محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842839183
الگويي براي نظارت و مديريت رسانه ملي |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: الگويي براي نظارت و مديريت رسانه ملي
فيلم و سريال، اثرگذارترين و پرمخاطبترين برنامههاي رسانه ملي است كه در فرهنگسازي نقش تراز اول را ايفا ميكند. بنابراين فيلم و سريال يكي از مهمترين بخشهاي گزارش را تشكيل داد و تمامي فيلمها و سريالها مورد توجه قرار گرفتند.
کد خبر: ۴۶۱۵۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۲ - 28 December 2014
سيدمسعود شهيدي در سرمقاله رسالت نوشت:
در سال 1372 مجلس شوراي اسلامي تحقيق و تفحص از صدا و سيما را در دستور كار خود قرار داد و در پنج حوزه مديريت و نيروي انساني، مالي اداري، فني مهندسي، امنيتي، فرهنگي و محتوايي تحقيقات خود را به انجام رساند و روز 15 آبان همان سال گزارش نهايي به وسيله مخبر كميسيون در صحن علني قرائت شد. شايد اين گزارش جامعترين گزارشي است كه در طول سالهاي تاسيس سازمان از عملكرد آن تهيه و به مسئولين كشور و افكار عمومي ارائه شده و جاي آن دارد كه به عنوان يك سند ملي مورد توجه رئيس محترم سازمان و دستگاههاي نظارتي قرار گيرد و حداقل، مديران هر يك از حوزههاي فوق، گزارش مربوط به حوزه خود را كه هنوز هم بعد از 20 سال موضوعيت دارد، مورد تجزيه و تحليل قرار دهند.
مرحوم آقاي پرورش عضو كميسيون فرهنگي مجلس مسئوليت تهيه گزارش محتوايي و فرهنگي را به عهده داشت و موفق شد الگويي براي گزارشهاي كيفي و محتوايي ارائه كند. ارائه گزارش از كيفيت و معنا و محتوا در قالب اعداد و ارقام كمي كاري بسيار دشوار، پيچيده و بيسابقه بود كه به وسيله مرحوم آقاي پرورش به نحوي عالمانه انجام شد و به عنوان يك تجربه موفق به جا ماند و امروز هم ميتواند مورد استفاده دستگاههاي نظارتي حوزه فرهنگ قرار گيرد.
متاسفانه در بسياري از گزارشهاي مربوط به دستگاههاي فرهنگي، اعداد و ارقام مربوط به كميت فعاليتها، جايگزين گزارش محتوايي آثار ميشود و هدف اصلي مورد غفلت قرار ميگيرد. گزارش كمي از تعداد شبكهها، تعداد برنامهها، ساعات توليد و پخش برنامه، ميزان بيننده و شنونده، ميزان توسعه كمي كه همه در جاي خود داراي اهميت است جايگزين گزارش كيفي و محتوايي كه بايد درصدر توجه باشد قرار ميگيرد. مرحوم آقاي پرورش با دقت و هوشمندي كم نظير خود تحقيقات را بر امر محتواي برنامهها متمركز كرد و سعي نمود به شيوهاي دست يابد كه اولا گزارش كيفي و محتوايي در قالب اعداد و ارقام ارائه شود و قابل اندازهگيري باشد و ثانيا تصوير ارائه شده از عملكرد سازمان عريض و طويل صدا و سيما، جامع و مطابق با واقع باشد و ثالثا اين گزارش كوتاه وقابل ارائه در صحن علني مجلس و قابل استفاده براي نمايندگان و مسئولان محترم باشد. جمع شدن اين سه ويژگي در يك گزارش، بسيار دشوار است و كساني كه خود مسئوليتي در ارائه گزارش عملكرد از دستگاههاي فرهنگي داشتهاند بهتر از ديگران به دشواري و پيچيدگي اين امر آگاهي دارند. در ذيل چند ويژگي از گزارش تحقيق و تفحص مجلس در بخش محتوايي و فرهنگي ارائه ميشود تا انشاءالله مورد بهرهبرداري مديران جديد رسانه ملي و دستگاههاي نظارتي قرار گيرد.
1- گزارش فعاليت هشت ساله يك رسانه صوتي تصويري كه اصليترين و گستردهترين مسئوليت رسانهاي در سطح كشور و خارج كشور را به عهده دارد ميتواند شامل حجم انبوهي از اطلاعات و آمار و ارقامي باشد كه گزارشدهنده و گزارشگيرنده را در خود غرق ميكند و امكان درك عملكرد واقعي را از ميان ميبرد. براي گريز از اين معضل آقاي پرورش روش نمونهبرداري را انتخاب كرد. از آنجا كه در رسانهملي جدول پخش برنامهها، هر هفته تكرار ميشود چنانچه كه در يك هفته به طور كامل همه برنامهها مورد بررسي قرار گيرد ميتواند به عنوان نمونه، تصويري قابل قبول از عملكرد كلي ارائه نمايد. نمونهبرداري، شيوهاي است كه در تحقيقات ميداني به رسميت شناخته شده و در همه حوزههاي تحقيقاتي اجتماعي مورد استفاده است و از اعتبار علمي بالا برخوردار ميباشد.
2- ارائه گزارش از عملكرد يك دستگاه اگر چه اطلاعات ارزشمندي به مخاطب ميدهد ولي گوياي سير حركت آن دستگاه نيست و نميتواند روشن كند كه دستگاه مورد نظر در سير صعودي حركت ميكند يا در سير نزولي، در حالي كه اصليترين دغدغه هر مسئولي، فهم اين واقعيت است كه تا به كجا ميرويم. به منظور دستيابي به اين بخش از عملكرد، مرحوم آقاي پرورش گزارش عملكرد محتواي يك دوره هفت روزه سال 63 را با گزارش عملكرد محتواي يك دوره هفت روزه مشابه از سال 71 تطبيق دادند تا با مقايسه اين دو گزارش به روشني معلوم شود در بعد محتوا، صدا و سيما طي هشت سال سير صعودي طي كرده است يا سير نزولي و در صورت ادامه وضع موجود در سالهاي بعد به كجا خواهيم رسيد.
3- معمولا در گزارشهاي عملكرد اطلاعات اصلي در ميان انبوهي از اطلاعات فرعي قرار ميگيرند و كمرنگ مي شوند و امكان تمركز بر روي آنها از ميان ميرود. در گزارش محتوايي و فرهنگي مجلس با هوشياري از اين اشتباه رايج پرهيز شد. از آنجا كه در وقت محدود مجلس امكان ارائه گزارش از كليه مسائل اصلي و كليه مسائل فرعي وجود نداشت، مهمترين موضوعات اصلي شناسايي شد و در گزارش مورد توجه و تاكيد قرار گرفت و از موضوعات فرعي كه از اهميت كمتري برخوردار بود و حتي از مسائل اصلي كه كم اهميتتر بود صرفنظر شد. فيلم و سريال، اثرگذارترين و پرمخاطبترين برنامههاي رسانه ملي است كه در فرهنگسازي نقش تراز اول را ايفا ميكند. بنابراين فيلم و سريال يكي از مهمترين بخشهاي گزارش را تشكيل داد و تمامي فيلمها و سريالها مورد توجه قرار گرفتند. برنامههاي كودك پس از فيلم و سريال پرمخاطبترين برنامههاي رسانه ملي هستند كه هرروز مسئوليت تعليم و تربيت ميليونها كودك و نوجوان ايراني را به عهده دارند. برنامههاي كودك صدا و سيما نقش مهمتر از مدرسه را ايفا ميكنند. در گزارش مجلس، برنامههاي كودك نيز به عنوان يكي از اصليترين بخشهاي گزارش محتوايي مورد تاكيد قرار گرفته است.
4- در گزارشهاي عملكرد حتي آنجاكه به محتوا توجه ميشود و آمار و ارقامي از برنامههايي با محتواي اسلامي و ارزشي ارائه ميشود گاه بيتوجهي شده و برنامههايي كماثر و كم مخاطب به برنامههاي پر اثر و پرمخاطب اضافه ميشود و مخاطب گزارش را دچار اشتباه ميكند. در گزارش مجلس براي پرهيز از اين خطا برنامههاي صدا و سيما از نظر ميزان اثرگذاري و ميزان جذب مخاطب به سه گروه ضعيف، متوسط و قوي تفكيك شد تا اگر مثلا ادعا شد صد ساعت برنامه با ارزشهاي انقلاب و اسلام توليد شده بتوان فهميد چه بخشي از اين برنامهها كماثر و ضعيف بوده و چه بخشي قوي و پرمخاطب. همه ميدانند كه هدف پر كردن ساعت و پر كردن آنتن و پركردن جدول پخش نيست بلكه اثرگذاري بر فرهنگ عمومي است پس با آمار و ارقام برنامههاي ضعيف كه به مراتب بيشتر از برنامههاي قوي است نبايد عدد و رقم گزارش عملكرد را افزايش داد و مخاطب گزارش را دچار خطا كرد.
5- همه رسانههاي صوتي و تصويري از توليدات خارجي هم استفاده ميكنند ولي در گزارش عملكرد محتوايي نبايد برنامههاي توليد داخل با برنامههاي خريداري شده از خارج كشور جمع شده و يكجا به عنوان عملكرد سازمان به حساب آيد. ترديد نيست كه كشورهاي غربي كه اصليترين تامينكنندگان برنامههاي خارجي صدا و سيما هستند از طريق برنامههايي كه توليد ميكنند و به دنيا صادر ميكنند، فرهنگ و ارزشها و سبك زندگي خود را ترويج ميكنند و اگر چه رسانه ملي ناگزير از استفاده از برنامههاي خارجي است ولي بايد ميزان آن و ميزان افزايش يا كاهش آن در هر سال مورد نظر و مورد توجه برنامهريزان و دستگاههاي نظارتي باشد. مرحوم آقاي پرورش به اين مسئله مهم پرداخته و آمار و ارقام حيرتانگيزي ارائه كردند كه مسئولان و مديران صدا و سيما را هم كه هرگز فرصت جمعبندي عملكرد محتوايي خود را نداشتهاند دچار تعجب كرد. مقايسه برنامههاي توليد داخل با برنامههاي خريداري شده از خارج بويژه در حوزه فيلم و سريال و كارتونهاي مربوط به برنامه كودك و اينكه واردات و صادرات ما به هيچوجه با هم تناسبي ندارد و مشخص شدن اينكه اصليترين برنامههاي فرهنگساز رسانه ملي برنامههاي خارجي مروج سبك زندگي غربي است و اين روند رو به گسترش است، براي مسئولان كشور و براي مسئولان رسانه ملي ميتواند هشداردهنده باشد و اين سئوال را ايجاد كند كه اين فرآيند تا دو دهه ديگر به كجا خواهد انجاميد.
6- وقتي حجم عظيمي از برنامههاي پرمخاطب و پراثر و فرهنگساز رسانه ملي، خارجي هستند، بايد همه توجه گزارش نظارتي متوجه كيفيت توليدات داخلي باشد. بودجه محدود و امكانات محدودسازمان صرف توليد محصولات داخلي ميشود و آمار و ارقام آن نيز در گزارشهاي سالانه براي دريافت بودجه ارائه ميشود. ولي آيا اين توليدات از نظر كيفيت و محتوا قابل قبول است. اگر حجم انبوه فيلم و سريالهاي خارجي سبك زندگي غربي را با قدرت و كيفيت بالا ترويج ميكند آيا توليدات داخلي در صدد مقابله با آن جريان عظيم فرهنگي هستند. گزارش مجلس، توليدات داخلي را از نظر محتوا به سه گروه مثبت، منفي و خنثي تقسيم كرد. اگر رئيس سازمان صدا و سيما به طور منظم چنين گزارشهايي را در اختيار داشته باشد و متوجه شود كه بخش قابل توجهي از توليدات داخلي خنثي و ضعيف است و بخشي نيز مثل آثار خارجي فرهنگ غربي را به مخاطب انتقال ميدهد و بويژه آنكه در يابد اينگونه توليدات رو به افزايش است، قطعا اجازه نخواهد داد اين روند ادامه يابد.
7- دستگاههاي راديويي و تلويزيوني در همه كشورهاي دنيا هدفي براي نفوذ عوامل بيگانه براي اثرگذاري بر محتواي برنامهها هستند و كشور ما كه با انقلابي بزرگ از سلطه قدرتهاي جهاني آزاد شده بيش از هر كشور ديگر در معرض چنين توطئهاي است. مرحوم آقاي پرورش با حساسيت بالايي كه بر روي اين موضوع داشت سعي كرد با رصد كردن برنامهها جاي پاي عوامل دشمن و ضدانقلاب و گروهكها را در برنامههاي صدا و سيما بيابد و در گزارش خود ميزان اين نفوذ را به نمايندگان ملت گزارش كند. شكايتها و اعتراضهاي پراكنده در مورد وجود انحراف در برخي برنامهها از سوي افراد مختلف به مديران سازمان ميرسد و اكثرا حمل بر بيانصافي انتقاد كننده ميشود وقتي همه جمعآوري شود و با بررسي مجدد در يك گزارش تجميع گردد، رئيس سازمان صدا و سيما را هم وحشتزده ميكند. ميزان اينگونه برنامهها كه ترويج كننده انديشههاي دشمن بوده و توجه به سير آن كه رو به گسترش است يا كاهش از وظايف اصلي دستگاههاي نظارتي است.
8- در گزارشهاي عملكرد معمولا به ميزان جذب نيروي انساني متخصص به عنوان يك نقطه قوت براي گرفتن بودجه اشاره ميشود ولي عموما در اين گزارشهاي كمي، توجهي به كيفيت وجود ندارد. در حالي كه نيروي انساني متخصص ولي فاقد كيفيت و كارايي نه تنها نقطه قوت نيست بلكه باري بر دوش سازمانها است. درحوزههاي فرهنگي، نيروي انساني مسئوليت توليد آثار فرهنگي و اثر گذاري فرهنگي بر جامعه را به عهده دارد پس نميتوان عملكرد فرهنگي و محتوايي يك سازمان را بررسي كرد ولي از فرهنگ نيروي انساني غفلت نمود. مرحوم آقاي پرورش در گزارش خود به نيروي انساني سازمان و فرهنگ آن توجه كرد. اگر رئيس سازمان صدا و سيما براساس گزارشهاي منظمي كه وضعيت فكري و فرهنگي نيروي انساني را منعكس ميكند دريابد كه بخشي از نيروها بدون داشتن تخصص و تعهد و صلاحيت لازم و تنها از طريق روابط جذب سازمان شده و بودجه محدود سازمان صرف حقوق و مزاياي آنها ميشود و برنامههاي ضعيف، بيمحتوا و فاقد استاندارد عمدتا محصول كار آنهاست براي اصلاح فرآيند جذب نيرو و شناسايي جوانان متخصص و متعهد و توانمند، تمهيدات جديتري خواهد انديشيد.
بندهاي فوق محورهاي اصلي گزارش محتوايي مرحوم آقاي پرورش بود كه با عدد و رقم و همراه با مستندات و مدارك لازم به مجلس تقديم شد و امروز ديگر از خاطرهها رفته است ولي اين الگو هنوز هم ميتواند مورد استفاده قرار گيرد. چه اشكالي دارد كه رئيس سازمان صدا و سيما كه قطعا نميتواند حتي يك هزارم از برنامههاي رسانه ملي را كه از بيش از صد شبكه در داخل و خارج كشور پخش ميشود، مشاهده كند گروهي از همكاران خود را مامور كند كه از روي الگوي گزارش تحقيق و تفحص مجلس و با توجه به محورهايي كه در آن گزارش به عنوان دغدغههاي اصلي مردم و مسئولين مورد تاكيد قرار گرفته و با كامل كردن آن يك الگوي تحقيق محتوايي طراحي كنند و در قالب آن الگو هر ماه و هر سال گزارش عملكرد محتوايي رسانه ملي را در اختيار او بگذارند. رئيس رسانه ملي بايد بداند در اين سازمان عريض و طويل چه ميگذرد و اين خوراك فرهنگي كه به ملت ارائه ميشود چه نقاط ضعف و قوتي دارد. رئيس سازمان صدا و سيما و دستگاههاي نظارتي اگر خود را از غرق شدن در درياي آمار و ارقام و اطلاعات پراكنده، انبوه و غيرقابل استفاده و حجم عظيم گزارشهاي وقتگير و خسته كننده و فاقد كارايي نجات دهند و به الگويي كه جامع ولي خلاصه و مختصر و شامل اصليترين موضوعات حياتي باشد دست يابند، ميتوان اميدوار بود كه مشكلات اصلي را درصدر توجه خود قرار داده و تمام توان خود را براي حل آنها به كار برند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
بودجه میلیاردی شورای نظارت بر صداوسیما کجا هزینه میشود؟ |اخبار ایران و جهان
بودجه میلیاردی شورای نظارت بر صداوسیما کجا هزینه میشود تحت عنوان برنامه ارزشیابی و نظارت در قالب رسیدگی به شکایات قوا از صداوسیما 16 پرونده در نظر گرفته شده و برای رسیدگی به هر پرونده 75 میلیون تومان لحاظ شده و در نهایت عدد یک میلیارد و دویست میلیون تومان لحاظ شده که در نطرح مسابقات ملی مناظره تصویب شد |اخبار ایران و جهان
طرح مسابقات ملی مناظره تصویب شد صد و ششمین جلسه مجمع هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی نقد و مناظره با حضور اکثریت اعضا در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه برگزار شد کد خبر ۴۵۷۴۳۲ تاریخ انتشار ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۱۱ - 11 December 2014 صد و ششمین جلسه مجمع هیات حمایت از کرسی های نظریه۴۰ اثر جدید آیت الله جوادی آملی رونمایی شد |اخبار ایران و جهان
۴۰ اثر جدید آیت الله جوادی آملی رونمایی شد مراسم رونمایی از ۴۰ اثر پژوهشی جدید آیتاللهالعظمی جوادی آملی همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه در محل دانشگاه تهران برگزار شد کد خبر ۴۵۹۵۱۹ تاریخ انتشار ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۳ - 19 December 2014 مراسم رونمایی از ۴۰ اثر پژوهشی جدید آیتمدیران 8 شبکه تلویزیون منصوب شدند، شبکه پنج «ملی» شد |اخبار ایران و جهان
مدیران 8 شبکه تلویزیون منصوب شدند شبکه پنج ملی شد رویکرد تازهای که در احکام به عنوان سیاست رسانه ملی مورد توجه قرار گرفته تخصص گرایی در شبکهها است و از این پس هر شبکه ماموریت مشخص با مدیری باتجربه خواهد داشت که این ماموریت به صورت شفاف در احکام مدیران تازه شبکهها اعلام شدهابلاغ اساسنامه جدید صندوق ملی محیط زیست |اخبار ایران و جهان
ابلاغ اساسنامه جدید صندوق ملی محیط زیست معاون اول رئیس جمهوری مصوبه هیأت وزیران در خصوص اساسنامه جدید صندوق ملی محیط زیست را ابلاغ کرد کد خبر ۴۶۱۴۴۶ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۱۶ - 27 December 2014 معاون اول رئیس جمهوری مصوبه هیأت وزیران در خصوص اساسنامه جدید صندوق ملی محیطجزئیات سونامی مدیریتی در سینمای ایران |اخبار ایران و جهان
جزئیات سونامی مدیریتی در سینمای ایران تغییرات وسیع مدیریتی در سازمان سینمایی و نهادهای زیرمجموعه تنها به تغییر و جابجایی مدیران محدود نخواهد شد و حجم تغییرات به مراتب وسیع تر بوده و ساختارها به کلی دستخوش تغییرات میشوند کد خبر ۴۵۸۵۴۶ تاریخ انتشار ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۳ - 15 Dجزئیات تغییرات مدیریتی در سینمای ایران |اخبار ایران و جهان
جزئیات تغییرات مدیریتی در سینمای ایران سینماییها به گزینهای سینمایی که حداقل در سالهای اخیر در این حوزه تخصصی فعالیت داشته گرایش دارند و طبیعتاً برای سینماگران قابل پذیرش نیست که ایوبی گزینهای فاقد عملکرد مثبت و همچنین ناآشنا برای اهالی سینما را به حساسترین مسئولیت کلیدی اینشوک به امنیت ملی آمریکا با توقف ماشین فیلمسازی هالیوود |اخبار ایران و جهان
شوک به امنیت ملی آمریکا با توقف ماشین فیلمسازی هالیوود اگر پروژه کره شمالی در نهایت به سود این کشور تمام شود و سایر کمپانیها نیز در بلندمدت ریسک ساخت فیلمی علیه این کشور را نپذیرند سایر کشورها نیز سراغ چنین روشهایی خواهند رفت و امنیت سایبری ایالات متحده به پاشنه آشیل این کشوردرصدد اجرای نقشه جامع علمی کشور هستیم |اخبار ایران و جهان
درصدد اجرای نقشه جامع علمی کشور هستیم معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری گفت شورای عالی انقلاب فرهنگی در چند سال گذشته توانسته مصوبات بسیار ارزشمندی داشته باشد و ما هم درصد اجرای اسناد این شورا هستیم کد خبر ۴۵۸۸۶۲ تاریخ انتشار ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۶ - 16 December 2014 معاونت علمیفیلمهای تلویزیون در ایام عزاداری |اخبار ایران و جهان
فیلمهای تلویزیون در ایام عزاداری کد خبر ۴۵۹۷۹۵ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۸ - 20 December 2014 فیلم های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن مختارنامه صلح سرخ انتهای یک رویا ستاره سهیل روز یلدا شب چله چراغ برگهای پاییزی پریشانی آقای مهربان تنهاترین سردحدادعادل: آمارهای علوم انسانی نگران کننده است |اخبار ایران و جهان
حدادعادل آمارهای علوم انسانی نگران کننده است امروز شاهد گرایش روزافزون دانشجویان به رشتههای علوم انسانی هستیم و این آمار محصلین نگران کننده است کد خبر ۴۵۹۸۱۵ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۷ - 20 December 2014 به گزارش خبرنگار نسیم غلامعلی حدادعادل در جمع روسای دانشگاههاتمهیداتی برای اسکان زائران ایرانی در عتبات |اخبار ایران و جهان
تمهیداتی برای اسکان زائران ایرانی در عتبات کد خبر ۴۵۶۶۲۴ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۲ - 09 December 2014 ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره امسال مقدمات استقرار اسکان و پذیرایی برای بیش از هشت هزار نفر از زائران حضرت سیدالشهدا را فراهم کرده است این اقدام که میتواند گام مهمیروزنامه روزان توقیف شد |اخبار ایران و جهان
روزنامه روزان توقیف شد روزنامه روزان براساس دستور دادستانی تهران توقیف شد کد خبر ۴۶۰۴۷۹ تاریخ انتشار ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۸ ۴۶ - 23 December 2014 روزنامه روزان براساس دستور دادستانی تهران توقیف شد به گزارش ایرنا در نمابر دادستانی که خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و رونوشت آنتصاویری از آزادسازی پرندگان از قفس |اخبار ایران و جهان
تصاویری از آزادسازی پرندگان از قفس کد خبر ۴۵۷۶۶۷ تاریخ انتشار ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۲ - 12 December 2014 به گزارش مهر یک خیّر دوست دار محیط زیست میانه ای به یاری پرنده داران این شهر بصورت نمادین در طی مراسمی که صبح امروز جمعه در هوای آزاد برگزار شده بود پرندگان خود را آزاد کردندشبکههاي اجتماعی پرطرفدار فيلتر نشود |اخبار ایران و جهان
شبکههاي اجتماعی پرطرفدار فيلتر نشود وزير ارشاد گفت رييس جمهور دستور باز بودن شبکه هاي اجتماعي پرطرفدار را داده است کد خبر ۴۵۶۹۴۵ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۲ - 10 December 2014 وزير ارشاد گفت رييس جمهور دستور باز بودن شبکه هاي اجتماعي پرطرفدار را داده است به گزارش واحدادعای صدور مجوز برای یک خواننده رپ |اخبار ایران و جهان
ادعای صدور مجوز برای یک خواننده رپ کد خبر ۴۵۸۲۶۰ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۲ - 14 December 2014 کافه سینما به نقل از هفت راه مدعی شد پس از مدتها بحث و جدل پیرامون قانونی شدن فعالیت رپرها ظاهرا بالاخره آرمین زارعی معروف به ۲afm موفق به دریافت مجوز از سوی وزارت فرهنگ و احکم دست زدن به آرم جمهوری اسلامی بدون وضو |اخبار ایران و جهان
حکم دست زدن به آرم جمهوری اسلامی بدون وضو کد خبر ۴۵۸۸۵۱ تاریخ انتشار ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۷ - 16 December 2014 چاپکردن آرم جمهوري اسلامي در کاغذهاي تبليغاتي که در زير دستوپاي مردم و يا در جاهاي نجس و نامناسب قرار ميگيرد محل اشکال و تأمل است خبرگزاری حوزه نظر مورد اتفاق مراجع-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها