تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804419793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الزامات طراحي و توسعه ابزارهاي مالي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۳۳ب.ظ)
الزامات طراحي و توسعه ابزارهاي مالي همايش مديريت ريسک و مهندسي مالي امروز در سالن الغدير دانشکده مديريت دانشگاه تهران برگزار شد و در اين همايش، دکتر علي صالح آبادي، مديرعامل بانک توسعه صادرات طي سخناني به موضوع آسيب شناسي و الزامات طراحي و توسعه ابزارهاي مالي در کشور پرداخت.
به گزارش خبرگزاري موج، وي با اشاره به اينکه مردم نسبت به بازارهاي مالي نسبت به بازارهاي ملموس، ناآشنا هستند، گفت: در تمام دنيا تبليغ و بازاريابي براي سهام يک شرکت خاص پيچيدگي هاي زيادي دارد، زيرا مردم به طور معمول مخاطب دارايي هاي فيزيکي و ملموس بوده اند و اين دارايي ها براي آنها جذاب تر است، در نتيجه تبليغ در خصوص بازار مالي، پيچيده و سخت مي شود.
مديرعامل بانک توسعه صادرات درباره راهکار توسعه ابزارهاي مالي ابراز داشت: با اين فرض که ابزارهاي مالي توسعه يافته و محبوبيت لازم را بيابند، با چالش ماليات مواجه مي شويم.
وي توضيح داد: اين در حالي است که هم اکنون بحث مالياتي ابزارهاي مالي جديد، حل و فصل شده؛ چراکه اگر اين موضوع حل نمي شد، توسعه ابزارهاي مالي نيز بي فايده بود.
مشاور وزير امور اقتصادي و دارايي به ايجاد تعادل در سياست ها اشاره کرد و گفت: با ابزارهاي مزبور قابليت مقايسه بين دارايي هاي فيزيکي و مالي به وجود مي آيد، به طوري که تصويب اين قانون به توسعه ابزارهاي مالي کمک شاياني کرده است.
وي به انواع ابزارها اشاره کرد و گفت: هم اکنون اوراق مشارکت، صکوک و اوراق مرابحه، در بازار سرمايه منتشر مي شوند. در عين حال، در بازار سرمايه اوراق مشارکتي منتشر شده است که بسياري از اين اوراق به مرحله سررسيد نرسيده و گروهي ديگر سررسيد شده اند.
رييس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به مفهوم مشارکت گفت: اگر چنين پروژه اي از بين برود، ريسک سرمايه گذار است مگر اينکه ضامن داشته باشد.
وي با تاکيد بر اينکه از نظر اسلامي اوراق مبتني بر سود و زيان قطعي (اوراق مشارکت با درآمد ثابت) اشکال دارد و غير قابل انعطاف است، خاطرنشان کرد: اوراق مشارکت، اجاره، بدهي، مرابحه و ساير ابزارهاي با درآمد ثابت طبقه بندي مي شوند. در حوزه هاي مالي علاوه بر اين موارد، ابزارهاي مشتقه، قراردادهاي آتي سهام، اوراق اختيار فروش تبعي، قراردادهاي آتي کالايي، حق تقدم تسهيلات مسکن و همچنين سلف موازي استاندارد، اوراقي است که با هدف تامين مالي کوتاه مدت تشکيل شده است.
صالح آبادي ادامه داد: در حوزه نهادهاي مالي طرح هايي مانند سرمايه گذاري مشترک با درآمد ثابت، صندوق سرمايه گذاري با ضامن، بي ضامن، صندوق سرمايه گذاري قابل معامله (ETF)، انجام شده است.
وي همچنين به طراحي صندوق هاي پروژه اشاره کرد و گفت: نخستين صندوق پروژه زمين و ساختمان طراحي و تاسيس شد. همچنين صندوق نيکوکاري، نيز طراحي شده است.
صالح آبادي با طرح اين سوال که براي توسعه اين ابزارها چه زير ساخت هايي نياز داريم، گفت: اعتبار سنجي اوراق بهادار با درآمد ثابت و راه اندازي مراکز اعتبار سنجي از جمله نيازهاي زيرساختي است.
وي با طرح سوال چرا موسسات اعتبار سنجي نداريم؟ در خصوص راه اندازي نشدن موسسات اعتبار سنجي در کشور گفت: از آنجا که نرخ سود قابليت انعطاف نداشت، و در طراحي اين ابزارها هم در ابتداي مسير بوديم، مقرر شد تا ضامن و بازارگردان وجود داشته باشد، بنابراين ديگر ريسکي وجود نداشت که نيازي به استفاده از موسسات رتبه بندي باشد.
مديرعامل بانک توسعه صادرات در پايان ابراز داشت: براي راه اندازي موسسات اعتبار سنجي انتشار اوراق بدون ضامن، نرخ هاي منعطف لازم است. بنابراين هم اکنون زمان آن فرا رسيده که اعتبار سنجي اوراق بهادار را انجام دهيم و رقابتي بودن قيمت اوراق در دستور کار باشد و همان طور که سهام ريسک و نوسان دارد، اوراق با درآمد ثابت هم رقابتي و متناسب با ريسک منتشر شود.
يادآور مي شود؛ همايش مديريت ريسک و مهندسي مالي هم اکنون با حضور برخي از نمايندگان مجلس، مسوولان ارشد پولي، مالي و اقتصادي کشور در حال برگزاري است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن