واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ دي ۱۳۹۳ (۱۵:۴۸ب.ظ)
شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد و دانشگاه هاي دولتي معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي تاکيد کرد: بنا به آمار ثبت شده شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي بهتر از دانشگاه هاي دولتي است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام عسگري معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي با تاکيد بر شاخص کيفي نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي به مراتب بهتر از دانشگاه هاي دولتي است اظهار داشت: بنا به آمار ثبت شده شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي بهتر از دانشگاه هاي دولتي است و هزينه تربيت دانشجو در دانشگاه هاي دولتي چهار برابر دانشگاه آزاد اسلامي است، با اين تفاوت که هزينههاي دانشگاه هاي دولتي از بودجه ساليانه و نفت تأمين ميگردد و هزينه تحصيلي در دانشگاه آزاد اسلامي را خود مردم و دانشجويان پرداخت ميکنند.
وي ادامه داد: آموزش عالي در هر کشوري بر مبناي نياز و تحولاتي علمي صورت ميپذيرد و کساني که نياز اجتماعي و تحولات زودگذر علمي را در برنامههاي خودشان در اين رابطه منظور نظر قرار ندهند ناچار از پذيرش عقبماندگي خواهند بود.
معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي تاکيد کرد: اين واقعيت را بايد بيش از همه افرادي درک کنند که خواهان رشد تحصيلات تکميلي در کشور نيستند، افرادي که منويات رهبري را تاکنون نتوانستهاند به شکل درستي دريافت نموده و بدان پايبند باشد، متأسفانه مشکل برخي اين است که سياسي ميانديشند و حاضر نيستندف ببينند که مردم و جوانان با پول و اندوختههاي ناچيز خود در همين کشور و در دانشگاه آزاد اسلامي به شکل غير دولتي موفق به تحصيل در دورههاي تحصيلات تکميلي هستند.
معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينکه کساني که با توسعه تحصيلات تکميلي مخالف هستند سياسي ميانديشند، گفت: آموزش عالي در هر کشوري بر مبناي نياز و تحولاتي علمي صورت ميپذيرد و کساني که نياز اجتماعي و تحولات زودگذر علمي را در برنامههاي خودشان در اين رابطه منظور نظر قرار ندهند ناچار از پذيرش عقبماندگي خواهند بود.
حجتالاسلام عسگري معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي بابيان اينکه آموزش عالي کشور بر اساس توان علمي، تحقيقاتي و آموزشي به دو بخش دولتي و غير دولتي تقسيمشده است، گفت: هر دو بخش دولتي و غير دولتي مکمل يکديگر و در خدمت نظام و مردم قرار دارند.
وي افزود: خوشبختانه با دورانديشي امام راحل و يارانش بهويژه آيتالله هاشمي رفسنجاني دانشگاه آزاد اسلامي امروزه به يک پايگاه بزرگ علمي تبديلشده است که بر اساس آخرين آمار ثبتشده در پرتال اين دانشگاه نشان ميدهد اعضاي هيأت علمي و مدرسين آن بيش از 61 هزار و 747 نفر را شامل ميشود و اين آمار براساس کد ملي، مدرک تحصيلي، مرتبه علمي، وضعيت همکاري و رشته تدريس به تفکيک استان و واحد دانشگاهي به ثبت رسيده و قابل دسترسي براي دلسوزان نظام است.
معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي با تاکيد بر اين موضوع که کساني که دوست دارند موفقيتهاي کشور و نظام در حوزه آموزش عالي را بدانند و به آن افتخار کنند خوب است به موفقيتهاي دانشگاه آزاد اسلامي توجه کنند، تصريح کرد: حتم دارم ميدانيد مقام معظم رهبري فرمودند: دانشگاه آزاد اسلامي يک اميد براي سيل مشتاقان تحصيلات عالي در سراسر کشور است آنچنانکه يار ديرين امام و رهبري حضرت آيتالله هاشمي رفسنجاني نيز دانشگاه آزاد اسلامي را بهترين سرمايه براي پيشرفت کشور ميداند.
وي با اشاره به سياستهاي ابلاغي از سوي رهبر معظم انقلاب درزمينهٔ علم و فنآوري، گفت: خوشبختانه مقام معظم رهبري در اجراي بند يک اصل 110 قانون اساسي سياستهاي کلي علم و فناوري را پس از مشورت با مجمع تشخيص مصلحت نظام تعيين و ابلاغ فرمودند و در آن به دستيابي به علوم و فنآوريهاي پيشرفته تأکيد کردند که در آن بهينهسازي عملکرد و ساختار نظام آموزشي و تحقيقاتي کشور بهمنظور دستيابي به اهداف سند چشمانداز ضروري شمردهشده است.
حجتالاسلام عسگري ادامه داد: در همين راستا در بند 2 اين سياستها به اصلاح نظام پذيرش دانشجو و توجه ويژه به استعداد و علاقهمندي دانشجويان در انتخاب رشته تحصيلي و افزايش ورود دانشجويان به دورههاي تحصيلات تکميلي تصريح و تأکيد شده است.
وي بابيان اينکه مواضع جناحي و خطي مانع از پيشرفت علمي کشور است، گفت: در يک جمعبندي عالمانه با کنار گذاردن مواضع جناحي و خطي که مانع از پيشرفت علمي کشور است با اولويت قائل شدن به استراتژي علمي موردنظر رهبري و سند چشمانداز کشور، تحصيلات تکميلي را بايد شاهبيت مطالبات رهبري، مردم و نظام دانست.
معاون مجلسي دانشگاه آزاد اسلامي تأکيد کرد: مأموريتي که بنا به دارا بودن زيرساختها و وجود دهها هزارنفري اساتيد، بخش قابلتوجهي از آن را دانشگاه آزاد اسلامي عهدهدار مسووليت است.
وي در پايان بابيان اينکه متقاضيان تحصيلات تکميلي امروزه کساني هستند که پشت سد کنکور قرار دارند، تصريح کرد: از مجموع يکميليون خواهان تحصيل در دوره کارشناسي ارشد در همه دانشگاهها اعم از دولتي و غير دولتي تنها براي 25 درصد آنان امکان ادامه تحصيل وجود دارد و دوره دکتري نيز فقط 8 درصد امکان ادامه تحصيل وجود داشته که 4 درصد آنان در دانشگاه هاي دولتي و 4 درصد ديگر در دانشگاه آزاد اسلامي ادامه تحصيل ميدهند و بقيه ناچار هستند براي ادامه تحصيل به خارج از کشور مهاجرت کنند مهاجرت سرمايههاي انساني به خارج از کشور است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]