واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ دي ۱۳۹۳ (۱۵:۲۶ب.ظ)
واعظي: هم کدسازي از برنامه هاي عدالت اجتماعي بود/ براي زيرساخت ICT 50 هزار ميليارد تومان نياز است وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اين که در صدد انجام مسئوليت هايي که قانون پنجم توسعه و مجلس بر عهده ما گذاشته اند در دولت تدبير و اميد هستيم، گفت: هم کدسازي تلفن هاي ثابت از جمله اين مسئوليت ها بوده که در راستاي عدالت اجتماعي انجام شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، دکتر محمود واعظي در مراسم پايان هم کد سازي تلفن ثابت در سراسر کشور که با حضور نمايندگان مجلس و مديران وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: قانون هم کدسازي تلفن هاي ثابت در کشور سال 86 به تصويب رسيد و متاسفانه با عدم هماهنگي هاي لازم عملياتي شدن اين قانون به سال 90 موکول شد، که اين طرح ابتدا از استان تهران شروع شد و سر انجام در آذر امسال در ايلام به پايان رسيد.
در ادامه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به عدالت اجتماعي در دولت تدبير و اميد اشاره کرد و گفت: اين اقدام در راستاي عدالت اجتماعي انجام شده و سبب کاهش هزينه هاي مردم شده است، اين در حالي است که مناطق محروم به راحتي و با هزينه اي کمتر از گذشته از تلفن ثابت استفاده کنند.
واعظي با بيان اين که شرکت مخابرات ايران سرمايه بسياري براي اجراي اين طرح ها استفاده کرد، گفت: برنامه هاي متعددي در پيش رو است، بنابراين مقرر شد، تا پس از اجراي اين طرح ظرف شش ماه آينده پروژه اي را طراحي کند که درآمدزا باشد و از درآمدها براي برنامه توسعه استفاده شود.
وي در ادامه با اشاره به اين که ICT کشور از آنچه در قانون برنامه پنجم توسعه تصويب شده بسيار عقب است، گفت: براساس قانون قرار بود در 2 سال اول برنامه پنجم توسعه پهناي باند کشور 60 درصد از خانوارها و 100 درصد کسب وکار را پوشش دهد، اين در حالي است که براي ادعا در خصوص ارتقاء پهناي بان بايد تلاش هاي بسياري را در در زير ساخت ها انجام دهيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اين که در طول يکسال گذشته نسل هاي سه و چهار تلفن همراه در دسترس مردم قرار گرفته است، افزود: طرح ديگري در پايان سال جاري به بهره برداري مي رسد که تحول بزرگي را در بخش ICT کشور ايجاد خواهد کرد.
واعظي با اشاره به اينکه براي ايجاد زيرساخت هاي لازم در حوزه ICT در مقايسه با ساير کشورها 50 هزار ميليارد تومان هزينه لازم است، افزود: امروز کداميک از بخش ها مي تواند بدون توسعه ICT به اهداف مشخص برسد، پس بايد زيرساخت هاي لازم را براي توانمند سازي ساير بخش ها نيز فراهم کرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ارتباط با بخش خصوصي گفت: در حال حاضر بيشترين ارتباط را با اين بخش داريم، راه اندازي ديتاسنترهاي ملي، استاني و منطقه اي از جمله اين فعاليت ها است که با اين بخش به سرانجام خواهد رسيد.
وي در خصوص شبکه ملي اطلاعات نيز يادآور شد: اين طرح موضوعي 10 ساله است و قرار بود که در دومين سال اجراي برنامه پنجم توسعه عملياتي شود، گناه اين دولت اين بود که اين طرح را در اولويت خود قرار داد و کساني که در دولت قبل متولي بودند در اين زمينه سکوت کرده اند و در عوض از همان هفته هاي طرح اين موضوع در دولت يازدهم بحث عقب ماندگي مطرح شد.
واعظي در خصوص حمايت از توليد داخل نيز گفت: اين موضوع از اولويت هاي کاري وزارتخانه است چرا که هر آنچه به توليد داخل توجه بيشتري شود توانمند تر خواهد شد و اقتصاد مقاومتي محقق مي شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در آخر به نحوه نظارت بر عملکرد اپراتورها اشاره کرد و افزود: اين نظارت همواره بر اپراتورها وجود دارد ولي بايد آن ها را نيز درک کرد چرا که تغييرات مشکلاتي هم دارد واز طرف ديگر از اپراتورها مي خواهيم که سرعت تغييرات خود را افزايش دهند. در حال حاضر رومينگ در 20 استان فعال است و اميدواريم در باقي استان ها به زودي فعال شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]