واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عذر تقصير به پيشگاه محمد(ص)
اين ملت با کار بسيار نسنجيده و غير اصولي که کرد و دولت فرانسه هم، تاييدش نمود، نه با تعليمات ديني حضرت موسي (ع) همخواني و مطابقت دارد و نه دين حضرت مسيح (ع) ميتواند از آن دفاع کند.
کد خبر: ۴۶۹۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۰ - 25 January 2015
منصور فرزامي در سرمقاله مردم سالاری نوشت:
اين نوشتار نه حمل بر جناحي است و نه پيوند خورده با خط و ربطي. بلکه در حوزه اعتقادي است و غيرت ديني و «سرخجلت فتاده پيش» در فرداي قيامت در مقابل رحمت عالميان و شفيع انس و جن و اشرف آدميان و «تتمه دور زمان» که «محمد» (ص) نام است از جسارتي که ملت فرانسه کرد و غربيها مويدش شدند و حق مقابله را بر ما مسلم کردند. مقابلهاي برآمده از جان، نه از نوع داعشي که از مقوله معرفتي، از همان نوع که امام صادقياش (ع) نام است. منطقي برخاسته از فطرت، پاسخي برآمده از معرفت حقيقي. نه از آن چيزي که حتي غرب، «اومانيستي»اش ميخواندکه آن هم بيمحتوا و نسنجيده و لفظي و غير فطري است، طرفه اينکه به همين اصالت ادعايي هم معتقد نيست. عمل ساليان غرب در «انسان گزينشي» شرق و غرب، دال بر اين مدعاست و کاري که هماکنون ميکند نيز، قبح و ناحقوقمندي آن، روشن تر از آفتاب است. امروز، روز دفاع معرفتي از لب لباب دين و اسوههاي همام ديني است. چرا که لب فروبستن و حق را نگفتن، صحه بر باطل امثال فرانسه است. همه معرفتشناسان ديني و تمامي ارجمندان اهل قلم، بري از چنين مسئوليت سنگيني نيستند. غرب با محاجه اهل بينش و دين، بايد به فلسفه بيمايه خود در برابر آثار غني دينورزان شرق، پيببرد.
در اينجا اين بنده، معترف است که هرگز آن مايه ندارد که ادعا کند. به همين سبب به خاطر ندارد از صدها مقالهاي که تاکنون دردسر خوانندگان شريف را موجب شده، به طور مستقيم، نوشتهاي در حوزه دين بوده باشد. چون معتقد است که در تفکيک علوم و فنون، جولان در عرصه دين بر شهسواران ذيفن آن ختم خواهد بود و در اين زمينه، آنچه بر عهده ماست، در حد خود قدمي برميداريم:
گر دسته گلي نيايد از ما
هم هيمه ديگ را بشاييم
آنچه فرانسه کرد و غرب هم حمايت نمود، آنجا که در دفاع از آزادي بود – اگر چه به محدوده فرانسه ختم شد – قابل تحسين بود و هست و انتظاري هم از ملتي که دست به انقلاب کبير زده و در مقدمه قانون اساسي اش منشوري است که به تصويب مجمع عمومي سازمان ملل متحد رسيده (10 دسامبر 1948 / 19 آذر 1327 شمسي) و همه دولتها هم موظف به اجراي آن شدهاند. ولي با تمامي محاسني که دارد، نکته قابل تامل و تاسف اينجاست که اين ملت (همه کساني که به صف ايستادند تا مشتاقانه، اهانت مجله «شارلي ابدو» به ساحت مقدس پيامبر گرامي اسلام (ص) را بخوانند و ببينند) با کار بسيار نسنجيده و غير اصولي که کرد و دولت فرانسه هم، تاييدش نمود، نه با تعليمات ديني حضرت موسي (ع) همخواني و مطابقت دارد و نه دين حضرت مسيح (ع) ميتواند از آن دفاع کند. هم کتاب مقدس «تورات» پيش روي ماست و هم کتاب مقدس «انجيل» در دسترس همه، اگر چنين نيست، روزنامههاي معتبري مثل «لوموند» و «فيگارو» به آن استناد کنند.
از منظر حقوقي نيز، عمل ناپسند مجله و تاييدکنندگان آن، برخلاف مفاد مقدمه و حداقل نه اصل و ماده 1- 2- 3- 5-6- 7-11-18و 19 منشور و اعلاميه حقوق بشر، عمل کردهاند. ارتکاب به چنين اقدام شنيعي، وزانت کشور فرانسه را بسيار تخفيف داد و موجب دردسر مستمري شد که بعدها، پيامدهاي بسيار به بار خواهد آمد. با استخدام دوهزار مامور متخصص امنيتي نيز، جبران مافات نميشود. فرانسه و همه متحدانش، تيشه به ريشه خود زدهاند. کاش فرانسويهاي مدعي، آثار پروفسور «هانري کربن» فيلسوف و اسلام شناس هموطن خود را که به احتمال بسيار، کهنسال و ميان سالان چهرهاش را نيز ديدهاند و از سال مرگش هم بيش از 37 سال نميگذرد ميخواندند و درمييافتند که حتي در نگرش و پژوهش يک محقق فرانسوي، محمد (ص) کيست و اسلام چيست؟ کاش رفيقان انگليسي کتاب «محمد (ص) پيامبري که بايد از نو شناخت» «جان ديورث» هموطن خودشان را ميخواندند و ادب ميآموختند.
چرا فرانسويها، نتايج جنايات خود را به پاي اسلام مينويسند؟ مگر اين جواناني که دست به جنايت زدند، فرانسويان الجزايريالاصل نيستند؟ مگر فرانسه استعمارگر بيش از يک ميليون امثال پدربزرگهاي آزاديخواه اين جوانان را نکشت؟ مگر به نواميس آنان تجاوز نکرد؟ خوب! حالا اين نوادگان انتقام آن خونها و آن هتک حرمتها را ميگيرند. اين، تازه، آغاز کار است. متاسفانه به سبب کورباطني و کدورت حافظه، همه چيز را حتي آن جنايات را که هم اکنون در آفريقا ادامه دارد، از ياد بردهايد و ميبريد. «اندکي صبر، سحر نزديک است» حال بدانيد که اين اسلام محمدي (ص) نيست که به شما ميتازد، اسلام محمدي (ص) جز رحمت، معرفت و حفظ کرامت انساني انسان نيست. بلکه اعمال خودتان است که در شکل و هيئت داعش و... قد علم کرده است و بنيان شما را ميکند و ميسوزاند حال چند بيتي از ابيات نظامي ما را نيز بخوانيد، بد نيست به تاملتان وا ميدارد:
چو بد کردي مباش ايمن زآفات
که واجب شد طبيعت را مکافات
سپهر، آيينه عدل است، شايد
که هر چه از تو بيند، وانمايد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]