تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798436645




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم، نشانه‌ها و راهکارهای درمان تورم آپاندیس


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


علائم، نشانه‌ها و راهکارهای درمان تورم آپاندیس
آپاندیسیت یعنی تورم آپاندیس. آپاندیسیت می‌تواند مزمن و یا ناگهانی باشد. آپاندیسیت یکی از رایج‌ترین وضعیت‌های پزشکی اورژانس است که بیشتر در سنین ۱۰ تا ۳۰ سالگی بروز می‌یابد و در مردان رایج‌تر از زنان است.
جام جم سرا: بی‌توجهی به درمان آپاندیسیت می‌تواند موجب مرگ فرد مبتلا شود. از این رو، بهتر است علائم آن را بشناسید و با برخی آگاهی‌ها درباره آن آشنا شوید.
آناتومی آپاندیس آپاندیس برآمدگی کوچک و انگشت مانندی در روده بزرگ است. آپاندیس در یک چهارم پایین و سمت راست ناحیه شکمی واقع شده است. دلیل وجود آن در بدن مشخص نیست.
عامل بروز آپاندیسیت دانشمندان معتقدند این عارضه به دلیل نوعی انسداد در آپاندیس ایجاد می‌شود. این انسداد ممکن است نسبی و یا کامل باشد. انسداد کامل آپاندیس‌‌ همان اتفاقی است که موجب مراجعه اورژانسی بیمار به بیمارستان و نیاز به جراحی می‌شود. انسداد اغلب به علت انباشت مدفوع ایجاد می‌شود. اما ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد: · بزرگ شدن فولیکول‌های لنفاوی
· کرم
· ضربه
· تومور زمانی که آپاندیس مسدود می‌شود، امکان تکثیر باکتری در آن ایجاد شده و این امر موجب ایجاد عفونت می‌شود. فشاری که در اثر این عفونت ایجاد می‌شود دردآور است. این عارضه می‌تواند موجب فشردگی رگ‌های خونی آن ناحیه هم بشود. عدم وجود جریان خون در آپاندیس می‌تواند باعث ایجاد قانقاریا بشود. اگر آپاندیس پاره شود، مدفوع به شکم وارد می‌شود و وضعیتی اورژانسی ایجاد می‌کند.
پریتونیت نیز یکی از پیامدهای احتمالی پارگی آپاندیس خواهد بود. پریتونیت تورم بافتی است که دیواره شکمی را می‌پوشاند. در نتیجه پارگی آپاندیس، سایر ارگان‌ها هم متورم خواهند شد. از جمله ارگان‌هایی که تحت تأثیر پارگی آپاندیس قرار خواهند گرفت می‌توان به سکوم، مثانه و کولون سیگموئید اشاره کرد. در صورتی که آپاندیس بجای پارگی و ترکیدگی، فقط نشت داشته باشد، به آبسه چرکی خواهد انجامید. این اتفاق باعث می‌شود عفونت در ناحیه کوچکی محدود شود. با این حال ورم چرکی هم می‌تواند بسیار خطرناک باشد.


علائم آپاندیسیت از جمله علائم آپاندیسیت می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: · درد در ناحیه پایین و سمت راست شکم
· از دست دادن اشت‌ها
· تهوع
· استفراغ
· اسهال
· یبوست
· ناتوانی در دفع گاز معده
· تورم شکم
· تب خفیف
· احساس بهتر بعد از اجابت مزاج آپاندیسیت با دردهای شکمی ملایم آغاز می‌شود. معمولاً با گذشت زمان شدید‌تر، یکنواخت و ثابت می‌شود. ممکن است بیمار الزاماً در عادت‌های روده‌ای خود تغییری احساس نکند. با این حال ممکن است گاهی آپاندیسیت موجب ایجاد تغییراتی در دفع ادرار شود. در صورتی که در قسمت راست شکم خود احساس درد می‌کنید و هر کدام از علائم مذکور را دارید بهترین کار مراجعه به پزشک است. آپاندیسیت می‌تواند به طور ناگهانی به یک فوریت پزشکی تبدیل شود. در ۲۴ ساعت اولیه بروز علائم، پارگی به ندرت اتفاق می‌افتد. با این حال، می‌توان گفت ۸۰% از افرادی که برای مدت ۴۸ ساعت علائم آپاندیسیت را مشاهده می‌کنند، به ترکیدگی آپاندیس دچار می‌شوند. سوراخ شدن آپاندیس می‌تواند به مرگ بیمار منجر شود. خطر مرگ در اثر پارگی و نشت آپاندیس در بزرگسالان و سالمندان بیشتر است.
چگونگی تشخیص آپاندیسیت معاینه آپاندیسیت بررسی یک چهارم پایینی و سمت راست شکم بیمار را شامل می‌شود. در صورتی که فرد باردار باشد، درد شدید‌تر خواهد بود. در صورتی که آپاندیسیت پاره شده باشد، شکم بیمار سفت و متورم می‌شود. در صورت تورم و سفتی شکم باید فوراً به پزشک مراجعه کرد. علاوه بر معاینه، تست‌های مختلفی برای بررسی آپاندیسیت موجود است.
آزمایش ادرار می‌تواند مشخص کند که درد احیاناً به عفونت مجاری ادرار و یا سنگ کلیه مربوط نیست.
بررسی‌های لگنی هم می‌تواند در مورد بیماران مؤنث مشخص کند که درد بیمار ناشی از مشکلات دستگاه تناسلی وی نیست. درد می‌تواند به عفونت‌های لگنی هم مربوط باشد.
آزمایش‌های بارداری هم می‌تواند احتمال بارداری خارج از رحم را بررسی نماید.
تصویربرداری شکمی می‌تواند وجود ورم‌های چرکی و یا عوارض دیگر را مشخص کند. تصویربرداری شکمی می‌تواند از طریق اشعه ایکس، سونوگرافی و یا سی تی اسکن انجام شود.
تصویربرداری از قفسه سینه به وسیله اشعه ایکس هم می‌تواند وضعیت بیمار را در مورد التهاب لوب پایین و سمت راست ریه بررسی کند.
درمان آپاندیسیت برای درمان آپاندیسیت روش‌های متعددی وجود دارد. در موارد نادری ممکن است آپاندیسیت بدون انجام عمل جراحی بهبود یابد. و درمان تنها با استفاده از آنتی بیوتیک‌ها و رژیم غذایی مملو از مایعات انجام شود. با این حال در اکثر موارد، جراحی الزامی است. اما جزئیات عمل جراحی به جزئیات وضعیت بیمار بستگی خواهد داشت. در صورتی که در آپاندیس سوراخی ایجاد شده اما هنوز به پارگی نینجامیده باشد، بیمار ابتدا تحت درمان به وسیله آنتی بیوتیک قرار خواهد گرفت. سپس نشت این سوراخ به وسیله لوله ظریفی که از روی پوست به بدن وارد می‌شود تخلیه و خشک می‌گردد. در مرحله بعد پس از درمان عفونت، آپاندیس طی انجام عمل جراحی خارج خواهد شد.
این فرآیند را می‌توان طی یک عمل جراحی و یا لاپراسکوپی انجام داد. لاپراسکوپی حالت تهاجمی کمتری دارد و زمان لازم برای بهبود کوتاه‌تر است. با اینحال در صورتی که فرد به ورم چرکی و یا پارگی آپاندیس دچار شده باشد، جراحی باز الزامی خواهد بود. اگرچه نمی‌توان از ابتلا به آپاندیسیت پرهیز کرد، بااین حال، آپاندیسیت در افرادی که رژیم غذایی مملو از فیبر دارند، یعنی رژیمی که حاوی مقادیر زیاد میوه‌ها و سبزیجات تازه است، شیوع کمتری دارد. (ایران درمان)


پنج شنبه 4 دی 1393 08:36





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن