تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852065990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه هنوز به جايگاه واقعي عالمان علوم انساني پي نبرده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ دي ۱۳۹۳ (۲۳:۵۴ب.ظ)
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم: جامعه هنوز به جايگاه واقعي عالمان علوم انساني پي نبرده است رييس دفتر تبليغات اسلامي با تاکيد بر فرهنگ سازي به منظور تبيين ارزش علوم انساني، فرهيختگان و نخبگان گفت: جامعه هنوز به جايگاه واقعي عالمان علوم انساني پي نبرده است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رييس دفتر تبليغات اسلامي در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي در قم، اظهار داشت: عالمان و دانشمندان علوم انساني از شانيت و مقام بسيار بالايي در جامعه بشري برخوردار هستند.
وي با بيان اينکه جامعه تنها به پزشک و مهندس نيازمند نيست،افزود: اين مساله در جوامع غربي با فرهنگ سازي هاي صورت گرفته، براي مردم به خوبي روشن شده، و افراد جامعه به همان اندازه که رشته هاي پزشکي و مهندسي و همچنين تربيت پزشک و مهندس را مفيد مي دانند، رشته علوم انساني و فارغ التحصيلان اين رشته را نيز براي جامعه ارزشمند قلمداد مي کنند.
حجت الاسلام والمسلمين احمد واعظي افزود: در اين جوامع مردم فقط چون با فلسفه آشنايي کاملي ندارند، هنوز به طور کافي به ارزش فيلسوفان براي جامعه پي نبرده اند، ولي براي ساير رشته هاي علوم انساني مانند جامعه شناسي و روانشناسي ارزش و اهميت فراواني قائل هستند.
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، همچنين فرهنگ سازي در خصوص علوم انساني را مهمترين عامل توجه مردم کشورهاي غربي به اين شاخه از علم عنوان کرد و افزود: متاسفانه در ايران به خاطر عدم فرهنگ سازي براي علوم انساني در دوره متوسطه ضعيفترين دانش آموزان به لحاظ استعداد به سوي اين رشته تحصيلي هدايت مي شوند، که اين ضعف بزرگي است.
اين مقام حوزوي همچنين با اشاره به تحولات صورت گرفته در حوزه هاي علميه در مقايسه با قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، تصريح کرد: در حالي که در گذشته محور فعاليت هاي حوزه تنها در آموزش محدود مي شد، پس از انقلاب حوزه ها رويکرد خوبي به سمت پژوهش و کارهاي پژوهشي در کنار آموزش پيدا کردند.
وي با بيان اينکه پيش از انقلاب فعاليت هاي پژوهشي در سطح محدودي تنها از سوي برخي بزرگان حوزه پيگيري و انجام مي شد،افزود: پس از انقلاب اين فعاليت ها وسعت بيشتري پيدا کرد، و سازمان ها و نهادهايي براي ساماندهي و مديريت کارهاي پژوهشي بوجود آمدند.
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه ، تصريح کرد: سازماني شدن پژوهش در حوزه هاي علميه فارغ از فوايدي که به دنبال داشته به خاطر ايجاد بوروکراسي و طولاني شدن فرايند پژوهش و همچنين اقتصادي شدن آن آفت هايي را در حوزه پژوهش پديد آورده است.
وي با اشاره به ضرورت ايجاد پويايي و تحول در فعاليت هاي پژوهشي حوزه، تصريح کرد: ايجاد انگيزه هاي مادي و معنوي بهترين روش براي انگيزه سازي در پژوهشگران حوزه براي فعاليت هاي پژوهشي بيشتر است.
رييس دفتر تبليغات اسلامي با اشاره به بزرگان و شخصيت هايي مانند علامه اميني(ره) و علامه طباطبايي(ره) صاحبان الغدير و الميزان به عنوان بهترين الگوهاي پژوهشي براي پژوهشگران ديني و فلسفي، تصريح کرد: اين بزرگان بدون کمترين امکانات مادي آثار فاخر و ارزشمندي را از خود به يادگار گذاشتند، که امروز جهان اسلام و تشيع به آن مباهات مي کند.
واعظي همچنين با يادآوري اينکه در جوامع غربي تنها از طريق ماديات براي پژوهشگران ايجاد انگيزه مي کنند، افزود: بسياري از پژوهش هايي که امروز در اين کشورها انجام مي شود، مربوط به کارهاي غير اخلاقي و ضد انساني مانند ساخت سلاح هاي کشتار جمعي و شيميايي است، که هدف از آنها تنها پول و ثروت است.
در پايان اين مراسم شش نفر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي تجليل شدند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن