تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826917362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک کارشناس فضای مجازی در گفت‌و‌گو با فارس: بحران زایی سیاسی فیس بوک و توئیتر نتیجه سهل انگاری مسئولان است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یک کارشناس فضای مجازی در گفت‌و‌گو با فارس:
بحران زایی سیاسی فیس بوک و توئیتر نتیجه سهل انگاری مسئولان است
یک کارشناس فضای مجازی با اشاره به عدم نظارت مسئولان بر محتوای پیام‌های شبکه‌های اجتماعی گفت: بحران زایی سیاسی فیس بوک و توئیتر در گسل‌های سیاسی نتیجه غفلت مسئولان است.

خبرگزاری فارس: بحران زایی سیاسی فیس بوک و توئیتر نتیجه سهل انگاری مسئولان است



سعید کریمی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس گفت: در طول تاریخ بشر تا کنون سه دسته جوامع تشکیل شده است، که بخش دوم آن شکل گیری جوامع بوده است و شبکه‌های اجتماعی نیز در این جوامع بروز و ظهور پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: شرایط جدیدی که شاهد آن هستیم یک تمدن مجازی جدید را به وجود آورده است که با دنیای حقیقی ما به اندازه‌ای فاصله دارد که این تمدن هنوز در جوامع غربی هم نوظهور است و هنوز بسیاری از آسیب‌های شبکه‌ةای اجتماعی هنوز شناخته نشده است.
این کارشناس فضای مجازی اظهار داشت: در فضای مجازی متأسفانه فرهنگ غربی جاری است و اجتماعاتی که در فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک صورت می‌گیرد کم کم به موبایل‌ها و گوشی‌های تلفن همراه هم منتقل شده است.
کریمی اظهار داشت: همانطور که در جوامع کشاورزی و صنعتی برای اینکه بزهی رخ ندهد کنترل و نظارت باید وجود داشته باشد زندگی در فضای مجازی نیز نیازمند کنترل و نظارت است.
وی افزود: بخشی از این نظارت، کنترل و پالایش نیازمند کار فرهنگی است که در نایت بتوانیم میزان آسیب‌ها را کاهش دهیم و همواره درصدی نیز هستند که مرتکب غیر اخلاقی می‌شوند اما وقتی از یک مرز عبور می‌کند به یک پدیده اجتماعی تبدیل می‌شود.
این کارشناس فضای مجازی افزود: شدت ورود این نرم افزارها به جامعه، با توجه به اینکه پیوست‌های فرهنگی نیز برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده تا ما آسیب پذیرتر باشیم.
کریمی افزود: ما چیزی تحت عنوان پدافند غیرعامل در جنگ نرم نداریم و هم اکنون پدافند غیرعامل و ساختار اجتماعی ما بیشتر مناسب یک جنگ سخت است و مناسب جنگ نرم نیست درحالیکه دشمن بر روی دگردیسی دین و هویت ما برنامه ریزی کرده است اما هیچ سامانه‌ای برای این موضوع نداریم.
وی اظهار داشت: شبکه‌های اجتماعی برای بشر یک نیاز است و نمی‌توان جلوی بشر را گرفت بلکه باید به سمت پالایش و نظارت برویم.
این کارشناس امور فرهنگی ادامه داد: نکته دیگری که باید به آن توجه کنیم تبعات امنیتی شبکه های اجتماعی است و باید همه بخشی از آزادی خود را برای داشتن امنیت به اشتراک بگذارند و اگر ما نتوانیم این اصل را رعایت کنیم تبعات امنیتی برای جامعه به دنبال خواهد داشت.
کریمی اظهار داشت: اساسا مسئولان ما در دستگاه‌های نظارتی و انتظامی تا حدی با تأخیر عمل می‌کنند و دلیل آن هم این است که بر اساس مطالعات آینده شناسانه پیش نمی‌روند و اگر با نگاه عاقبت شناسانه این موضوع بررسی شود می‌توانیم با آسیب‌های این موج به خوبی مقابله کنیم، متأسفانه مسئولان آنقدر تعلل می‌کنند تا یک اتفاقی رخ دهد بعد به دنبال حل مشکی می‌گردند در حالیکه باید ببینیم فرصتها و تهدیدهای این شبکه‌ها چیست اما در این مسئله متأسفانه دچار غفلت مسئولان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر گاهی متأسفانه شاهد هستیم که شبکه توئیتر و فیس بوک در یک گسل‌های سیاسی بحران زایی می‌کنند و در حوزه‌های فرهنگی و فمینیستی فعالیت می‌کنند.
این کارشناس فضای مجازی افزود: ما هر بررسی که می‌خواهیم انجام دهیم باید نگاهمان بر خانواده ناظر باشد و اگر مسئولان بتوانند در این زمینه برنامه ریزی درستی داشته باشند و بتوانند ابتکار عمل را به دست بگیرند می‌توانند موفق باشند اما مسئولان باید به این باور برسند و چون هنوز به این باور نرسیده اند ما مشکلات زیادی داریم.
انتهای پیام/

93/10/22 - 12:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن