تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851034223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 پرسش هوشمندانه که باید در مصاحبه های شغلی بپرسید


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: 5 پرسش هوشمندانه که باید در مصاحبه های شغلی بپرسید

5 پرسش هوشمندانه که باید در مصاحبه های شغلی بپرسید

حال به ۵ پرسش مهمی که باید در یک مصاحبه‌ی شغلی مطرح کنید، می‌پردازیم.

زمانی‌که در یک مصاحبه شغلی حاضر می‌شوید پرسش‌های شما از مصاحبه‌گر می‌تواند به اندازه‌ی پاسخ‌هایی که به سوال‌های او می‌دهید دارای اهمیت باشند. 
این پرسش‌ها بیان‌گر میزان اشتیاق شما برای حضوری پررنگ‌تر در سرنوشت آینده‌ی آن شرکت است و نشان می‌دهد شما چه دیدی نسبت به آینده دارید.
تمام مصاحبه‌گرهای شغلی به‌شکل معمول پرسش‌هایی دارند؛ اما کسانی‌که تجربه‌ی بیش‌تری در مصاحبه با جویندگان کار دارند، در برخی موارد احساس می‌کنند اگر از جوینده‌ی کار بپرسند، آیا پرسشی از من دارید؟ وقت خود را هدر داده‌اند.
شاید بپرسید چرا؟ در بسیاری از موارد جویندگان کار به پاسخی که درباره‌ی پرسش‌هایشان دریافت می‌کنند، اهمیت چندانی نمی‌دهند؛ در عوض آنان تلاش می‌کنند با پرسش‌های پیچیده، خود را بهتر جلوه دهند. برای این دسته پرسشی که مطرح می‌کنند از پاسخش مهم‌تر است.
در سوی دیگر یک کاندیدای باهوش و ایده‌آل موقعیت شغلی پرسشی مطرح می‌کند که واقعا برایش پاسخ می‌خواهد؛ زیرا قصد دارد در تکامل بخشیدن شرکتی که قرار است در آن مشغول به کار شود فعالانه حضور داشته باشد. او به‌گونه‌ای می‌پرسد که بتواند تصمیم بگیرد، آیا واقعا می‌خواهد در آن‌جا کار کند یا خیر.
حال به ۵ پرسش مهمی که باید در یک مصاحبه‌ی شغلی مطرح کنید، می‌پردازیم.

پرسش نخست : از من انتظار دارید در طول ۶۰ تا ۹۰ روز آینده چه دستاوردهایی داشته باشم؟
یک کاندیدای شغلی خوب، می‌خواهد بسیار سریع در پیشرفت مجموعه سهیم شود و دوست ندارد چند هفته از زمانش را صرف شناختن سازمانی که در آن مشغول به کار شده است و درک اهدافش کند. چنین فردی از راه نرسیده می‌خواهد سبب ایجاد فرآیند و تغییراتی مثبت شود. 
افزون بر این‌ها، هدف این است که درک کند استخدام کننده تکامل و پیشرفت را در چه می‌بیند تا بتواند اهداف و انتظارات را شناسایی کند.

پرسش دوم : بهترین کارمندان شما چه ویژگی‌هایی دارند؟
یک کاندیدای شغلی خوب، مسلما تمایل دارد مدت طولانی در یک‌جا مانده و در طول آن مدت نیز رضایت کارفرما را جلب کند. هر سازمان و شرکتی نسبت به دیگری متفاوت است، پس برای بدل شدن به یک کارمند موفق و نمونه در هر شرکتی شاخص‌های متفاوتی وجود دارد.
در یک شرکت عامل موفقیت کارمند، حضور در ساعت‌های بیش‌تر در سر کار است؛ در شرکت دیگر انعطاف‌پذیری و داشتن خلاقیت. یک شرکت ممکن است به جای این‌که بخواهد مشتریان خود را در طولانی مدت حفظ کند، تمایلش بر این باشد که مشتریانی جدید را در بازارهایی جدید جذب کند و موارد بسیار دیگری از این دست. 
هر پاسخی به پرسش مورد بحث داده شود برای جوینده‌ی کار دارای اهمیت است؛ آن هم به دو علت، ۱) او می‌خواهد بداند توان هماهنگ شدن با مجموعه را دارد؟ ۲) اگر این توان را در خودش می‌بیند پس قطعا قصد دارد جزو بهترین‌های حاضر در آن مجموعه باشد.

پرسش سوم : یک یا دو مورد از مواردی که می‌توانند واقعا برای شرکت نتیجه‌بخش باشند، چه هستند؟
کارمندان در اصل یک نوع سرمایه‌گذاری هستند، و هر کارمند در ازای حقوقی که دریافت می‌کند باید بازدهی مثبتی داشته باشد. در هر شغلی برخی از فعالیت‌ها تفاوت‌های بسیار بیش‌تری نسبت به سایر موارد ایجاد می‌کنند. شاغلان در بخش منابع انسانی همواره تمایل دارند تا خلاهای شغلی موجود را هر چه سریع‌تر پر کنند؛ ولی برای آنان پیدا کردن فرد مناسب برای هر شغل اهمیت بیش‌تری دارد چون چنین فردی هزینه‌ی آموزش کم‌تری دارد، با محیط سریع‌تر سازگار می‌شود و بازدهی بیش‌تری خواهد داشت؛ در نتیجه سبب بالا رفتن راندمان کلی می‌شود.
شمای مصاحبه‌شونده به یقین لازم است بخواهید بدانید چه مواردی می‌توانند تغییر جدی در یک شرکت به وجود بیاورند و آن را به موفقیت برسانند، چون شما قصد دارید بخشی از این موفقیت باشید و اگر مجموعه موفق باشد تضمینی خواهد بود بر موفقیت شما در سطوح گوناگون.

پرسش چهارم : کارمندان در وقت‌های آزاد خود به چه کارهایی می‌پردازند؟
فرهنگ یک شرکت یا سازمان همواره از موضوعات مورد مجادله است و همواره برای هر استخدام کننده‌ای شاخصه‌هایی اصلی وجود دارند، بیش‌تر آنان بر این باورند که یک کارمند خوب و راضی کسی است که کاری را که انجام می‌دهد دوست داشته باشد و در کنار آن از مصاحبت با همکارانش راضی باشد و لذت ببرد.
یک جوینده‌ی کار مناسب، با این پرسش نشان می‌دهد که می‌تواند با فرهنگ شغلی محل کار آینده‌اش ارتباط برقرار کرده و بخشی از آن شود یا خیر، اگر شما با آن فرهنگ نتوانید کنار بیاید هرگز از شغل خود راضی نبوده و بازدهی مناسبی نخواهید داشت.

پرسش پنجم : چه‌گونه از پس چالش‌ها بر خواهید آمد و چه راه‌حل‌هایی دارید؟
هر تجارت و کسب‌وکاری با مشکلات جدی روبه‌رو است؛ همیشه ممکن است رقبایی سرسخت و بهتر، وارد بازار شوند، تغییرات تکنولوژیک بر روند خدماتی که تاکنون عرضه می‌شد اثر بگذارد، شاخصه‌های اقتصادی دچار دگرگونی شوند و… به‌ندرت می‌توان یک کسب‌وکار کوچک را پیدا کرد که بتواند حریمی از امنیت دائمی را تجربه کند.
پس هر جوینده‌ی کاری سعی می‌کند پا در جای محکمی بگذارد. او ضمن این‎که می‌خواهد مجموعه‌ی محل کارش رو به جلو حرکت کند و روند رشدش مثبت باشد، مسلما تمایلش بر این است که اگر روزی لازم شد از آن مجموعه برود بر مبنای تصمیم خودش باشد نه به این علت که کارفرما دچار مشکل شده است و راه‌حل را در خواستن عذر کارمندان می‌بیند.
بگذارید این مثال را بزنیم، فرض کنیم من برای یک موقعیت شغلی در یک فروشگاه موتورسیکلت مصاحبه می‌شوم و در کم‌تر از یک کیلومتری فروشگاه کنونی فروشگاه دیگری با امکانات بهتر و بیش‌تر در حال باز شدن است، لازم است من از کارفرمای خودم بپرسم و بدانم آیا به برنامه‌یی برای مواجه با چنین مشکل بزرگی دارد یا خیر؟
یک کاندیدای مناسب کار تنها تمایل ندارد افکار مصاحبه‌گر را بداند، بلکه تمایل دارد از برنامه‌های آینده محل کارش مطلع شود و این‌که آیا آنان برنامه‌ای برای بقا و رشد و توسعه دارند یا خیر، و او می‌تواند در این برنامه‌ها شریک شود یا چنین توانی را ندارد.

پرسش‌های یاد شده می‌توانند شما را در ذهن مصاحبه‌گر، هدفمند و در کار جدی جلوه دهند. شما نشان می‌دهید که آینده‌ی محل کار خود را آینده‌ی خود می‌بینید.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن