تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826949698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش عالي فراملي را يکي از مصاديق بين المللي کردن دانشگاه‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۵۵ب.ظ)
معاون آموزشي وزير علوم: آموزش عالي فراملي را يکي از مصاديق بين المللي کردن دانشگاه‌هاست معاون آموزشي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، آموزش عالي فراملي را يکي از مصاديق بين المللي کردن دانشگاه‌ها دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مجتبي شريعتي نياسر در پنجمين نشست هم‌انديشي معاونان و مديران همکاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالي و مؤسسات پژوهشي و فناوري کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد گفت: آموزش عالي فراملي ريشه در انديشه جهاني‌شدن دارد و به اين لحاظ به‌عنوان کالايي صادراتي محسوب مي‌شود و دانش‌بنيان شدن اداره امور جوامع بشري زمينه توسعه آموزش عالي فراملي را بيش‌ازپيش فراهم آورده، تا آنجا که در مواردي برخورداري از آموزش عالي فراملي در برخي از جوامع به يک نياز تبديل‌شده است.
وي افزود: از جنبه‌اي ديگر، رقابت بين دانشگاه‌ها و مراکز علمي جهاني براي در دست گرفتن سهمي از اين تقاضا در جريان است که مي‌تواند در حوزه اقتصاد آموزش عالي موردبررسي قرار گيرد و آموزش عالي فراگير ايجاب مي‌کند که تفکر و انديشه مديريتي حاکم بر آموزش عالي متحول شده و برنامه‌هاي درسي مبتني بر ويژگي‌هاي بازار بين‌المللي شکل گيرد و فرهنگ نوع‌دوستي و احترام به عقايد مختلف ترويج شود.
معاون آموزشي وزير علوم سند چشم‌انداز 1404، نقشه جامع علمي کشور، قانون برنامه پنجم توسعه، قانون اهداف و وظايف وزارت علوم و رويکرد وزارت براي توسعه آموزش عالي فراملي را به‌عنوان مباني قانوني آموزش عالي فراملي برشمرد.
وي جذب دانشجو و استاد، انجام پروژه‌هاي مشترک و انتقال‌يافته‌هاي علمي و نوآورانه در سطح بين‌الملل، حمايت دولت از پژوهش‌هاي تقاضامحور مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي خارج کشور (مشروط به اينکه حداقل 50% از هزينه‌هاي آن را مراکز تحقيقاتي خارج از کشور تأمين کند)، اختصاص 25 درصد از اعتبارات به تحقيقات مشترک بين‌المللي و تأسيس يک مرکز فراملي از سوي دولت جهت هماهنگي در ديپلماسي علمي و فناوري و توسعه قدرت نرم کشور، و تجميع فعاليت‌هاي مربوط به جذب و اعزام دانشجو و استاد، و کليه فعاليت‌هاي بين‌المللي مربوط به نوآوري، دانش، فناوري، انتقال دانش فني، بهره‌گيري از توان اساتيد ايراني خارج از کشور را از احکام پيشنهادي جديد در برنامه ششم توسعه خواند.
دکتر شريعتي نياسر حمايت از دانشگاه‌هاي پيشتاز بر گسترش مرزهاي دانش و فناوري و کسب مرجعيت علمي در منطقه و جهان و تبديل‌شدن به الگوي کيفي براي مؤسسات آموزش عالي نوپا باهدف ارتقاي جايگاه جهاني کشور در علم و فناوري و تبديل ايران به قطب علمي و فناوري جهان اسلام و ارتقاي چشمگير شاخص‌هاي رشد علمي و توسعه فناوري کشور براي نزديک شدن به هدف سند چشم‌انداز 1404 را از رويکردهاي وزارت علوم براي توسعه آموزش عالي فراملي برشمرد.
وي همچنين دستيابي به جايگاه اول اقتصادي، علمي و فناوري در سطح منطقه آسياي جنوب غربي با تأکيد بر جنبش نرم‌افزاري و توليد علم سند نقشه جامع علمي کشور دستيابي به جايگاه اول علم و فناوري در جهان اسلام و احراز جايگاه برجسته علمي و الهام‌بخش در جهان سياست‌هاي کلي علم و فناوري جهاد مستمر علمي باهدف کسب مرجعيت علمي و فناوري در جهان از ديگر اهداف وزارت علوم براي توسعه آموزش فراملي برشمرد.
معاون آموزشي وزير علوم، اهداف آموزش عالي فراملي را توسعه نفوذ فرهنگي و سياسي جمهوري اسلامي ايران، جذب علوم و فنون روزبه داخل کشور، کسب درآمد و ايجاد بازار اشتغال فارغ‌التحصيلان، ارتقاي کيفيت دانشگاه‌هاي داخلي، افزايش سطح دانش و تجربه متخصصان داخلي، تحقق مرجعيت علمي در سطح منطقه و جهان، تربيت نخبگان و نيروي انساني تأثيرگذار، بسط و توسعه فرهنگ اسلامي ـ ايراني و شناساندن توانمندي‌ها و دستاوردهاي علمي کشور به جهانيان دانست.
وي همچنين ايجاد دوره‌هاي مشترک با مؤسسات آموزش عالي و پژوهشي خارجي، پذيرش دانشجوي خارجي در مؤسسات آموزش عالي و پژوهشي داخل کشور، ايجاد شعب دانشگاه‌هاي توانمند داخلي در خارج از کشور، حمايت ويژه از ده دانشگاه برتر در توسعه آموزش عالي فراملي، تبادل استاد و دانشجو در زمينه‌هاي آموزشي و تحقيقاتي و ايجاد دانشگاه‌ها يا واحدهاي بين‌المللي در داخل کشور را به‌عنوان راه‌کارهاي آموزش عالي فراملي برشمرد.
دکتر شريعتي نياسر همچنين برگزاري همايش‌هاي بين‌المللي آموزش عالي فراملي، برگزاري نمايشگاه‌هاي مستمر آموزش عالي در خارج از کشور، ايجاد رشته‌هاي مرتبط با توسعه آموزش عالي فراملي در برخي دانشگاه‌ها، ايجاد بنياد دانش‌آموختگان غير ايراني به‌منظور استمرار ارتباط با آنان، انعطاف‌پذيري درزمينهٔ استفاده از زبان خارجي ضمن ترويج زبان فارسي و فرهنگ اسلامي ـ ايراني و ارتقاي کيفيت دانشگاه‌هاي فعال در آموزش عالي فراملي را از ديگر راهکارهاي آموزش عالي فراملي دانست.
وي در ادامه قوانين، مقررات و برنامه مدون متناسب با نياز مخاطب، فراهم آوردن زيرساخت‌هاي ارتباطي آموزشي و کمک‌آموزشي، اختيارات لازم دانشگاه‌ها براي ورود به عرصه آموزش عالي فراملي، وجود کادر مسلط به برنامه‌ريزي آموزش عالي فراملي و توسعه همکاري‌هاي علمي بين دانشگاهي را از عوامل داخلي مؤثر در آموزش عالي فراملي نام برد.
دکتر شريعتي نياسر سازمان‌هاي بين‌المللي، توسعه روابط برون‌مرزي، تحريم‌هاي بين‌المللي و رقباي پرتعداد و توانمند را از عوامل بيروني مؤثر بر آموزش عالي فراملي دانست.
معاون آموزشي وزير علوم در خاتمه در خصوص ارزيابي آموزش عالي فراملي در ايران تصريح کرد: تجربه برخي از دانشگاه‌هاي کشور بيانگر امکان‌پذير بودن توسعه آموزش عالي فراملي است و رمز تحقق اين هدف هماهنگي همه دستگاه‌ها؛ دانشگاه‌ها، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و ديگر نهادهاي تأثيرگذار و انگيزه بسيار جدي مديران مراکز علمي کشور است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن