تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832063287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷ پیشنهاد به گروه‌های خودجوش برای مردمی کردن هفته وحدت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
۷ پیشنهاد به گروه‌های خودجوش برای مردمی کردن هفته وحدت
در سالی که رهبر انقلاب از گروه‌های خودجوش مردمی خواسته‌اند با عزم ملی و مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ ورود کنند، جایگاه این گروه‌ها در مسئله وحدت چیست؟

خبرگزاری فارس: ۷ پیشنهاد به گروه‌های خودجوش برای مردمی کردن هفته وحدت



خبرگزاری فارس ـ راهبرد فرهنگ: هفته وحدت نزدیک است اما در برخی جاها در شهرهای مختلف کشور دهه محسنیه و انحرافات نهم ربیع دنبال می‌شود. در این بین اما مسئله این است که در سالی که رهبر انقلاب از گروه‌های خودجوش مردمی خواسته‌اند با عزم ملی و مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ ورود کنند جایگاه آنها در مسئله وحدت چیست؛ یادداشت نوشته شده در مجله الکترونیکی اخوت پیشنهاداتی در این باره دارد. *** رهبر معظم انقلاب در سه سال اخیر حدود ۶۰ بار بر مساله وحدت تاکید کرده‌اند و این یعنی که فرمانده امت اسلامی بیش از همیشه درباره مساله تفرقه اندازی دشمنان در میان مسلمانان احساس خطر می‌کند و بر یاران اوست که به یاری برخیزند، خصوصا که امسال رهبری خطاب مستقیم‌شان را به سوی فعالان مردمی عرصه فرهنگ انقلابی آوردند و از آنان خواستند تا هر جا انقلاب نیاز دارد نقش آفرین باشند.
آنچه در ادامه می‌آید چند پیشنهاد بلندمدت و مقطعی، برای اجرا در هفته وحدت و هفته‌های بعد از آن است چرا که طبعا اگر فعالیت‌ها چه در قبال شیعیان و چه درباره برادران اهل سنت به هفته وحدت محدود شود اثری نخواهد داشت و رنگ و بوی سیاسی و تبلیغاتی می‌گیرد که متاسفانه تاکنون نیز چنین بوده است!
۱) شناخت وحدت و ابعاد آن برای خودمان
امام علی علیه السلام فرمود ما من حرکه الا و انت محتاج فی‌ها الی المعرفه. هر کاری را‌شناختی پیشینی ضروری است. گام اول این است که خودمان نسبت به موضوع فراموش شده وحدت شناخت کافی بیابیم تا جریان افراطی با چند شبهه ذهن ما و مخاطبمان را در اختیار خود نگیرد.
در این راستا خوب است که چند کتاب و جزوه را مطالعه کرده و به بحث بگذاریم. این کتاب‌ها: پیشوایان شیعه پیشگامان وحدت، وحدت و همگرایی از منظر رهبر انقلاب، وحدت اسلامی از دیرباز تا دیروز با تکیه بر جنبش اتحاد اسلام، لعن‌های نامقدس، شیعه و سنی غوغای ساختگی و... برای مطالعه مناسب‌اند. جزوات زیادی هم در سایت اخوت قابل دسترسی است.
۲) تولیدات فکری و فرهنگی خاص
چنانچه مصلحان و دعوت‌گران همواره از جمع‌های محدود شروع کرده و پس از تشکیل حلقه یاران کار را عمومی می‌سازند، ما نیز خوب است که در گسترش فکر تقریبی از اطرافیان و همفکران خود شروع کنیم. خصوصا بدنه مذهبی و انقلابی جامعه که بیشتر در معرض شبهات افراطیون متحجر قرار دارد و گرچه اجمالا وحدت را قبول دارد ولی تفصیلا آنرا نمی‌شناسد یا عملا برای آن کاری نمی‌کند.
ترویج فکر تقریبی به روشهای مختلف می‌سور است: تولید نشریات و ویژه نامه‌ها، برگزاری جلسات تحلیلی و فکری در مساجد و هیئات با محوریت تبیین سیره اهل بیت علیهم السلام در مواجهه با غیرشیعیان، تولید و برگزاری نمایشگاه پوسترهای گرافیکی، تولید کلیپ و جزوه و بروشور، تولید اشعار و مداحی‌های وحدوی، تولید بروشور معرفی مصلحان و علمای تقریبی مسلمان و...
۳) اقدامات ترویجی عمومی
در گام بعد می‌توان حیطه مخاطبان را به عموم جامعه گسترش داد و تبلیغ را علنی‌تر کرد. طبعا استفاده از ابزار هنر و بیان غیرمستقیم در این مرحله بیشتر به کار می‌آید.
تولید و پخش مستندهای تهیه شده در این رابطه در مساجد و مدارس، برگزاری نمایشگاههای گرافیکی عمومی، اجرای همایش‌های بزرگ، استفاده از بیلبوردهای شهری برای تبلیغات مرتبط با وحدت جامعه و بیان قدرت ناشی از آن، برگزاری مسابقات کتابخوانی یا تولیدات هنری با این موضوع، افشای اقدامات شبکه‌های افراطی تندروی شیعه و سنی در قالب کلیپ و نمایشگاه و پاسخ به شبهات آنان و...
۴) ظرفیت گسترده فضای مجازی
عرصه دیگری که فضای خاص و عمومی را پوشش می‌دهد و اینک از ظرفیت بالایی برخوردار است فضای سایت‌ها و نیز شبکه‌های اجتماعی است.
کمترین کاری که در این فضا می‌توان انجام داد توزیع تولیدات فکری و فرهنگی است که عقل و حس مخاطبان را در مساله وحدت اسلامی هدف گرفته است. طبعا اگر امکان تولید داشته باشیم می‌توانیم موج آفرین نیز باشیم.
همچنین می‌توان کمپین‌هایی را تشکیل داد. مثلا کمپین عکس تقریبی و اینکه از همه ایرانی‌ها بخواهیم مثلا این بیت شعر اقبال را روی کاغذی بنویسند و از خودشان عکس سلفی بگیرند و منتشر سازند: «فارغ از‌ام و اب و اعمام باش / همچو سلمان،‌زاده اسلام باش»
۵) درباره اهل سنت
کسانی که شناخت کافی یافته و خود را با سیره اهل بیتی «کونوا لنا زینا» آراسته‌اند شایسته است که برای زدودن تبلیغات سوء رسانه‌های افراطی وابسته، بنا به توصیه اهل بیت علیهم السلام در مساجد و محافل اهل سنت حاضر شده و با آنان دوستی کنند. این مساله خود یک راهبرد اساسی برای مقابله با افراطیون طرفین و دشمنانی است که می‌خواهند از میان دوری ما، تخم نفرت را کاشته و در زمان مقتضی، ایران را نیز بسان عراق و پاکستان نمایند!
همچنین: سر زدن به خانواده شهدای اهل سنت، تقدیر از نخبگان آنان در محافل شیعی، دعوت از روحانیون معتدل ایشان برای سخنرانی درباره جایگاه اهل بیت نیز ایشان در مجامع شیعه، تشکیل اردوهای جهادی خدمت به مناطق محروم مشترک سنی و شیعه، ارائه خدمات اجتماعی به محرومان آنان و..
۶) مطالبه از مسئولان و نخبگان
باید سعی کرد همزمان، ظرفیت‌های دولتی و علمی را نیز فعال‌سازی کرد. مطالبه دائمی از مسئولان و نیز نخبگان حوزوی و دانشگاهی برای تبیین نگرش انقلابی حضرت امام که دوگانه شیعه سنی را به دوگانه مستضعف مستکبر بدل کرد و شاه شیعه را دارای اسلام آمریکایی و مجاهد سنی فلسطینی را دارای اسلام ناب می‌دید.
همچنین طرد افراطیون و نفی اتهامات افراطی به شیعیان، توجه بیشتر به مساله وحدت و... از مسائل موثر در ترویج این گفتمان انقلابی و اسلامی است.
۷) فعال‌سازی سایر ظرفیت‌ها
یکی از راهبردهای همیشگی ما باید این باشد که علاوه بر اقداماتی که خودمان مستقیما می‌توانیم انجام دهیم، با گسترش گفتمان وحدت، از فعال‌سازی سایر ظرفیت‌ها نیز بهره ببریم.
مثلا اگر دوستی داریم که در روزنامه‌ای قلم می‌زند از او بخواهیم در این رابطه تولید محتوا کرده یا جلوی درج مطالب خلاف وحدت را بگیرد. به کسی که صاحب هنر است بگوییم اثری تولید کند. فعالان اینترنتی را جمع کنیم و اهمیت مساله را برای آن‌ها تبیین کنیم و ده‌ها اقدام دیگر.
در این مرحله می‌توان ستادهای مردمی گسترش گفتمان وحدت را تشکیل داد و از همه فعالان و دغدغه‌مندان جهت تحقق اهداف استفاده نمود.
از این طریق گرچه یک یا چند نفر بوده‌ایم ولی می‌توانیم انرژی ده‌ها نفر را در این زمینه فعال کنیم. این‌‌ همان چیزی است که رهبر انقلاب به‌عنوان گفتمان سازی مورد تاکید قرار می‌دهند. انتهای پیام/س

93/10/08 - 12:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن