واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ دي ۱۳۹۳ (۰:۱۸ق.ظ)
مردم سالاري: اهميت توجه بيشتر دولت به سياست داخلي
به گزارش خبرگزاري موج، «اهميت توجه بيشتر دولت به سياست داخلي»عنوان سرمقاله روزنامه مردم سالاري است که در آن مي خوانيد؛
به همان اندازه که دولت يازدهم در سياست خارجي فعال بوده وموفقيت هاي چشمگيري نصيب کشور نموده به همان ميزان در سياست داخلي منفعلانه رفتار کرده واين مسامحه کاري رئيس جمهور در بعد سياست داخلي موجب گشته تا جناح رقيب مخصوصا طيف تندرو و افراطي آن با اشتياق بيشتري براي دولت چنگ ودندان تيز کرده و بر آن استيلا يابند.
دولتي که از آغازين روزهاي روي کار آمدن، بنا را بر تعامل وهمکاري هر چه بيشتر با مجلس گذاشته، اينک با ميدان داري اقليتي تندرو روبرو شده که جز صداي خود صداي ديگري را نمي شنوند وبه غير از حرف خود حرف ديگران را بر نمي تابند وفقط خود را برحق وسايرين را ناحق مي انگارند. حال اين گروه قليل خود حق پندار، خيز برداشته اند که با هر لطايف الحيلي بوده در مسير دولت سنگ اندازي کرده ودر «چوب لاي چرخ دولت گذاشتن» گوي سبقت را از ديگران بربايند؛ اين موارد ومواردي شبيه به آنها ازجمله اختلال در سخنراني هاي اصلاح طلبان و لغو مجوز همايش هاي حاميان دولت در استان ها مسائلي اساسي واستراتژيک به شمار مي روند که نبايد با غفلت و سادگي از کنار آن گذشت.
از کنار اين نکته نيزنبايد به سادگي عبور کرد و بايد باور داشت که روحاني تنهاست. بعضي از مردان وياران رئيس جمهور يا نمي خواهند ويا نمي توانند در مقابل زياده خواهي تماميت خواهان از خود واکنشي نشان دهند که در اين صورت با تيغ تيز سؤال و استيضاح بهارستان نشينان روبرو خواهند شد لذا ناچارا گزينه مصلحت را انتخاب نموده اند. ولي دکتر روحاني با تکيه بر حمايت هاي معنوي رهبر معظم انقلاب و با پشتوانه رأي مردم استوار در مقابل خواست هاي نامعقول وغير منطقي ناخير خواهان ايستادگي نموده و پاسخشان را با منطق و استدلال مي دهد ولي آنان کساني هستند که در بزنگاه هاي مختلف ثابت کرده اند اهل منطق و مدارا نبوده وسعي مي کنند حرف خود را به صورت غير منطقي وغيرعقلايي به کرسي نشانند و اما اين همه ماجرا نبوده و نيست. بايد اذعان داشت که قدري هم مشکل متوجه خود دولت مي شود و در واقع دولت اگر در سياست داخلي هم به اندازه سياست خارجي حساس بود شايد اين موقعيت به وجود نمي آمد.
از سوي ديگر وضعيت بعضي انتصابات رخ داده در سطوح استانها و به خصوص فرمانداران وبخشداران نيز گاهي به گونه اي است که به نظر مي رسد دولت در شهرستانها توان استفاده از کادرهاي هماهنگ با خود را ندارد و از نيروهايي استفاده مي کند که چندان همخواني با دولت ندارند و نمي توانند در راستاي وعده هاي دولت و خواسته هاي مردم قدم بردارند و اين موضوع، احتمال ريزش به جاي رويش در ميان حاميان دولت «تدبير واميد» را شکل مي دهد. انتظاري که از بزرگان دولت مخصوصا دکتر روحاني مي رود اين است که در سفرهاي استاني به اين موضوع نيز توجه داشته باشد و نيم نگاهي به بحران سازي هاي خرد کساني که در بدنه دولت وجود دارند اما نمي توانند يا نمي خواهند همگام با دولت قدم بردارند، داشته باشد.
نويسنده: محمدعلي خالق نژاد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]