محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846253557
پشت پرده تخفیف لبنیات چیست؟!
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: پشت پرده تخفیف لبنیات چیست؟!
آمارها به خوبی نشان میدهد كه در طی سه الی چهار سال اخیر به دنبال افزایشهای مكرر قیمت لبنیات حداقل شاهد افزایش بیش از ٢٢٠درصدی محصولات لبنی بودیم.
گویا قرار نیست بازار بلبشوی محصولات لبنی در ماههای پایانی سال ٩٣ نیز روی خوش به خود ببیند. تولیدكنندگان محصولات لبنی به تازگی به استناد كاهش قدرت خرید مردم قیمت محصولات خود را كاهش داده اند؛ حتی از سوی این تولیدكنندگان اعلام شده است كه این تخفیفهای ویژه تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
بنا به گزارشهایی كه از بازار محصولات لبنی منتشر شده است نشان میدهد شركتهای تولیدكننده لبنیات به دلیل كاهش قدرت خرید و انباشته شدن تولیداتشان در انبارهای كارخانههای لبنی این تولیدات را با تخفیف پنج تا ٣٠ درصدی به فروش میرسانند و حتی این گروه قصد دارند تا برای افزایش مصرف تا پایان سال این روال تخفیفی خود را ادامه دهند.
برخی گزارشها تایید میكند كه به دلیل كاهش تقاضا و انباشت مواد لبنی در كارخانهها، صاحبان این صنایع برای فاسد نشدن محصولات، فرآوردههای انباریشان را پیش از پایان تاریخ مصرف، زیر قیمت و با تخفیف میفروشند تا از زیان بیشتر جلوگیری كنند.
البته تخفیف مواد لبنی در برندهای مختلف یكسان نیست و میتوان گفت بهطور متوسط انواع لبنیات همراه با تخفیف پنج تا ٣٠ درصدی به فروش میرود. همچنین با وجود كاهش قیمت لبنیات در برخی فروشگاهها، قیمت این محصولات در مغازههای سطح شهر تغییری نكرده و با همان قیمتهای قبلی فروخته میشود.
این روال تخفیفی كارخانجات لبنی در حالی است كه در ماههای ابتدای سال جاری این تولیدكنندگان بارها خواستار افزایش قیمت محصولات تولیدی خود با توجه به افزایش قیمت خرید تضمینی شیر بودند. موضوعی كه موجب شد بارها به جنجالهای رسانهیی مبدل شود. هر چند كه دولت مخالف این گرانی بود و هربار هم مقابل تولیدكنندگان مقاومت كرد اما در تابستان و زمانی كه جنجال استفاده از روغن گیاهی پالم در صدر اخبار رسانهها قرار گرفت. این تولیدكنندگان بودند كه مورد اتهام قرار گرفتند و جلوی افزایش قیمت به صورت شفاف گرفته شد.
در همان زمان تولیدكنندگان محصولات لبنی كه با اتهام استفاده از روغن پالم در محصولات خود بازار تولیدیشان را از دست رفته میدیدند، به نوعی خود را مبرا از استفاده از این روغن میخواندند و با تبلیغات خاص سعی كردند نام برند خود را از لیست متهمان استفاده از روغن پالم خارج كنند، در عین حال در آن زمان تولیدكنندگانی كه به دلیل دید منفی مصرفكنندگان با كاهش قابل توجه خرید مواجه شده بودند مجبور به كاهش تولید محصولات خود شدند تا پس از بازگشت آرامش به بازار بر موج قبلی روال تولیدی خود سوار شوند.
در آن زمان حتی برخی تولیدكنندگان در عین حال كه خود را مبرا از استفاده از پالم میدانستند تاكید میكردند اگر از پالم استفاده نكنند تولید محصولات به نفع شان نیست و متضرر میشوند پس باید یا دولت با افزایش قیمت لبنیات موافقت كند یا اجازه استفاده از پالم را بدهد. زمانی كه دولت از موضع خود برای ثبات قیمت در این بازار كوتاه نیامد پس كم كم تولیدكنندگان روال جدیدی را در تولیدات خود در پیش گرفتند.
از آن زمان بود كه گلایه مصرفكنندگان از تولیدكنندگان به سبب كمفروشی بالا گرفته و برخی تولیدكنندگان بدون اینكه با قیمت محصولات خود بازی كنند از گرمهای نهایی تولیداتشان كاستند. این كاهش گرمی محصولات اگر چه در دید اول اتفاق خاصی را متوجه این بازار نمیكند اما با توجه به حجم محصولات تولیدی رقم انتفاعی قابل توجهی را متوجه تولیدكنندگان میكرد.
بر اساس این گزارش، البته شكایتها و اولتیماتومهای دولتی هم نتوانست آنچنان این روال را متوقف كند تا اینكه مجددا در آبان ماه خبرهایی از گرانی مجدد محصولات لبنی به گوش رسید. ١٨آبان ماه سال جاری بود كه محمدرضا اسماعیلی، مدیرعامل اتحادیه سراسری فرآوردههای لبنی در مصاحبهیی از گرانی مجدد در بازار لبنیات خبر داد و گفت: «در صورتی كه كارخانجات شیرخام را ١٤٤٠ تومان خریداری كنند، حدود ۲۶ درصد به قیمت تمامشده تولید آن افزوده میشود.
٧٠ درصد قیمت تمام شده تولید فرآوردههای لبنی وابسته به بهای شیرخام است و در صورتی كه كارخانجات این محصول را ١٤٤٠ تومان خریداری كنند، حدود ٢٦ درصد به قیمت تمام شده تولید آن افزوده میشود. در حال حاضر شیرخام با كیفیت، با بارمیكروبی زیر ١٠٠ هزار و چربی ٢/٣ درصد ١٢٥٠ تومان از دامداران خریداری میشود.»
وی البته در همان زمان به افزایش ١٥ درصدی قیمت پیش از این محصولات لبنی اشاره كرده بود و با تاكید بر اینكه افزایش قیمت لبنیات به صلاح مملكت نیست، گفته بود: «این محصولات سلامتی مردم را تضمین میكنند. علاوه بر این، ما میان دامدار و مصرفكننده قرار گرفتهایم و درد هر دو گروه را میفهمیم. تولید باید برای دامدار صرفه اقتصادی داشته باشد كه سرپا بماند.»
براساس گزارش منتشر شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، در ٢٠ سال اخیر مصرف لبنیات و شیر تنها یك دهم درصد رشد داشته و سرانه مصرف آن یك سوم استاندارد جهانی است. این در حالی است كه در همان زمان كه زمزمههای گرانی لبنیات به گوش میرسید بخشهای تغذیهیی وزارت بهداشت با ارایه آمارهایی از زیانهای كاهش مصرف لبنیات و شیر خواستار ارایه یارانه دولت به لبنیات بودند تا جلوی زیانهای تغذیهیی این موضوع را بگیرند.
در آن زمان عنوان شد كه بالارفتن خطر شكستگی استخوان و پا درد و كمردرد تنها بخشی از عوارض سوءمصرف كلسیم به شمار میرود و لبنیات نیز به عنوان اصلیترین منبع تامین لبنیات برای بدن انسان به شمار میرود.
آزادسازی قیمت شیر و لبنیات از حدود دو سال پیش همزمان با هدفمندی یارانهها كلید خورد. همان زمان هم بسیاری از كارشناسان تغذیه معتقد بودند كه دولت باید روی تعدادی از مواد اصلی غذایی همچنان یارانه پرداخت كند و مانع افزایش قیمت این مواد غذایی شوند. نظرات كارشناسان اما نادیده گرفته شد و قیمت لبنیات نیز در كنار قیمت سوخت، حاملهای انرژی و... افزایش پیدا كرد. در آن زمان وزارت بهداشت نیز به صف منتقدان پیوست و مخالفت خود را با افزایش قیمت لبنیات رسما اعلام كرد.
به عقیده مسوولان وزارت بهداشت گران شدن لبنیات شیب نزولی سرانه مصرف لبنیات را در كشور افزایش میداد و شیر، ماست، پنیر و... را از سفره بسیاری از خانوادهها حذف میكرد. خانوادههایی كه خرید لوازم غیر ضروری را به خرید و مصرف لبنیات ترجیح داده و به علت مقاصد اقتصادی و با بهانه صرفهجویی تصمیم به حذف لبنیات از سبد كالای خود گرفتند.
حال تولیدكنندگان كه به دنبال افزایش قیمت بودند به یكباره مدافع مصرفكنندگان شدند و بدون اینكه دولت یارانهیی را به آنها اختصاص دهد خود به ارایه تخفیفهای ویژه و افزایش زمان نگهداری محصولات خود شدهاند روالی كه نشان از مصرف بیش از استاندارد مواد نگهدارنده دارد.
آمارها به خوبی نشان میدهد كه در طی سه الی چهار سال اخیر به دنبال افزایشهای مكرر قیمت لبنیات حداقل شاهد افزایش بیش از ٢٢٠درصدی محصولات لبنی بودیم.
حال اینكه تولیدكنندگان با وجود این افزایش قیمتها، تا چندی پیش از زیانده بودند تولید با این قیمتها صحبت میكردند و حالا به دنبال كاهش قیمت و تخفیفات ویژه با نام دلسوزی برای مصرفكننده و افزایش سرانه مصرف لبنیات هستند جای تعجب دارد.
1393/10/25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
پشت پرده پیامک های تبلیغاتی چیست؟
پشت پرده پیامک های تبلیغاتی چیست شاید فرآیند ارسال پیامکهای تبلیغاتی بسیار بیاهمیت به نظر برسد اما این روزها به تجارت پرسودی تبدیل شده است که دولت بیشترین سود را در آن میبرد مجله مهر پریمیوم ها یا همان پیامکهای تبلیغاتی پیامهایی هستند که همه کاربران تلفن همراه کموبیپشت پرده «پیامک های تبلیغاتی» چیست؟ -
پشت پرده پیامک های تبلیغاتی چیست شناسهٔ خبر 2463836 سهشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۸ مجله مهر > گزارش ویژه شاید فرآیند ارسال پیامکهای تبلیغاتی بسیار بیاهمیت به نظر برسد اما این روزها به تجارت پرسودی تبدیل شده است که دولت بیشترین سود را در آن میبرد مجله مهر پریمیوم ها یاروایت زنگنه از پشت پرده تحولات بازار نفت
روایت زنگنه از پشت پرده تحولات بازار نفت وزیر نفت با اشاره به اینکه کاهش ۲۰ دلاری قیمت نفت مواضع ایران را تغییر نخواهد داد گفت در مذاکراتی که پیش از اجلاس اوپک داشتم اعضا معتقد بودند اگر قیمت نفت کاهش یابد مصرف نفت بالا میرود و اقتصاد جهانی رشد میکند بخشی از نفت شیل هم از بادامه تخفیف لبنیات تا پایان سال + قیمتهای جدید
ادامه تخفیف لبنیات تا پایان سال قیمتهای جدیدتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۴۵ عرضه محصولات لبنی که اخیرا به دلیل کاهش قدرت خرید و انباشته شدن در انبارهای کارخانههای لبنی با تخفیف پنج تا ۳۰ درصدی همراه شده قرار است به منظور افزایش مصرف تا پایان سال ادامه داشتپشتپرده «پیامکهای تبلیغاتی» چیست؟
پشتپرده پیامکهای تبلیغاتی چیست شاید فرآیند ارسال پیامکهای تبلیغاتی بسیار بیاهمیت به نظر برسد اما این روزها به تجارت پرسودی تبدیل شده است که دولت بیشترین سود را در آن میبرد مجله مهر نوشت «پریمیوم»ها یا همان پیامکهای تبلیغاتی پیامهایی هستند که همه کاپشت پرده واقعی از جنگ آمریکا علیه داعش چیست؟
اینفورمیشن کلیرینگ هاوس پشت پرده واقعی از جنگ آمریکا علیه داعش چیست تحت شرایط حاکم بر عراق و سوریه منطقیترین پاسخ به موفقیتهای نظامی داعش میتوانست اجتناب از اقدام نظامی آمریکا باشد اما اوباما برای انجام این عملیات نظامی انگیزههای بسیار قدرتمندی ـــاز جمله فریب رای دهندگاپیام های پشت پرده دولت به سهامداران بورس تهران
پیام های پشت پرده دولت به سهامداران بورس تهران اقتصاد > اقتصاد کلان - روزنامه مردم امروزنوشت بهمن تبریزی دیگر همه در بازار سرمایه باور کرده اند که پس از هشت سال و نیم علی صالح آبادی رییس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار به ویژه با وجود انتشار گاه و بیگاه شایعه برکیادداشت اقتصادی/ پشت پرده تعطیلی مکرر پیچیدهترین پالایشگاه کشور
یادداشت اقتصادی پشت پرده تعطیلی مکرر پیچیدهترین پالایشگاه کشورتوقف های مکرر و طولانی مدت واحد RFCC پالایشگاه اراک در ماه های اخیر ریشه در تغییرات مدیریتی این پالایشگاه و عدم تجربه کافی در راهبردی این واحد پیچیده و بزرگ پالایشی دارد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حدودکاهش قدرت خرید مردم و تخفیف ویژه لبنیات
کاهش قدرت خرید مردم و تخفیف ویژه لبنیات در شرایطی که انواع محصولات لبنی روی دست کارخانهها باقی مانده صاحبان این صنایع برای فاسد نشدن محصولشان دست به اقدامی جالب زدهاند و محصولات انباریشان را پیش از پایان تاریخ مصرف زیر قیمت و با تخفیف ویژه میفروشند خبرگزاری ایسنا دکالاهایی که این روزها تخفیف می خورند/ دلیل ارزان فروشی برخی کسبه چیست؟
کالاهایی که این روزها تخفیف می خورند دلیل ارزان فروشی برخی کسبه چیست اقتصاد > بازرگانی - مهر نوشت این روزها بازار کالاهای اساسی باوجود تخفیفهای ۱۰ تا ۳۰ درصدی روزهای خوشی را سپری نمیکند و در این میان تولیدکنندگان چشم انتظار مشتری و مردم هم در انتظارعدم نظارت بانک مرکزی تعارفات است یا معادلات پشت پرده
عدم نظارت بانک مرکزی تعارفات است یا معادلات پشت پردهبخش اقتصادی الف 10 دی 93تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۳۹ مصاحبه برنامه پایش با مسئول یکی از شعبات یک مؤسسه اعتباری بار دیگر عدم نظارت بانک مرکزی بر موسسات مالی و اعتباری را ثابت کرد مسئول شعبه در پاسخ به پرسش خبرپشت پرده تغییر سیاست خارجی اوباما در قبال کوبا/ علت اعلام شکست سیاست تحریمی پس از نیم قرن چیست؟
فارن پالسی تشریح کرد پشت پرده تغییر سیاست خارجی اوباما در قبال کوبا علت اعلام شکست سیاست تحریمی پس از نیم قرن چیست به راستی هدف واقعی سیاست خارجی اوباما در مورد برقراری مجدد روابط دیپلماتیک با کوبا پس از سالها خصومت یكجانبه علیه این کشور چیست به گزارش سرويس بينالملل باشپشت پرده مافیای سیگار در ایران |اخبار ایران و جهان
پشت پرده مافیای سیگار در ایران آمارها نشان می دهد سالانه 70 میلیارد تومان برای درمان افراد سیگاری در ایران هزینه میشود و این در حالی است که وجود مافیای قدرتمند سیگار در کشور موجب افزایش مصرف سیگارهای قاچاق گردیده است کد خبر ۴۶۵۱۸۰ تاریخ انتشار ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۷ - 10 Januarآمادگی وزارت نیرو برای جبران کاهش قیمت نفت/ تعدیل قیمت آب و برق پشت پرده ابهام
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۶ وزیرنیرو در تشریح سخنان ریاست جمهوری مبنی بر این که اقدامات آبی دولت یازدهم در تاریخ کشور بینظیر است گفت تکمیل شبکه مدرن آبی خوزستان و توزیع آب لولهکشی برای 46 هزار هکتار ازا اراضی حاصلخیز سیستان و بلوچستان کارهای آبی بینظیر هستند به گزارش خبرنگار خپشت پرده تغییرات در فدراسیون فوتبال چیست؟/ نرمش کفاشیان با وزارت ورزش! -
گزارش خبری - تحلیلی مهر پشت پرده تغییرات در فدراسیون فوتبال چیست نرمش کفاشیان با وزارت ورزش شناسهٔ خبر 2447530 دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۲ ورزش > فوتبال ایران رئیس فدراسیون فوتبال در حالی تغییرات در بدنه این فدراسیون را آغاز کرده که مشخص نیست پشت پرده این اتفاقات چیست آیا اادامه تخفیف لبنیات تا پایان سال
ادامه تخفیف لبنیات تا پایان سال اقتصاد > بازرگانی - ایسنا نوشت عرضه محصولات لبنی که اخیرا به دلیل کاهش قدرت خرید و انباشته شدن در انبارهای کارخانههای لبنی با تخفیف پنج تا 30 درصدی همراه شده قرار است به منظور افزایش مصرف تا پایان سال ادامه داشته باشد بر اساسبا رشد ۲۴ درصدی در ۱۲ ماه منتهی به شهریور مانده سپردههای بانکی ۷۵۱ هزار میلیارد تومان شد/ تخفیف ۱۲ هزار میلیا
با رشد ۲۴ درصدی در ۱۲ ماه منتهی به شهریورمانده سپردههای بانکی ۷۵۱ هزار میلیارد تومان شد تخفیف ۱۲ هزار میلیارد تومانی به بانکها در سپرده قانونیمانده سپرده قانونی بانکها و موسسات نزد بانک مرکزی در پایان شهریور ماه 85 هزار و 905 رسیده که با توجه به نرخ مصوب 13 5 درصد برای سپرده-
اقتصادی
پربازدیدترینها