واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ دي ۱۳۹۳ (۹:۵۹ق.ظ)
9 دي حماسه اي ملي است رئيس واحد علوم و تحقيقات در حاشيه مراسم امضا تفاهم نامه همکاري با کميته ملي المپيک ايران حماسه ي 9 دي حماسه اي ملي دانست و گفت : حماسه ي 9 دي توسط مردم ايران اسلامي خلق شد و در تاريخ کشور به يادگار ماند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي عباسپور با بيان اين مطلب که انشاالله امضاء اين تفاهم نامه ها مقدمه اي براي توسعه علمي کشور و تحقق اهداف مقدس نظام جمهوري اسلامي باشد ، افزود : بايد براي محقق شدن شعار ارتباط دانشگاه و صنعت اهتمام ويژه اي به خرج داد . البته مجموعه علمي واحد علوم و تحقيقات به دنبال برقراري ارتباط موثر و مفيد نه تنها با بخش هاي مختلف صنعت بلکه با ساير سازمان ها و پژوهشگاه هاي تحقيقاتي و علمي داخل و بين المللي است .
رييس واحد علوم و تحقيقات ماهيت وجودي تفاهم نامه هاي همکاري اين واحد دانشگاهي را براي ارتقاء سطح علمي دانشجويان ، رفع مشکلات حال حاضر کشور در ابعاد مختلف وپيشبرد توسعه علمي دانشگاه موثر دانست و تصريح کرد : واحد علوم و تحقيقات دانشگاهي متمرکز بر تحصيلات تکميلي بوده و نزديک به 41 هزار دانشجو در آن تحصيل مي کنند که بيش از 70 درصد آن ها در مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا مشغول هستند.
دکتر عباسپور به راه اندازي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري مهندسي ورزش در اين واحد اشاره کرد و ادامه داد: رشته ي تربيت بدني را در تمام مقاطع و رشته ي جامعه شناسي ورزش در مقطع کارشناسي ارشد در واحد علوم و تحقيقات فعال است و در آينده نزديک مقطع دکتري جامعه شناسي ورزش نيز راه اندازي خواهد شد.
رييس واحد علوم و تحقيقات به امکانات ورزشي قابل توجه اين واحد براي خدمات دهي به دانشجويان ، محققان ورزشي و کارکنان اشاره کرد و گفت : امکانات ورزشي واحد علوم و تحقيقات مي تواند کمک هاي قابل توجهي به تحقيقات در زمينه ورزش و تربيت نيروهاي متخصص اين رشته کند .
دکتر مجيد عباسپور رئيس دانشکده محيط زيست و انرژي واحد علوم و تحقيقات نيز در اين مراسم به تاثير متقابل ورزش و محيط زيست اشاره کرد و گفت : محيط زيست عاملي تاثير گذار در ابعاد مثبت و منفي ورزش است .
وي به آلودگي هوا ، کيفيت هواي داخل محيط هاي ورزشي ، سموم و ... که تاثير گذار بر امر ورزش است اشاره کرد و افزود : تغييرات آب و هوايي ، تاثيرات منفي مسائل زيست محيطي بر ورزش و در مقابل تاثيراتي که ورزش روي محيط مي تواند بگذارد قابل بررسي است.
عباسپور به اقدامات مثبت زيست محيطي مسابقات المپيک و جام جهاني اشاره کرد و گفت : آگاهي از تاثيرات متقابل ورزش و محيط زيست ، فعاليت هاي گسترده اي را در اين زمينه به همراه داشت تا جايي منجر به شکل گيري کميته ي ورزش و محيط زيست در سال 1995 شد .
وي به راه اندازي تله کابين به عنوان جايگزيني مناسب براي استفاده از اتوبوس در جهت حفظ محيط زيست اين واحد دانشگاهي اشاره کرد و گفت : بخش ديگر فعاليت هاي واحد علوم و تحقيقات در رابطه با رشته هاي متعددي است که با مباحث ورزش مرتبط است، به عنوان نمونه دانشکده مديريت اين واحد در زمينه مديريت ورزش ،دانشکده پزشکي در رابطه با مسائل سلامت و بهداشت در ورزش و دانشکده علوم انساني و اجتماعي در خصوص جامعه شناسي ورزش و ... مي تواند در اين زمينه بسيار مفيد عمل کنند .
مهندس کيومرث هاشمي رئيس کميته ملي المپيک نيز در اين مراسم از نگاه متفاوت مديريت واحد علوم و تحقيقات به مباحث ورزشي و زيست محيطي تقدير کرد و گفت: مديران کشور در تخصص هاي گوناگون مي توانند از امکانات و ظرفيت هاي علمي و تحقيقاتي واحد علوم و تحقيقات به خوبي بهره ببرند.
وي وجود رشته ها و فضاهاي ورزشي اين واحد را قابل تقدير دانست و افزود: تأثيرات متقابل ورزش و محيط زيست در دنياي امروز بيشتر از هميشه قابل بررسي و تأمل است و براين اساس وظايف کميته ملي المپيک تنها به برگزاري مسابقات ورزشي منوط نشده و داراي مسئوليت هايي مبتني بر نگاهي زيست محيطي و اخلاقي است که البته در منشور اين کميته نيز به آن اشاره شده است.
وي امضاء تفاهم نامه همکاري اين کميته با واحد علوم و تحقيقات را برداشتن گام مثبتي در جهت حل مسائل متقابل زيست محيطي در ورزش ارزيابي کرد و گفت: مبناي فعاليت در اين تفاهم نامه نگاه مشورتي است و اين ظرفيت در واحد علوم و تحقيقات وجود دارد که موضوعاتي جديد و کليدي را به عنوان راهکار در دستور جلسه پيشنهاد دهد تا در دستور کار کميته ملي المپيک نيز قرار گرفته و مورد استفاده واقع شود.
به گفته وي در کميته ملي المپيک به مباحث مربوط به سلامت جامعه توجه ويژه اي مي شود و بابرگزاري همايش ها، سمينارها و انعقاد تفاهم نامه همکاري در جهت سلامت جامعه و ورزشکاران و حفظ محيط زيست اقدامات مقتضي صورت مي گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]