تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804884249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجراي 15 طرح براي تعادل‌بخشي منابع آب زيرزميني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ دي ۱۳۹۳ (۱۵:۷ب.ظ)
وزير نيرو خبر داد: اجراي 15 طرح براي تعادل‌بخشي منابع آب زيرزميني وزير نيرو از اجراي 15 طرح براي تعادل‌بخشي به منابع آب زيرزميني خبر داد.
به‌گزارش خبرگزاري موج، حميد چيت‌چيان" امروز (پنج‌شنبه) در حاشيه نخستين هم‌انديشي سياست‌گذاران منابع آب، در جمع خبرنگاران گفت: ما در سطح منطقه‌اي شوراهاي هماهنگي حوضه‌هاي آبريز را ايجاد کرديم که براي نخستين نمونه شوراي هماهنگي حوزه زاينده‌رود ايجاد شد و در اين شورا افزون‌بر سازمان‌ها و نهادهاي دولتي، نمايندگان کشاورزان نيز دخيل هستند و با مشارکت همه ذي‌نفعان موجود درباره همه مسائل آب تصميم‌گيري مي‌شود.
وي افزود: مديريت منابع آب يک مديريت چندوجهي و چندبعدي است به‌طوري که مسائل زيست‌محيطي، مسائل فني و انساني و مهم‌تر از همه مسائل اجتماعي در مديريت آب دخيل هستند.
وي با اشاره به برگزاري نخستين هم‌انديشي سياست‌گذاران منابع آب، گفت: ما در اين نشست به دنبال اين هستيم که وجوه مختلف موضوع را بشناسيم و بدانيم که چگونه از مشارکت سازمان‌هاي مختلف دولتي و نهادهاي مردمي و بنگاه‌هاي اقتصادي براي مديريت آب استفاده کنيم.
وي افزود: از ديدگاه ما موضوع آب هم در رفاه اجتماعي و هم در حوزه اقتصادي نقش بسيار اساسي دارد و بنابراين تا مي‌توانيم بايد با شناخت ابعاد مختلف و با حضور سازمان‌هاي مختلف دولتي به برنامه‌ها و تصميم‌هاي مشترکي برسيم و هر کدام از سازمان‌ها اين سياست‌ها را در حوزه خود اجرا کنند.
چيت‌چيان اظهار داشت: ما درباره تأمين آب شرب شهرها و تهران اقدام‌هاي متنوعي را انجام داديم که انتقال آب از سدهاي ساخته‌شده به شهرها يکي از اقدام‌هاي ما است.
وزير نيرو يادآور شد: اقدام‌هاي وسيعي که براي تصفيه آب صورت گرفته، از اقدام‌هايي است که وزارت نيرو براي تأمين آب شرب انجام داده است.
وي تاکيد کرد: نکته مهم اين است که وقتي ما با شرايط خشک‌سالي و با کاهش ذخيره آب در سدها مواجه هستيم، مديريت مصرف آب مهم‌ترين عامل غلبه بر مشکل آب است.
وي افزود: ما اعتقاد داريم در بخش آب شرب، کشاورزي و صنايع ظرفيت‌هاي قابل صرفه‌جويي وسيعي داريم و با انجام روش‌هاي صرفه‌جويي، قادر به غلبه بر مشکل آب هستيم.
وزير نيرو سپس درباره امکان ادغام ساختار بخش آب با بخش کشاورزي و تشکيل ساختاري جديد در اين زمينه، با بيان اينکه اگر به کشورهاي مختلف نظر کنيم، مي‌بينيم که ساختارهايي که براي بخش آب درنظر گرفته‌اند، بسيار متنوع است، گفت: در برخي کشورها آب و انرژي به‌صورت مشترک و در برخي ديگر آب و محيط زيست و در برخي ديگر نيز آب به‌صورت مستقل داراي يک ساختار اجرايي است که علت اين موضوع استفاده از آب در بخش‌هاي مختلف ازجمله کشاورزي، صنعت، شرب و پايداري محيط زيست است؛ بنابراين يکي کردن آب با يکي از بخش‌هاي مصرف‌کننده موجب مي‌شود بقيه مصارف مورد غفلت قرار بگيرد که به نظر من بايد ساختارها را براساس شرايط و اقتضاهاي هر جامعه پي‌ريزي کرد.
وي تصريح کرد: مشابه ساختاري که در ايران وجود دارد، در بسياري از کشورهاي جهان وجود دارد که به نظر من بايد موضوع را فراتر از اين ديد.
وي با طرح اين پرسش که آيا ادغام جهادسازندگي و کشاورزي همه مشکلات کشاورزان را برطرف کرده است؟، گفت: با اين ادغام همه مشکلات کشاورزان برطرف نشده است و هر ادغامي مزيت‌هايي دارد که در کنارش مشکلات هم به دنبال دارد.
وي افزود: موضوع عمران روستايي پس از ادغام جهادسازندگي و کشاورزي مقداري مورد غفلت واقع شده است و با توجه به اينکه موضوع آب چندبعدي است و مسائل اقتصادي، اجتماعي، زيست‌محيطي، صنعتي و کشاورزي دارد، بايد از يک ساختار مشارکتي در مديريت منابع آب استفاده کنيم که آن چيزي است که در شوراي‌عالي آب تحقق پيدا کرده است.
وي با بيان اينکه شوراي‌عالي آب شورايي است که نهادهاي مختلف در آن حضور دارند و در مدت استقرار دولت يازدهم تاکنون 9 بار اين شورا به‌دليل اهميت آب به رياست رييس‌جمهوري يا معاون اول ايشان تشکيل شده است، گفت: اين شورا تاکنون تصميم‌هاي اساسي خوبي اتخاذ کرده است.
وي با اشاره به برنامه ارائه‌شده وزارت نيرو براي احياي آب‌هاي زيرزميني در شوراي‌عالي آب، گفت: 15 طرح در اين‌باره پيش‌بيني شده است که 11 طرح در وزارت نيرو و چهار طرح نيز در دستگاه‌هاي ديگر اجرا مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: خوش‌بختانه کارهاي اجرايي لازم و اعتبار موردنياز براي اجراي اين طرح پيش‌بيني شده است تا گام‌هاي اساسي براي احياي منابع آب زيرزميني و تعادل‌بخشي آن برداريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن