محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842936292
بیست و پنجمین «عصرانه ادبی فارس» شاعری جوان با زبانی پیشکسوت/ قزوه: نیروهای ناکارآمد حوزه هنری باید بروند
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بیست و پنجمین «عصرانه ادبی فارس»
شاعری جوان با زبانی پیشکسوت/ قزوه: نیروهای ناکارآمد حوزه هنری باید بروند
مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری گفت: یک مرتبه به آقای مؤمنی گفتم ای کاش میشد عدهای که در حوزه کار میکنند ولی کارآیی ندارند را بفرستیم بروند و از جوانانی مانند رجبعلیزاده استفاده کنیم.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، بیست و پنجمین «عصرانه ادبی فارس» با عنوان مروری بر آثار علیرضا رجبعلیزاده کاشانی عصر روز گذشته با حضور علیرضا قزوه، علیمحمد مؤدب، سعید بیابانکی، علی داودی، میلاد عرفانپور، کمال شفیعی، حسین قرایی، مهدی بوشهریان، سیدوحید سمنانی و جمعی از شعرا و علاقهمندان به ادبیات در خبرگزاری فارس برگزار شد. *شعر رجبعلیزاده شکوهمند است حسین قرایی در ابتدای این جلسه گفت: باغ در آثار مهدی اخوان ثالث کنایه از ایران است و کتاب «باغ در حصار مصائب» من را یاد این تعبیر اخوان میاندازد. شعر وی شکوهمند است و یک ایرانی بودن در اشعارش به چشم میخورد. وی افزود: دوری از سیاستزدگی که امروز در شاعران جوان زیاد است در شعر وی مشهود است، امروز شاعران برای یک حزب 10 نفره شعر میگویند ولی رجبعلیزاده اینطور نیست. کاشانی بودن وی نیز جالب توجه است که این شاعر از زمره شعرای خوش ذوق کاشانی است. *زبان رجبعلیزاده از پختگی و بزرگی برخوردار است مصطفی محدثی خراسانی در ادامه بیست و پنجمین «عصرانه ادبی فارس» گفت: با توجه به دمخور بودن 30 ساله با شعرا به خصوص جوانان، تجربههایی دارم که برایم ارزشمند است. گروهی از شعرای جوان هستند که در همان ابتدای مسیر دارای نوعی زبان و نگاه هستند که از پختگی و بزرگی برخوردار است که رجبعلیزاده از آنها است. علت این مسئله تربیت رجبعلیزاده در خانوادهای است که اهل ادبیات بوده و از کودکی با بزرگان این عرصه دمخور است این استحکام و شخصیت موجب شد تا نام وی در جشنوارهها دیده شود ولی هیچگاه جشنوارهزدگی را از وی ندیدم و از تمام این فرصتها برای پیشرفت شعر خود استفاده کرده است.
وی در ادامه گفت: وی به دو شاعر خراسانی یعنی اخوان و شفیعی علاقه دارد که ناشی از سلوکش است و همین مسئله موجب شده تا تبدیل به شاعری پیشکسوت در کلام باشد. رجبعلیزاده در کلام از اخوان رنگ میگیرد و مجموعه شعر «باغ در حصار مصائب» برایم تداعی کننده اخوان است. محدثی خراسانی افزود: در این کتاب در نحو و لفظ اخوان را میبینیم البته شخصیت شاعر مستقل از ذهن و زبان اخوان است و حتی برخی کارهایش پهلو به کارهای اخوان میزند اما در نهایت این آثار به عنوان رجبعلیزاده شناخته نمیشود و به نظرم این اشعار باید گذرگاهی برای رسیدن وی به ثبات باشد.
این شاعر گفت: رجبعلیزاده جایی توفیق کسب کرده که حس و حال و اندیشه با هم تلفیق شده است. در شعرهای اخوانی نیز جایی موفق بوده که مبنا و خاستگاه شعر حس بوده است. این شاعر به مدد عاطفه و حس سرشار اشعاری سروده که از سیطره اخوان خارج شده و آن اشعار در قالب آیینی بوده است. اشعار آیینی رجبعلیزاده مسیر برونرفت شاعر را هموار خواهد کرد. محدثی خراسانی در ادامه گفت: حماسه ملی موجود در اشعار اخوان در اشعار رجبعلیزاده به خصوص اشعار آیینیاش به یک حماسه مذهبی تبدیل شده است. *شعرای جوان از خودمختاری دوری گزینند علیمحمد مؤدب مدیرعامل مؤسسه «شهرستان ادب» در این برنامه گفت: از نخستین روزهای آشنایی با شعر رجبعلیزاده توفیق داشتهام از اشعارش استفاده کنم. امروزه احساساتگرایی و زبانی که مخاطبان محدود دارد در شبکههای اجتماعی مرسوم شده و شعرای جوان نیز در این فضاهای مجازی برای خود عَلَمی بلند کرده و ادعایی دارند، ولی باید تجربههایی نظیر اخوان و سهراب در مشقهای جوانان مورد توجه قرار گیرد و جوانان از خودمختاری دوری گزینند تا به خلاقیت برسند.
وی در ادامه گفت: رجبعلیزاده شاعری است که به تجربههای موفق ادبیات ایران توجه کرده است، شیعی کردن تجربههای اخوان از ویژگیهای شعر رجبعلیزاده است و این راه تازهای است در آن قرار گرفته که امیدواریم سالهای بعد شاهد شاهکارهایی از وی باشیم. *رجبعلیزاده یک شاعر جدی است مؤدب در ادامه گفت: رجبعلیزاده یک شاعر جدی است و آرزوی موفقیتهای بزرگ برای وی داریم. بهمنی، قیصر، سیدحسن، محمدکاظم کاظمی و قزوه از جمله نمونههای موفق در شعر معاصر هستند که جوانان باید از تجربههای آنان استفاده کنند. رجبعلیزاده سعی کرده به این تجربهها نزدیک شود و تاکنون مسیر خوبی را طی کرده است. شیعی کردن تجربه اخوان مسیر صحیحی است که طی شده، حماسهای که در شعر اخوان وجود دارد در آثار رجبعلیزاده به چشم میخورد. *تواضع در کنار تلاش و پشتکار علیرضا قزوه در ادامه بیست و پنجمین «عصرانه ادبی فارس» گفت: امروز به احترام نام و مرام رجبعلیزاده اینجا آمدهام و آنچه مرا راضی کرد اینجا حاضر شوم جوانی وی است. البته در بعضی جوانان خصیصهای وجود دارد که اجازه نمیدهد به آنها نزدیک شویم که آن غرور جوانی است. رجبعلیزاده از جماعتی است که در کنار تلاش و پشتکار تواضع دارد و در کنار اینها دارای مرام و موضع بوده و در مسیر انقلاب شعر گفته است.
شاعر مجموعه «عشق علیهالسلام» در ادامه گفت: تمام شاعران از ابتدا تا امروز دارای موضع بودند که این موضعمند بودن در اشعار رجبعلیزاده نیز دیده میشود. در این روزگار جوانانی که خود را اثبات کنند کم هستند. بیابانکی، فاضل نظری، علیمحمد مؤدب و میلاد عرفانپور از جمله شاعرانی هستند که خود را اثبات کردهاند و رجبعلیزاده نیز یکی از همین شاعران است. وی اضافه کرد: در جشنوارهای که داور بودم آثار را بدون نام برایم ارسال کردند تا داوری کنم، در نهایت چند اثر را از میان آثار ارسال شده انتخاب کردم که یکی از آنها قصیدهای بلند بود. این قصیده بسیار توجه من را به خود جلب کرد بعد از اینکه نام صاحب اثر را پرسیدم گفتند متعلق به رجبعلیزاده است. *به کارگیری نیروهای جوان در حوزه هنری قزوه در ادامه این برنامه یادآور شد: باید طیف جوانان فعال و پرانرژی را به کار گرفت، یک مرتبه به آقای مؤمنی گفتم ایکاش میشد عدهای که در حوزه کار میکنند ولی کارآیی ندارند را بفرستیم بروند و از جوانانی مانند رجبعلیزاده استفاده کنیم. این جوانان دغدغه انقلاب دارند که از دل آفتابگردانها، شهرستان ادب و امثالهم بیرون آمدند.
وی اضافه کرد: این نسل از شاعران کاشت موفقی بودهاند و باید از آنها بهرهبرداری شود البته در کنار همه این داشتهها باید به حوزه نقد و نظریه ورود جدی کنیم و به نظرم همین نسل باید ورود کند. سراغ تمام حوزههای نظریه نیز باید برویم و در دانشگاهها این جریان را وارد کنیم. امروز خبرگزاری فارس این برنامهها را انجام میدهد که نشان از فعالیت جدی آنها دارد. *شهرستان ادب به اندازه حوزه هنری کار کرده است مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری گفت: حوزه هنری در شعر از خانه شاعران جلوتر است و شهرستان ادب به اندازه حوزه هنری کار کرده است. با وجود اینکه روی رویشهای شعر انقلاب کار کردهایم اما باید چرخه شعر انقلاب را کامل کنیم تا به نتیجه برسیم. رجبعلیزاده شاعری است که به عنوان چهره تازه شعر انقلاب تلاش کرده و خود را نشان داده است. امروز رقابت بسیار زیادی در حوزه ادبیات صورت گرفته و عدهای در این عرصه رشد کردهاند اما زود محو شدهاند و دیگر اسمی از آنها نیست. *شاعران جوانی که به بزرگان ادبیات حمله میکنند سعید بیابانکی در ادامه مراسم گفت: هم شعر رجبعلیزاده را دوست دارم و هم خودش را زیرا برخی شاعران هستند که انسان دوست ندارد آنها را ببیند. امروز برخی شاعران برای اینکه خود را طرح کنند به بزرگان حمله میکنند که این امری غلط و غیر اصولی است. در این چند سال اخیر بعد از رشد شبکههای اجتماعی یکسانسرایی مد شده و تمایزی در شعر شاعران جوان دیده نمیشود و اینکه رجبعلیزاده بیتوجه به این شبکههای اجتماعی و مسائلی که تحت عنوان مد مطرح میشود توجه نمیکند نکته مثبت شعر وی است.
وی اضافه کرد: رجبعلیزاده در تمام قالبهای شعر فارسی شعر سروده و تمام مضامین را نیز تجربه کرده و اگر این قالب را در مضامین ضرب کنیم یک طیف گستردهای از مخاطبان را شکل میدهد. رجبعلیزاده راه شاعران بزرگ را در زبان پیموده است، حق رجبعلیزاده بسیار بیشتر از این است که به عنوان شاعر جوان از وی یاد کنیم و باید بیشتر از یک شاعر جوان به وی توجه شود.
*شاعری در اول راه... در انتهای این مراسم علیرضا رجبعلیزاده کاشانی گفت: هنوز اول راه هستم و خوشحالم که آثارم با نگاه خوب دیده شده است. این کتاب در قالب نوخسروانی سروده شده که به نظر میآید استاد شفیعی کدکنی نیز دستخطی بر آن نوشته است.
در پایان از سوی خبرگزاری فارس از این شاعر خوشآتیه تقدیر به عمل آمد. انتهای پیام/و
93/11/06 - 10:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
بیست و چهارمین «عصرانه ادبی فارس» عرفانپور کشف قیصر بود/ شاعری که حکیم نباشد مزلف است
بیست و چهارمین عصرانه ادبی فارسعرفانپور کشف قیصر بود شاعری که حکیم نباشد مزلف استشاعر مرگ بر آمریکا در عصرانه ادبی فارس گفت عرفانپور در کلامش حکمت وجود دارد و شعر وی حکمت است حکمت گم شده شعر معاصر است شاعر اگر حکیم نباشد مزلف است و باید در شعرش حکمت داشته باشد ● گزابیستوسومین عصرانه ادبی فارس پاسداشت نعمتالله سعیدی شاعری که خودش و شعرش را حرام نکرد
بیستوسومین عصرانه ادبی فارس پاسداشت نعمتالله سعیدیشاعری که خودش و شعرش را حرام نکردبیست و سومین عصرانه ادبی فارس به پاسداشت نعمتالله سعیدی روزنامهنگار و نویسنده انقلاب اسلامی اختصاص داشت که در این مراسم از کتاب عفریته و افلاطون رونمایی شد ● گزارش تصويري مرتبط----------مروری بر آثار میلاد عرفانپور در بیستوسومین عصرانه ادبی فارس
مروری بر آثار میلاد عرفانپور در بیستوسومین عصرانه ادبی فارسبیستوسومین عصرانه با مروری بر آثار میلاد عرفانپور شاعر جوان و خوشآتیه کشورمان برگزار میشود به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس در ادامه عصرانههای ادبی فارس بیستوسومین عصرانه به مرور آثار میلابازنشر یکی از ماندگارترین عصرانههای ادبی شاعری که به اهالی قلم «انسانیت» آموخت/ اسرافیلی:همه از است
بازنشر یکی از ماندگارترین عصرانههای ادبی خبرگزاری فارسشاعری که به اهالی قلم انسانیت آموخت اسرافیلی همه از استادمشفق جوانمردی آموختند رفیع شخصیت استاد فراتر از جناحبندیها است دعایی شاعران فضای قهرگونه را کنار بگذارندگروه کتاب و ادبیات انقلاب اسلامی خبرگزاری فارس کمتر از یک سابیست و دومین عصرانه ادبی فارس/2 شعر دفاع مقدس، شعری متعهد است و در مقابل هنر برای هنر قرار دارد
بیست و دومین عصرانه ادبی فارس 2شعر دفاع مقدس شعری متعهد است و در مقابل هنر برای هنر قرار داردنعمتالله سعیدی عقیده دارد تمایز و تفاوت شعر دفاع مقدس در پیام آن است نه قالب و فرم به همین دلیل شاعران این حوزه خود را محدود به قالب خاصی نکردهاند خبرگزاری فارس – گروه ادبیات ابیستودومین «عصرانه ادبی فارس»/۱ پاسداشت نعمتالله سعیدی و رونمایی از کتاب «عفریته و افلاطون»
بیستودومین عصرانه ادبی فارس ۱پاسداشت نعمتالله سعیدی و رونمایی از کتاب عفریته و افلاطون بیستودومین عصرانه ادبی فارس یکشنبه ۲۱ دیماه در محل خبرگزاری فارس برگزار میشود خبرگزاری فارس - گروه ادبیات انقلاب اسلامی بیست و دومین عصرانه ادبی فارس به تجلیل از نعمتالله سعیدیبیستوششمین «عصرانه ادبی فارس»؛ تجلیل از علیاکبر والایی/2 زنوزی جلالی: والایی، بدون هیاهو کارش را م
بیستوششمین عصرانه ادبی فارس تجلیل از علیاکبر والایی 2زنوزی جلالی والایی بدون هیاهو کارش را میکند اقدام خبرگزاری فارس در برگزاری عصرانههای ادبی قابل ستایش استوالایی از خیلی ازدغدغههایی که بسیاری از نویسندگان آنها را دنبال میکنند دور است در پی شهرت و مصاحبه و این مسائلبیستوششمین «عصرانه ادبی فارس»؛ تجلیل از علیاکبر والایی/1 محمدرضا اصلانی: برخی آثار والایی قابلیت چ
بیستوششمین عصرانه ادبی فارس تجلیل از علیاکبر والایی 1محمدرضا اصلانی برخی آثار والایی قابلیت چاپ در کتابهای درسی را داندمحمدرضا اصلانی گفت آقای والایی هم از دستهای از نویسندگان است که میتوان برخی آثار ایشان را در کتابهای درسی استفاده کرد خبرگزاری فارس – گروه ادبیاتبیست و پنجمین عصرانه ادبی فارس
بیست و پنجمین عصرانه ادبی فارسبیست و پنجمین عصرانه ادبی فارس بعداز ظهر امروز یکشنبه مروری بر آثار شاعر جوان ادبیات انقلاب اسلامی علیرضا رجبعلی زاده در خبرگزاری فارس برگزار شد عکس شهرام کاشفی1393 11 05 - 18 39 دریافت کل گزارش تصویری«عصرانه ادبی فارس» به مرور آثار «علیرضا رجبعلیزاده» اختصاص یافت
عصرانه ادبی فارس به مرور آثار علیرضا رجبعلیزاده اختصاص یافتبیست و پنجمین عصرانه ادبی فارس با حضور علیرضا قزوه علیمحمد مؤدب محمدمهدی سیار و جمعی از اهالی ادبیات به مرور آثار علیرضا رجبعلیزاده کاشانی میپردازد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس بیست ودر گفتوگو با فارس عنوان شد واکنش قزوه به نامه اساتید ادبیات فارسی هند/ فعلا آمادگی بازگشت به هند را ندارم
در گفتوگو با فارس عنوان شدواکنش قزوه به نامه اساتید ادبیات فارسی هند فعلا آمادگی بازگشت به هند را ندارمعلیرضا قزوه گفت من فعلا آمادگی برگشتن به هند را ندارم چون در ایران شرایطم خوب است از طرف دیگر این دوستان در هند به من احترام گذاشتهاند و باید جواب احترامشان را هم داد علیربیست و چهارمین عصرانه ادبی فارس
بیست و چهارمین عصرانه ادبی فارسبیست و چهارمین عصرانه ادبی فارس در خصوص مروری بر آثار میلاد عرفانپور برگزار شد عکس شهرام کاشفی1393 10 28 - 20 20 دریافت کل گزارش تصویریبا حضور ایران بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه افتتاح شد
با حضور ایرانبیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه افتتاح شدبیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب دوحه قطر عصر روز چهارشنبه 17 دی ماه با حضور موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران فعالیت خود را به مدت ١٠ روز آغاز کرد به گزارش خبرگزاری فارس بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتابیک کارشناس امور جوانان در گفتوگو با فارس: برنامههای حوزه جوانان نباید به دلیل ساختار معیوب متوقف شود
یک کارشناس امور جوانان در گفتوگو با فارس برنامههای حوزه جوانان نباید به دلیل ساختار معیوب متوقف شودیک کارشناس امور جوانان با بیان اینکه ادغام دو حوزه ورزش و جوانان یکی از اشتباهات سالهای گذشته بود و هماکنون اکثر کارشناسان و نمایندگان مجلس به این موضوع اذعان دارند گفت اما نبشاعران جوان و شعر دفاع مقدس/3 قیصر و قزوه برجستهترین شاعران دفاع مقدس/ شعر از سر اعتقاد، کلیشهای نمیشود
شاعران جوان و شعر دفاع مقدس 3قیصر و قزوه برجستهترین شاعران دفاع مقدس شعر از سر اعتقاد کلیشهای نمیشودآرش پورعلیزاده گفت کسی که از جنگ حرف میزند باید به اعتقاد داشته باشد که این جنگ دفاع است و اعتقاد داشته باشد که مقدس است اگر به این دو وجه قائل نباشد دیگر نمیشود اسمش راگزارش مشروح فارس از آئین اختتامیه پنجمین جشنواره «عمار» از هدیه ویژه رهبرانقلاب به آهنگران تا شور و
گزارش مشروح فارس از آئین اختتامیه پنجمین جشنواره عماراز هدیه ویژه رهبرانقلاب به آهنگران تا شور و حالی که مردم از با نوای کاروان گرفتندآئین اختتامیه پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار در حالی برگزار شد که هدیه ویژه مقام معظم رهبری به آهنگران همراهی مردم با نوحه با نوای کاروان و پخشمحسن آقایی در گفتوگو با فارس: ایده برگزاری کارگاه های عمار از تجربیات سفیرفیلم بود/ خطشکنی عمار پنجم در حوز
محسن آقایی در گفتوگو با فارس ایده برگزاری کارگاه های عمار از تجربیات سفیرفیلم بود خطشکنی عمار پنجم در حوزه آموزشمسئول کارگاههای آموزشی عمار گفت ایده اولیه کارگاههایی با این شیوه اولینبار در معاونت آموزش سفیرفیلم شکل گرفت آنجا با بررسی منابع و اطلاعات موجود بومی سازی و-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها