واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حورا صدر عنوان کرد
سفارش امام موسیصدر به بهانه ندادن دست رژیم صهیونیستی
حورا صدر مدیر مؤسسه فرهنگی ـ تحقیقاتی امام موسی صدر گفت: ایشان بارها و بارها به اطرافیان هشدار میدادند در دام فتنه نیفتند و یکی بودن ادیان و مذاهب را متذکر میشدند و به پرهیز از بهانه ندادن دست اسرائیل سفارش میکردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه دوره پاییزه سیر مطالعاتی آثار و اندیشههای امام موسی صدر با حضور شرکتکنندگان در این دوره، استادان راهنمای دوره و اعضای مؤسسه امام موسی صدر برگزار شد.
مراسم اختتامیه دوره پاییزی سیر مطالعاتی آثار و اندیشههای امام موسی صدر با حضور شرکتکنندگان در این دوره، اساتید راهنما و اعضای مؤسسه امام موسی صدر برگزار شد.
حورا صدر، مدیر مؤسسه ضمن ابراز خوشحالی از شرکت جوانان و علاقه مندان به امام موسی صدر در این دورهها، از همراهی عادل پیغامی و مهدی فرخیان به عنوان اساتید راهنمای دوره پاییزی تشکر کرد.
وی سپس با اشاره به اوضاع بحرانی منطقه خاورمیانه افزود: نکتهای که این روزها ذهن همه دوستان را مشغول کرده، وضعیت کنونی کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه است. شما که در این دورهها شرکت میکنید و اندیشههای امام موسی صدر را مطالعه میکنید، دریافتهاید چقدر افکار و اندیشهها بلکه حضور امام صدر در این وضعیت دنیا میتوانست مؤثر باشد؟ چه بسا اگر اجازه میدادند فعالیتشان را ادامه میدادند، و ایشان را نمیربودند، برخی از این اتفاقات رخ نمیداد.
وی افزود: شما در این مدت بخشی از افکار و اندیشههای ایشان را مطالعه کردهاید و دلم میخواهد از شما کمک بگیرم. از شما کمک بخواهم تا تأمل کنید و فکر کنید. ما حتی با تعداد اندک، چه میتوانیم بکنیم؟ در شرایطی که آدمها به شکل فجیعی کشته میشوند. در این شرایط حتی آنهایی که میکشند هم وضع اسفباری دارند. آنها هم به کمک و راهنمایی محتاج هستند.
فرزند امام موسی صدر با اشاره به مسئله تقریب مذاهب و دیدگاه امام موسی صدر در این باره گفت: در زمینه تقریب مذاهب و گفت وگو، امام موسی صدر پیشگام است. ایشان معتقد است مذاهب راهی برای شناخت اسلام هستند؛ ولی امروز میبینیم که مذاهب به دینهای جدا از یکدیگر تبدیل شدهاند و خود مذاهب هم درونشان شکاف ایجاد شده است.
مدیر مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر افزود: در کنار این اعتقاد، عمل به آن را نیز میبینیم. چنانکه امام موسی صدر با سنیها و دروزیها و مسیحیها کار کردند و برای حل مشکلات آنها و رسیدن به هدف مشترک ادیان، یعنی خدمت به انسان و رفع نگرانیها و مشکلات انسان، گامهایی برداشتند. ایشان در عمل تلاش کردند فاصلههای میان انسانها را که باعث نشناختن همدیگر میشود، کم کنند و در نتیجه ترس و نگرانی از دیگری را کاهش دهند.
حورا صدر با اشاره به ایجاد تفرقه در مذاهب تأکید کرد: ایشان بارها و بارها به اطرافیان و علاقه مندان خود هشدار میدادند که در دام فتنه نیفتند و یکی بودن ادیان و مذاهب را متذکر میشدند و سفارش به پرهیز از اختلافهای کوچک و بهانه ندادن به دست اسرائیل برای سوءاستفاده میکردند. همواره هشدار میدادند که وحدت ما بهترین راه مقابله با اسرائیل است. میگفتند که اسرائیل از اختلافهای ما و فتنههای بین ما سوءاستفاده میکند.
وی با اشاره آخرین مصاحبه امام موسی صدر که در لیبی که دو سه روز پیش از ربودن ایشان انجام شده، گفت: ایشان هشدار میدهد که اسرائیل از اختلافهای ما سوءاستفاده میکند. اسرائیل با حمایت و یا ادعای حمایت از اقلیتها، ما را با یکدیگر درگیر میکند تا ما را به خودمان مشغول کند و کشورهایمان را پاره پاره کند و آرامش و آسایش برای خودش به دست آورد.
در این نشست همچنین، عادل پیغامی، از اساتید راهنمای دوره پاییزی سیر مطالعاتی آثار و اندیشههای امام موسی صدر گفت: شنیدن برداشتهای دیگران از اندیشه امام موسی صدر، از شیرینیهای سیر مطالعاتی و کمک ما در ادامه مسیر است. حلاوتی که از این دورهها بر جان من نشسته از شیرینیهای کمیاب است. شنیدن حکایت انسان بسیار شیرین است و در دنیای امروز روز به روز به این مسئله بیشتر نیازمندیم. این قرائت واقعی از اسلام است. انتهای پیام/ک
93/11/02 - 14:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]