واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ دي ۱۳۹۳ (۱۶:۲۹ب.ظ)
طرح شناسايي و معرفي مشاهير به واحدهاي دانشگاه آزاد ابلاغ شد معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد گفت: به دليل پردامنه بودن دانشگاه آزاد در سطح کشور و امکان تاثيرگذاري بيشتر برنامههاي فرهنگي آنها، اجراي طرح مفاخر و مشاهير با هدف شناسايي و معرفي اين افراد به دانشجويان اين دانشگاه به تمامي واحدها ابلاغ شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، طه هاشمي معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي در نخستين اجلاس سراسري معاونان و مديران فرهنگي اين دانشگاه که امروز با حضور آيتالله هاشمي رفسنجاني و دکتر ميرزاده و مديران و معاونان فرهنگي واحدها برگزار شد، با بيان اينکه تغيير در نگاه، روش و شيوه در حوزه دانشگاه آزاد بسيار اجتنابناپذير بود، اظهار کرد: با توجه به اين مساله، اجراي برنامههاي تحولگرا در دستور کار اين معاونت قرار گرفت.
وي تصريح کرد: تدوين نظام جامع بودجهريزي، ساماندهي تشکيل ساختاري، ايجاد نظام پايش عملکردها با توجه به دادههاي فراوري شده و قابل اندازهگيري با هدف سنجشپذيري اقدامات فرهنگي اين دانشگاه و همچنين الحاق واژه اجتماعي به معاونت فرهنگي از جمله اقداماتي بود که در اين مدت انجام شد.
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اينکه با توجه به اسناد بالادستي کشور، توسعه بلندمدت در حوزههاي اجتماعي و فرهنگي دنبال ميشود، گفت: جذب حداکثر دانشگاهيان و گسترش دامنه مخاطبان برنامههاي فرهنگي از دانشجويان به اساتيد و کارکنان از ديگر اقدامات اين حوزه محسوب ميشود.
هاشمي بازنگري در برنامه پنج ساله دانشگاه و تدوين راهبردهاي جديد در قالب 8 محور و 300 سرفصل و تصويب و ابلاغ اين برنامه را از ديگر اقدامات حوزه فرهنگي دانشگاه آزاد دانست و خاطرنشان کرد: شکلگيري شوراي راهبردي فرهنگي با حضور اساتيد دانشگاه و مشاوران و ايجاد اين شورا در واحدهاي جامع و واحدهاي استاني در آينده نزديک بخش ديگري از فعاليتهاي فرهنگي اين دانشگاه ميباشد.
وي با تاکيد ضرورت ارتقاي سطح علمي مديران فرهنگي تصريح کرد: برگزاري کارگاهها و نشستهاي علمي براي مديران و مسوولان فرهنگي دانشگاه از ديگر اقدامات ضروري در اين حوزه بوده است.
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اينکه در گذشته امکان ارتقاي سطح علمي مديران فرهنگي دانشگاه وجود نداشت، اظهار کرد: طبق اولين بخشنامهاي که از سوي اينجانب به تمام واحدها ابلاغ شد، امکان ارتقاي سطح علمي مديران و مسوولان فرهنگي فراهم گرديد و تاکيد شد که مديران فرهنگي از اعضاي هيات علمي دانشگاه باشند.
هاشمي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به بودجه فرهنگي اين دانشگاه اظهار کرد: سرانه فرهنگي دانشجويان دانشگاه آزاد از چهار دهم درصد به 4 درصد افزايش يافته است.
وي درخصوص طرحهاي ماندگار فرهنگي که در دو حوزه کالبدي و معنوي اجرا ميگردد، گفت: اجراي سه طرح اساسي سبک زندگي ايراني – اسلامي، اخلاق حرفهاي و مفاخر و مشاهير از جمله برنامههاي فرهنگي در دست اقدام ماست.
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد: در حوزه سبک زندگي ايراني – اسلامي تاکنون 14 همايش با موضوع بررسي زندگي پيامبر اسلام و ائمه اطهار اجرا شده است.
هاشمي با اشاره به اينکه در جهان اسلام به موضوع اخلاق حرفهاي چندان توجهي نشده است، افزود: يکي از برنامههاي ما آموزش اخلاق حرفهاي در همه رشتههاي تخصصي ميباشد.
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي در ادامه سخنانش، اجراي طرحهاي پژوهشي براي برنامهريزيهاي فرهنگي اين دانشگاه را بسيار ضروري دانست.
وي درخصوص طرح خانه فرهنگ و هنر دانشگاه آزاد اسلامي گفت: اين طرح با هدف برطرف کردن دانشجويان و مردم منطقه در حوزه فرهنگي صورت ميگيرد.
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينکه در گذشته حوزه فرهنگي اين دانشگاه بسيار منزوي بود، اظهار کرد: در اين مدت تلاش کرديم سطح معاونت فرهنگي را به تمام واحدهاي جامع و واحدهاي استاني ارتقاء دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]