تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از غير خدا بِبُرد، خداوند، هزينه زندگى او را تأمين مى‏كند و از جايى كه ان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804103778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مجید قدیمی»: همراه کردن مخاطب تئاتر خیابانی، کاری مشکل است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مظلومیت مردم فلسطین در یک نمایش جشنواره فجر؛
«مجید قدیمی»: همراه کردن مخاطب تئاتر خیابانی، کاری مشکل است
مجید قدیمی که با نمایش «تلخند» در بخش خیابانی سی‌و‌سومین جشنواره تئاتر فجر شرکت دارد، می‌گوید این اثر در رثای مظلومیت مردم فلسطین است.


به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، مجید قدیمی که از شهر رزن همدان در این جشنواره شرکت کرده است، نمایش خود را اثری فراملی می‌داند که به مسائل غزه می‌پردازد. او می‌گوید: «نمایش ما مسئله‌ای را تصویر می‌کند که هرجایی از دنیا می‌تواند اتفاق بیفتد. کودکی در کنار خیابان بی‌جان افتاده است، اما همه بی‌تفاوت از کنارش می‌گذرند. مرد دیگری در کنار این کودک قرار دارد که با کت و شلواری شیک مشغول نوشیدن لیوانی یخ است و ....»

کارگردان نمایش «تلخند» اضافه می‌کند: «هدف اصلی من این است که مخاطبم از کارم راضی باشد و اثری در رثای مظلومیت مردم فلسطین ساخته باشم. دوست ندارم مخاطبم محدود به شهر و کشور خودم باشد. موضوع‌های جهانی را می‌پسندم که حیطه‌های گسترده‌تری را در بر بگیرد. دوست دارم این مسئله را هم یادآوری کنم که مردم کشورم همیشه پشت مردم فلسطین هستند.»

مجید قدیمی با اشاره به مخاطبان خاص تئاتر خیابانی و تفاوتش با تئاتر صحنه‌ای می‌گوید: «مخاطبان تئاتر خیابانی از هر قشری هستند. برای همین برقراری ارتباط با آن‌ها از اهمیت خاصی برخوردار است. در هر لحظه باید این ارتباط حفظ شود و مخاطب پیامی را دریافت کند. یک لحظه غفلت می‌تواند کل نمایش را از بین ببرد. یکی از تفاوت‌های اصلی تئاتر خیابانی با تئاتر صحنه‌ای در فروش بلیت است. این‌جا در خیابان، مخاطب بلیتی نمی‌خرد و اجباری هم بر ماندن ندارد. برای همین همراه کردن این مخاطب تا انتهای کار از سختی‌ها و جذابیت‌های تئاتر خیابانی است.»

این کارگردان، جشنواره فجر را بزرگ‌ترین رویداد کشور در حوزه تئاتر می‌داند و می‌افزاید: « امسال با توجه به مسائلی که پیش آمد و تاخیر در معرفی دبیر جشنواره، انتظار داشتم مراحل مختلف بازبینی و پذیرفتن آثار هم با تاخیر مواجه شود. اما با وجود وقت محدود، همه چیز طبق برنامه پیش رفت و مشخص است که تیمی حرفه‌ای پشت این جشنواره هستند.»

قدیمی که به مدت پنج سال مسوولیت انجمن نمایش شهرستان رزن را هم بر عهده داشته است، درباره ظرفیت بالای این منطقه برای اجراهای خیابانی توضیح می‌دهد: «همدان قطب تئاتر کودک و نوجوان است و شهرستان رزن هم که من از آن می‌آیم، ظرفیت بالایی در بخش تئاتر صحنه‌ای و خیابانی دارد. شهرستان ما اصلاً از این فضا دور نیست و پیشینه آن به تعزیه برمی‎گردد. رزن یکی از قطب‌های تعزیه کشور است و گاهی اوقات مخاطبانی هزار نفره به تماشای یک تعزیه می‌نشینند.»

این نویسنده و کارگردان در باره وضعیت تئاتر خیابانی می‌گوید: « انتظار می‌رود که با دید دیگری به تئاتر خیابانی نگاه شود و حمایت‌های بیشتری صورت بگیرد. این اتفاق‌ها باید از همین جشنواره‌ها شروع شود. بعد از جشنواره، گروه‌ها نباید رها شوند. ارگان‌ها وسازمان‌های بزرگ باید این گروه‌ها را بشناسند و از آن‌ها در طول سال حمایت کنند، وگرنه برگزاری جشنواره و رها کردن گروه‌ها بعد از آن فایده‌ای ندارد.»

گفتنی است؛ سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی تئا‌تر فجر با دبیری اردشیر صالح‌پور از اول تا ۱۲ بهمن ماه ۹۳ برگزار می‌شود.


انتهای پیام/اس







تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن