واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امیرخانی در مراسم بزرگداشت خود عنوان کرد
من در طول زندگی خوششانس بودم
استاد امیرخانی گفت: من در طول مسیر زندگی خوششانس بودم؛ شانس به این معنا که صدها نکته جمع شده و تبدیل به یک موقعیت برای طی کردن مسیر میشود.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری فارس، استاد غلامحسین امیرخانی در مراسمی که شب گذشته برای نکوداشت وی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شده بود، اظهار داشت: استادان و فرهیختگان زیادی در طول عمر 70 ساله من سهیم بودند و من را همراهی کردند از جمله والدینم که از 4 سالگی نوشتن را به من آموختند.
استاد امیرخانی وی ادامه داد: در این لحظه اگر هر کسی جای من باشد در مقابل چنین گفتار از شخصیتهایی ترجیح میدهد که سکوت کند. بنده در این نکوداشت زبان سپاسگزاری از اساتیدی که در این محفل حضور یافته و حتی کسانی که از شهرستانها آمدهاند، ندارم. امیرخانی گفت: ما در یک نیرویی باهم مشترک هستیم که همان محبت و عشق است که در دل همه ما موج میزند. ما در این کار به دنبال نام و نان نیستیم نه اینکه بینیاز باشیم بلکه انتخاب اولمان نام و نان نیست.
استاد امیرخانی در کنار همسر و اساتید وی با اشاره به موقعیتهای زندگیاش گفت: در این راه من خوششانس بودم؛ شانس به این معنا که صدها نکته جمع شده و تبدیل به یک موقعیت میشود. اولین شانس زندگی من به مادرم است؛ شاید نشنیدم که مادری مثل مادر من باشد. مادران در لحظه وداع میخواهند که عزیزترینشان را در آغوش بکشند، نفس او را حس کند و این در دلشان است که بعد از او این عزیز زندگی میکند اما مادر من در لحظه وداع بیش از 4 بار با اشاره مرا به بیرون از اتاق هدایت کرد تا در لحظه جان دادن او را نبینم و آزرده نشوم که بنده هم اطاعت کردم. امیرخانی ادامه داد: شانس دیگر زندگیام پدرم بود که سختیهای موقعیت کشور در زمان جنگ جهانی اول و دوم را درک کرده بود؛ صبر، اطاعت و قناعت در وجودش بود و لحظهای ندیدم که او ناشکری کند. شانس دیگرم همسرم بود که در همه حال در کنارم بوده و همچنین استاد میرخانی و اساتید دیگری که از محضرشان استفاده کردم. همه اینها به نوعی در موفقیت من نقش داشتند. بر اساس این گزارش، این مراسم با حضور گسترده از علاقهمندان به هنر برگزار شده بود، به گونهای که سالن گنجایش جمعیت را نداشت و عدهای ایستاده برنامه را نظاره میکردند. با توجه به اینکه این مراسم همزمان با سالروز تولد 75 سالگی استاد امیرخانی برگزار شده بود، در پایان این مراسم اساتید هنر خوشنویسی و شاعران، هر کدام بر اساس هنری که داشتند، شعر سروده شده خود را به استاد تقدیم کردند و یا تابلوی خوشنویسی شده را به وی هدیه دادند. ضمن اینکه در این مراسم کتاب زندگینامه استاد امیرخانی به مدعوین داده شد. انتهای پیام/و
93/11/05 - 10:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]