تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خود را از تمامى مردم با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و قل هو اللّه‏ احد حفظ كن. آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819721885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يک نشست و چند نکته


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ دي ۱۳۹۳ (۷:۲۷ق.ظ)
رسالت: يک نشست و چند نکته
به گزارش خبرگزاري موج، «يک نشست و چند نکته»عنوان سرمقاله روزنامه رسالت است که در آن مي خوانيد؛
نخستين گردهمايي اصلاح طلبان پس از 6 سال برگزار شد. روزنامه هاي دوم خردادي از اين گردهمايي با تيترهايي چون - اصلاح طلبان در ضيافت اجماع - خيز زمستانه براي بهارستان - رقص پرچم اصلاحات در خيابان پرچم به استقبال آن رفتند
اين نشست مزين به يک قطعنامه پاياني و چند سخنراني بود که در زير به نکاتي ناظر به آن اشاره مي شود؛
1- با آنکه اصلاح طلبان، زمين و زمان را پر کرده اند که اصلي ترين مطالبه مردم، رفع حصر موسوي و کروبي (بخوانيد سران فتنه) است و در هر محفل و همايشي از آنها ياد مي کنند، اما در قطعنامه پاياني هيچ ذکري از آنها نکرده و مطالبه اي هم در مورد رفع حصر آنها نداشته اند. اين رويکردي مبارک است چون معلوم مي شود که رفع حصر آنها نه تنها يک مطالبه ملي نيست حتي مطالبه احزابي هم که قبلا در رکاب موسوي فتنه سال 88 را کليد زدند، نيست.
مطالبه رفع حصر يک شوخي بي مزه امنيتي است چرا که سران فتنه هنوز سر موضع هستند. نشست اخير اصلاح طلبان از تکرار اين شوخي در قطعنامه پرهيز کرده است. اين را بايد به حساب هوشمندي آنها گذاشت.
2- در مقدمه قطعنامه اصلاح طلبان براي اولين بار تعريفي از اصلاح طلبي و تبار آن داده اند. اين هم يک گام به جلو و باعث اميدواري است. آنها خود را ديندار مدافع نظام و ارزش هاي ديني و ملي و در تداوم تلاش روحانيون روشن بين و طرفدار عدالت و اخلاق و خط امامي توصيف کرده اند. اما اشاره اي به حوادث تلخ سال 88 نکرده اند. چرا که در آن مقطع از دين، نظام و امام خميني(ره) دفاع نکردند؟ و باز چرا که ارزش هاي ديني و ملي را در معرض تاخت و تاز سرويس هاي امنيتي دشمن و در تاراج منافقين، سلطنت طلب ها، بهائي ها و... قرار دادند و نه تنها با آنها مقابله نکردند بلکه همراهي نيز کردند؟ آنها مي خواهند آن قطعه از عملکرد اصلاح طلبي را پاک کنند!
3- در اولين بند قطعنامه از امنيت ملي و اتحاد و انسجام ملت ياد کرده اند، اما پاسخ نداده اند چرا وقتي در فتنه 88 اتحاد ملي و امنيت ملي در جنگ نرم دشمن مورد تعرض قرار گرفت در صحنه حضور نيافتند و از اقتدار و امنيت ملي پاسداري نکردند؟ اصلا خودشان اقتدار و امنيت ملي را به خطر انداختند!
4- در ماده 5 قطعنامه از راي ملت به عنوان "حق الناس" بنا به سفارش رهبري ياد کرده اند، اما نگفته اند چرا در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري راي 40 ميليوني ملت را که حق الناس بود به رسميت نشناختند؟ اين راي پايه و مايه اصلي اقتدار ملي بود. چرا بر طبل دروغ تقلب کوبيدند و بيش از 700 هزار نفر از مردم ايران را که در شمار ناظرين و مجريان انتخابات بودند متهم به تقلب کردند؟ آنها تفاوت 11 ميليوني راي را ناديده گرفتند و تير خلاص به جمهوريت نظام زدند و در دام جرج سوروس و جين شارپ افتادند و اخلال در نظام پديد آوردند. حالا مي گويند؛ "کي بود کي بود من نبودم" بگذريم!
5- در بند 8 و 9 قطعنامه به موضوع مطالبات معيشتي مردم بويژه معيشت افراد فرودست جامعه و نيز مبارزه با فساد و انحصارات اشاره کرده اند که يک گام مبارک در پاسخگويي به مطالبات مردم است. چه خوب بود در همين بند راه حل هايي را هم يادآور مي شدند. اصلاح طلبان در مقطعي برافشاي پرونده فساد فاضل خداداد پيشتاز بودند و آن پرونده را به سامان رساندند. اما معلوم نشد چرا در فساد مربوط به پرونده رشوه خواري در قرار داد با استات اويل و نيز قرارداد کرسنت و اين اواخر در مورد رانت 650 ميليون يورويي سکوت کرده و حرفي نمي زنند؟ اي کاش در اين قطعنامه از باب همراهي با مردم به اين مصاديق هم اشاره مي کردند.
6- جناب هاشمي رفسنجاني پيام خوبي به اين اجلاسيه داده اند و در حمايت از جمهوريت نظام و راهکارهاي اين صيانت، مطالب خوبي گفته اند. اي کاش ايشان در باب صيانت از "اسلاميت نظام" بنا به جايگاه و نقشي که در تاريخ معاصر داشتند توصيه هايي هم مي فرمودند.
در صف اول عکس اين همايش جمعي از علما و روحانيون هم حضور داشتند. نه پيام دهندگان و نه قطعنامه نويسان هيچ مطلبي که ناظر به دغدغه آنها نسبت به صيانت از اسلاميت نظام باشد، نگفته اند.
آقاي هاشمي در پيام خود بر اجراي تام فصل سوم قانون اساسي تاکيد کرده است. اين تاکيد براي حفظ حقوق ملت امري خوب و پسنديده است. اما به هر حال اهميت فصل اول قانون اساسي که ناظر به اصل موجوديت و هويت نظام اسلامي ماست اگر از فصل سوم بيشتر نباشدکمتر نيست. ديگر فصول قانون اساسي از جمله فصل پنجم و ششم و بويژه فصل هشتم و فصل سيزدهم هم اهميت دارد. کساني که مي گويند خواهان اجراي بدون تنازل قانون اساسي هستند بايد به همه فصول اعتناي جدي داشته باشند.
7- برخي از اعضاي احزاب ساختارشکن اصلاح طلب در اين نشست حضور نداشتند. اين گام مبارکي است. اين واقع نگري نشان مي دهد اصلاح طلبان در حرکت جديد خود مي خواهند از ساختارشکني فاصله بگيرند و همصدايي با بيگانگان را کنترل کنند. اين رويکرد لازمه دقت است.امام(ره) همواره خطر نفوذي ها را به دوستداران انقلاب يادآور مي شدند. اگر اين جماعت مي خواهند خط امامي بمانند، بايد تکليف نفوذي هاي مبلغ و مروج ساختارشکني را روشن کنند.
8- اظهارات سخنرانان در اين نشست شيب افراط گري را ترک کرده و در يک منزلت اعتدال قرار گرفته است. اين يک رويکرد مثبت است بويژه آنکه براي اولين بار سخنان اميدوار کننده اي شنيده مي شود مثل اين سخن که "ما مجلسي در تراز اسلام و ولايت فقيه مي خواهيم"(1) اين رويکرد به معناي آن است که
اصلاح طلبان از ولايت شيطان فاصله مي گيرند و نمي خواهند حوادث تلخي مثل فتنه 88 را تکرار کنند. آنها نمي خواهند به عنوان يک قطعه پازل دشمن در نبرد نرم ايفاي نقش کنند. تفوه به آن هم اميدوار کننده است ولو اينکه عملي پشت سر آن نباشد.
البته سخناني از اين قبيل که؛ "ما همه290 کرسي مجلس آينده را مي خواهيم"(2) نشان مي دهد آنها در فکر زدن تير خلاصيت به جمهوريت نظام هستند چون بالاخره هر دموکراسي اي اقليتي دارد، و اکثريتي. اينکه براي رقيب شأن اقليت هم قائل نباشند ميل آنها به "سلطنت" را واتاب مي دهد نه "جمهوري"!
9- معقول ترين سخنران اين نشست صادق خرازي بود. او گفت:
- تندروي بايد از اصلاحات برود.
- انتخابات آينده از دو قطبي هاي انقلاب اسلامي خواهد بود.
مفهوم اين حرف آن است که اصلاح طلبان ديگر نمي خواهند پياده نظام نتانياهو در خيابان هاي تهران باشند. همچنين آنها نمي خواهند بيگانگان را در رقابت هاي سياسي سهيم کنند. خيانتي که اصلاح طلبان در فتنه 88 مرتکب شدند، سهيم کردن بيگانگان در رقابت ها و حتي اعزام کادرهاي رسانه اي خود به پاريس، لندن و واشنگتن کار زشتي بود آنها مستقيما از بي بي سي و راديو آمريکا و راديو فرانسه با مردم سخن گفتند اين کار نبايد تکرار شود.
پي نوشت ها:
1- اظهارات محسن رهامي دبير کل انجمن اسلامي دانشگاهيان
2- کواکبيان دبيرکل حزب مردم سالاري

نويسنده: محمدکاظم انبارلويي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن