واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۰ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۲۸ق.ظ)
عزت الله انتظامي؛ کشاورز بازيگري تکرار ناپذير در عرصه سينما، تئاتر و تلويزيون است بازيگر فيلم سينمايي گاو با اشاره به شخصيت تکرار ناپذير استاد محمدعلي کشاورز در عرصه بازيگري، گفت: کشاورز به اندازه اي با نقش خود ارتباط برقرار مي کند که مخاطب سال ها با آن شخصيت زندگي مي کند.
به گزارش به گزارش خبرگزاري موج، استاد عزت الله انتظامي بازيگر پيشکسوت سينما با بيان اينکه بازيگر بايد بتواند با مخاطب ارتباط بسيار نزديک برقرار کند، گفت: تمام هنرمندان ماندگار نيستند و تکرار در بازيگران جوان امروزي بسيار زياد است.
وي ادامه داد: بازيگر بايد با نقش خود زندگي کند تا مخاطب آن را هيچگاه فراموش نکند.
اين پيشکسوت عرصه سينما و تلويزيون با اشاره به اينکه بازيگران زيادي از نظر ظاهري شباهت به کشاورز داشتند، اما؛ نتوانستند مانند او بازي کنند، تاکيد کرد: زيبايي ظاهري به هيچ وجه مهم نيست چراکه بازيگران زيادي وارد عرصه بازيگري شدند که از نظر ظاهري فوق العاده هستند، اما؛ خوش ندرخشيدند.
بازيگر اجاره نشين ها تصريح کرد: بازيگران تازه وارد تنها زيبايي ظاهري را ملاک موفقيت مي دانند در حالي که بازيگر بايد با حرکاتي در چهره خود به تماشاگر نزديک شود و با آن انس بگيرد.
استاد انتظامي به بازي بي نظير کشاورز در فيلم هاي مادر، روز واقعه، زير درختان زيتون، دلشدگان اشاره کرد و افزود: کشاورز در سريال و فيلم هاي متعددي نقش آفريني کرده که بازي هاي وي در سريال هاي تلويزيوني پدرسالار و سربداران و فيلم هاي سينمايي دلشدگان، ناصرالدين شاه آکتور سينما و ... کاملا متفاوت بود و هيچ بازيگري نمي توانست به جاي او بازي کند و چنين بازي اي هيچ گاه تکرار نشد و هيچ هنرپيشه اي نتوانست در سطح کشاورز باشد، چراکه هنرمند بايد مخاطب را در مسير فيلم به همراه خود بکشاند.
بازيگر با سابقه تئاتر و سينماي ايران با اشاره به نقش هايي که بازي کرده است، گفت: تا به حال در 22 فيلم بازي کرده ام و هيچگاه از بازي خود پشيمان نشده ام، چراکه نقش خود را به خوبي انتخاب کردم و از تمام توان خود را براي هر چه بهتر شدن اثر کمک گرفتم.
استاد محمدعلي کشاورز براي بازي در فيلم مادر ساخته علي حاتمي نامزد دريافت سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد شد، همچنين در طول بيش از 50 سال فعاليت مؤثر در عرصه هنر در بيش از 47 فيلم سينمايي نقشآفريني کرد.
شايان ذکر است: کشاورز در سال 1389 به عنوان چهره ماندگار بازيگري کشور معرفي و نشان درجه يک فرهنگ و هنر را دريافت کرد.
اين پيشکسوت فيلم هاي سينمايي چون مردي که موش شد، کفش هاي ميرزا نوروز، جعفرخان از فرنگ برگشته، گل سرخ، آتش بدون دود، هزاردستان، سربداران، سلطان و شبان، گرگها و ... را در کارنامه هنري خود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]