واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۵۶ق.ظ)
سر كنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا مطرح کرد: زائران حسيني با رعايت اصول و قوانين وارد عراق شوند سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا، با اشاره به اين كه بيش از ۱ ميليون و پانصد هزار زائر ايراني در مراسم اربعين حسيني امسال در كربلا حضور داشتند، تاكيد كرد: براي روان شدن كارهاي مراسم اربعين حسيني، تبديل ستاد موقت به دائمي و تشكيل دبيرخانه ضروري است.
به گزارش خبرگزاري موج، شکراله طاهري، سرکنسول جمهوري اسلامي ايران در کربلا،به تشريح فعاليتهاي کنسولگري جمهوري اسلامي ايران و ستاد موقت اربعين در کربلاي معلي پرداخت و گفت: با توجه به کسب تجربيات در دو ساله گذشته و حجم زياد برنامهها و فعاليتها، بايد کارهاي مربوط به مراسم اربعين حسيني سال آينده از امروز آغاز شود.
سرکنسول جمهوري اسلامي ايران در کربلا با اشاره به اينکه بيش از ۱ ميليون و پانصد هزار زائر ايراني در مراسم اربعين حسيني امسال در کربلا حضور داشتند، بيان داشت: کارکنان کنسولگري کربلا و ديگر ارگانهاي ايراني مسقر در اين شهر مقدس، به مدت ۲ هفته بهطور شبانهروزي در زمان حضور زائران حسيني در کربلا معلي مشغول خدمت به آنها بودند.
وي با اشاره به فعاليتهاي کنسولگري جمهوري اسلامي ايران در کربلاي معلي در روزهاي حضور ۱۰ روزه زائران حسيني ايراني در کربلا، بيان داشت: با ايجاد ستاد گمشدگان در کنسولگري، روزانه حدود ۵۰۰ گمشده به خانواده آنها تحويل ميشد.
طاهري ادامه داد: در اين مدت چند خط تلفني اينترنتي مجاني براي زائران حسيني ايراني در مقابل کنسولگري ايران در کربلا راهاندازي شده بود که ۲۴ ساعت زائران حسيني ميتوانستند با خانوادههاي خود در ايران تماس بگيرند.
سرکنسول جمهوري اسلامي ايران در کربلا، گفت: شهرداري تهران با ۱۰۸ دستگاه اتوبوس و شمار زيادي از کارکنان اين شهرداري در کنار دکتر قاليباف شهردار تهران در مدت ۱۰ روز حضور خود در کربلا به زائران حسيني خدمترساني شايستهاي کردند.
وي با اشاره به اينکه ۸۰۰ فقره برگه خروج از عراق براي زائران ايراني که گذرنامه آنها مفقودشده بود، صادر شد، گفت: تعداد زيادي گذرنامه نيز که در ايام اربعين پيداشده بود به صاحبان آنها تحويل شد و هماکنون بيش از يک هزار گذرنامه، شناسنامه، گواهينامه، کارت ملي و کارت عابر بانک پيدا و در اختيار کنسولگري ايران در کربلا ميباشد که درصدد ارسال آنها به وزارت خارجه و تحويل آنها به صاحبانشان ميباشيم.
طاهري تأکيد کرد: با بررسي مشکلات زائران حسيني، ۱۶ مورد احصا شد که مراتب به مرکز براي رفع آنها براي مراسم سال بعد به همراه راهکارهاي رفع آن ارسال شد.
سرکنسول جمهوري اسلامي ايران در کربلا، اسکان را مهمترين دغدغه زائران ايراني در مراسم اربعين حسيني عنوان کرد و اظهار داشت: عليرغم تمهيدات صورت گرفته درزمينهٔ اسکان زائران، ولي بايد در اين زمينه براي سال آينده فکر اساسي بشود.
وي در پيشنهادي براي روان و بهتر شدن حضور قانوني زائران حسيني ايراني در اربعين سال آينده، گفت: بايد طوري برنامهريزي شود که از ۶ ماه قبل ثبتنام از زائران خواستار حضور در مراسم اربعين حسيني انجام شود و از ۳ ماه قبل از سفر نيز ويزاها براي سفر صادر شود تا از هجوم يکباره به سفارتخانه و کنسولگري عراق در ايران جلوگيري شود تا در اربعين دچار مشکل نشويم.
طاهري يکي ديگر از مشکلات زائران حسيني در مراسم اربعين حسيني را عدم اطلاعرساني دقيق، صحيح و بهموقع اعلام و بيان داشت: ستاد اربعين بايد آسيبشناسيهاي انجامشده را سرلوحه فعاليت خود قرار داده و با توجه به راهکارهاي پيشبينيشده کاري کند که مشکلات امسال در سال آينده برطرف شود.
وي ادامه داد: نگاه ستاد اربعين بايد اين باشد که نقاط قوت امسال را تقويت و نقاط ضعفها را برطرف کند و اين ستاد نسبت به تدوين شرح وظايف سازمانها و ترجمانهاي مختلف دستاندرکار اربعين و اعلام وظايف آنها جهت پيگيري کارها در طول سال اقدام لازم نمايد.
طاهري موضوع ارائه خدمات در سر مرزها و ورود و خروج زائران و کنترل آنها را مسئلهاي مهم دانست و تأکيد کرد: با توجه به مشکلات پيشآمده در اربعين امسال در مبادي ورودي به عراق بايد تدابيري اتخاذ شود که تمامي زائران حسيني با گذرنامه و با رعايت اصول و مقررات به کشور عراق سفر کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]