تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867200422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرحوم هم مقصر شناخته شد!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مرحوم هم مقصر شناخته شد!
در آستانه سالگرد حادثه ناگوار انفجار در شهرك سينمايي دفاع مقدس كه به‌كشته شدن پنج نفر از عوامل فيلم و سريال «معراجي‌ها» منجر شد، رأي دادگاه درباره اين حادثه صادر شد.
نویسنده : هادي عسگري 


به گزارش «جوان» بر اساس حكم دادگاه در حادثه انفجار كسي مقصر دانسته نشد اما به دليل عدم رعايت موازين ايمني، سيدمحمود رضوي تهيه‌كننده سريال معراجي‌ها به عنوان كارفرماي پروژه ۶۰ درصد، شهرك سينمايي دفاع مقدس ۲۵ درصد و مرحوم جواد شريفي‌راد ۱۵ درصد مقصر اعلام شدند.
سال گذشته زماني كه فيلم سينمايي معراجي‌ها در حال گذراندن روزهاي پاياني فيلمبرداري خود در شهرك سينمايي دفاع مقدس بود، انفجاري در پشت صحنه اين فيلم رخ داد. اين انفجار زماني به وقوع پيوست كه مرحوم جواد شريفي‌راد در حال جابه‌جايي مواد منفجره براي ايجاد جلوه‌هاي ويژه ميداني بود. متأسفانه در اين حادثه علي اكبر رنجبر، مديرعامل شهرك سينمايي دفاع مقدس، جواد شريفي‌راد، مدير جلوه‌هاي بصري فيلم سينمايي «معراجي ها»‌، رضا فرجي، جانشين توليد فيلم، مهدي مرادي، دستيار جلوه‌هاي ويژه و يكي از كارگران جلوه‌هاي ويژه در اين حادثه جان خود را از دست دادند.  اما بعد از گذشت يك سال و در سالگرد اين حادثه دلخراش و صدور حكم دادگاه نتيجه اين پرونده، اعلام شد. دادگاه سيد محمود رضوي تهيه‌كننده سريال معراجي‌ها را به عنوان كارفرماي پروژه 60 درصد، شهرك سينمايي دفاع مقدس را 25 درصد و مرحوم جواد شريفي‌راد را 15 درصد مقصر اعلام كرد.  روز گذشته سيدمحمود رضوي تهيه‌كننده و مسعود ده‌نمكي كارگردان «معراجي ها» نشست خبري برگزار كردند و به تشريح اتفاقات يك‌سال گذشته و رأي دادگاه پرداختند. رضوي اعلام كرد در طول يك سال گذشته به خاطر اينكه خللي در روند رسيدگي دادگاه پيش نيايد، در مورد اين موضوع اطلاع رساني نكرديم.  رضوي همچنين گفت: نامه‌اي به همت اهالي سينما از طرف خانه سينما تنظيم شده است و اين نامه به امضاي كارگردان‌ها و تهيه‌كنندگان سينمايي رسيد. نامه تقديم دفتر مقام معظم رهبري شد و اين نامه هم اكنون به بنياد شهيد ارسال شده است تا حادثه‌ديدگان تحت حمايت بنياد شهيد قرار بگيرند.
اين تهيه‌كننده سينما و تلويزيون در مورد شرايط بيمه‌اي حادثه‌ديدگان گفت: هيچ كدام از اين دوستان بيمه تأمين اجتماعي نبودند و بعد از شهادت هيچ مستمري دريافت نكردند. در يك سال گذشته از طرف هيچ ارگان و نهادي كاري براي اين خانواده‌ها انجام نشده است، در حالي كه چندين‌بار با آقاي ضرغامي - رئيس سابق سازمان صدا و سيما- نامه‌نگاري كرديم و ايشان دوبار دستور دادند تا اين خانواده‌ها حداقل تحت پوشش بيمه‌اي در سازمان صدا و سيما قرار بگيرند اما متأسفانه تا زمان رياست ايشان، هيچ اقدامي انجام نشد.  رضوي ادامه داد:حال كه رياست صدا و سيما تغيير كرده است، اميدوارم اتفاقي بيفتد چراكه سه تا از خانواده‌هاي حادثه‌ديده در روزمرگي خودشان هم دچار مسئله و مشكلاتي هستند.  وي همچنين در مورد دو تن از مجروحان حادثه گفت: مرتضي مولايي و حميد شهيري از مجروحان اين حادثه بودند. شهيري در اسفندماه سال گذشته و فروردين ماه امسال تحت پوشش درمان قرار گرفت. تركش‌هاي زيادي را متحمل شده بود ولي در حال حاضر سلامتي خود را يافته است. اما شوك و فشار روحي بعد از اين حادثه موجب شده است كه فعلاً در سينما فعاليت نكند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا مصدوم‌شدگان اين حادثه، به عنوان جانباز محسوب مي‌شوند، گفت: بحث جانبازي اين مصدومان همراه با نامه‌اي كه به بنياد جانبازان ارسال شده است، پيگيري مي‌كنيم. فعلاً پرونده شهادت و جانبازي درگذشتگان اين حادثه در بنياد شهيد باقي است. سازمان سينمايي به عنوان نهادي از دولت مي‌تواند روند اين پرونده را تسريع كند و دولت مي‌تواند نقش مهمي در تسريع اين موضوع داشته باشد.
  سينماي دفاع مقدس مديون شريفي‌راد
مسعود ده‌نمكي نيز در اين نشست گفت: همكاري من با مرحوم شريفي‌راد به 10 سال قبل و سر پروژه سينمايي اخراجي‌ها بر مي‌گردد. بخشي از سينماي دفاع مقدس مديون او است. سينماي دفاع مقدس در حوزه جلوه‌هاي ويژه ميداني يك دانشمند را از دست داد.  رضوي ضمن تشكر از تلاش و پيگيري‌هاي زارع‌پور قاضي پرونده گفت: كل ماجرا يك حادثه بوده و مقصري تشخيص داده نشده است اما در بحث‌هاي ايمني و پيشگيري‌ها، سه مقصر شناخته شدند كه در حكم مشخص است. در اين پرونده عامل انساني مقصر نبوده است و پرونده نيز شاكي ندارد. اگر همكاري‌هاي قاضي پرونده به خاطر نگاه فرهنگي به اين پرونده نبود، اين پرونده از نظر جنبه عمومي جرم مي‌توانست از شش ماه تا سه سال براي من زندان داشته باشد.
ده‌نمكي با اشاره به اينكه خانواده‌هاي شهدا و مجروحان معراجي‌ها هيچ نوع حمايتي از هيچ ارگاني نداشته‌اند خاطرنشان كرد: يكي از مظلوميت حوزه فرهنگ اين است كه كسي كه در راه مبارزه با قاچاق جانش را فدا كند شهيد محسوب مي‌شود ولي كسي كه در سينما و حين كار جانش را از دست ‌دهد، شهيد نيست. احتمال وقوع چنين حادثه‌اي براي همه كساني كه در سينما كار مي‌كنند، وجود دارد.  اين كارگردان سينما در بخش ديگري از صحبت‌هايش گفت: هيچ ارگاني براي خانواده اين عزيزان كاري نكرده است. مسئولان زيادي روز تشييع اين عزيزان آمدند و سخنراني كردند ولي براي كساني كه سر اين فيلم حادثه ديدند اقدامي نشد؛ فيلمي كه با مضمون دفاع مقدس است و سريالي كه در تلويزيون پخش و براي آن هم حرف زده شد.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن