه ملی سنگینی می‌کند، بدین شکل، کاهش یابد؛ هرچند شاید بار اصلی در حوزه‌های فنی و پشتیبانی باشد اما به هر حال کاهش هزار نیرو در این مدت از مجموعه نیروهای انسانی فعال در رادیو یک اتفاق خوب به قصد چابک‌سازی این مجموعه عظیم و کم‌بازده است.


کوچک‌سازی سریع رادیو و تعدیل هزار نیرو، تاثیری بر رادیو دارد؟



البته به نظر می‌رسد باید در بخش برون مرزی رادیو نیز چشم انتظار تغییراتی بود، چرا که در این بخش نیز شاهد بازدهی آنچنان موثری نبوده‌ایم و متاسفانه فرکانس برخی از شبکه‌های برون مرزی برای برخی بخش‌های جامعه هدف در نظر گرفته شده نیز قابل دریافت نیست و کیفیت برخی از این شبکه‌ها نیز ماقبل نقد قرار دارد. در همین راستا احتمالاً دیر یا زود شاهد تغییرات چشمگیری در این بخش نیز خواهیم بود.

در این مدت تغییرات در رادیو در سطح مدیریتی نیز رخ داد و علاوه بر انتصاب نورالدین جعفری به عنوان قائم مقام اجرایی معاونت صدا و سپردن مدیریت شبکه رادیویی تهران به سعید معدن‌کن که قائم‌مقام پیشین رادیو فرهنگ سپرده شد و بهنام احمدپور مباركه به سمت مدیر شبكه رادیویی ایران، مهرآسا معصومعلی به عنوان سرپرست شبكه رادیویی پیام و آوا، اكبر رضایی به عنوان مدیر شبكه رادیویی اقتصاد، محمدرضا قربانی به عنوان مدیر رادیو نمایش و علی سیفی به عنوان مدیر شبكه رادیویی جوان، صدیقه اعتماد سعید به عنوان مدیر رادیو سلامت و محمدصادق رحمانیان به عنوان مدیر رادیو سلامت منصوب شدند.













آبروانی که سابقه مدیر شبکه رادیویی پیام و مدیریت گروه طرح و برنامه رادیو پیام و مدیریت رادیو آوا را در کارنامه دارد، در این مدت کوتاه نشان داده یک مجری خوب برای سیاست‌های ابلاغی برای رئیسش خواهد بود اما آیا معاونت صدا متکی به خود نیز ایده‌های مدیریتی و اجرایی برای تحول در این سازمان دارد و در این سازمان به همان سرعتی که کوچک‌سازی عملیاتی شد، سایر تحولات نیز اجرایی خواهد شد؟






ارتقاء کیفیت برنامه‌های تولیدی، خصوصا برنامه‌های زنده، افزایش ضریب نفوذ در میان گروه‌های اثر گذار و مرجع،  ساماندهی استفاده از موسیقی در رادیو و افزایش پخش موسیقی‌های حاوی پیام،  ایجاد حق انتخاب برای مخاطبان در هر زمان و مکان از طریق ساماندهی شبکه‌های رادیویی در فضای مجازی و تلفن همراه و تکمیل چرخه اتوماسیون و دیجیتال سازی تولید، پخش و آرشیو صدا، دیگر ماموریت‌هایی است که به معاونت صدا واگذار شده است.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن