تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835751337




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۶۰ درصد بیماریهای انسانی، منشاء دامی دارند


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ۶۰ درصد بیماریهای انسانی، منشاء دامی دارند


در مورد بیماری های عفونی که دامنگیر جامعه بشری می شوند، آخرین برآورد این است که ۶۰ درصد بیماری های انسانی با منشاء دامی می باشند. در واقع آلودگی از جمعیت دامی به انسان منتقل می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر سعید کرمی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران در برنامه «مردم سلامت» شبکه رادیویی سلامت گفت: رشته های دامپزشکی در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و دکترای حرفه ای تدریس می شوند که البته مقطع دکترای حرفه ای در سال های اخیر ایجاد شده است. افرادی که در مقاطع پایین تر درس می خوانند، با توجه به نوع رشته خود، در رشته های خاص دکترای حرفه ای مشغول به تحصیل می شوند.

در مورد بیماری های عفونی که دامنگیر جامعه بشری می شوند، آخرین برآورد این است که 60 درصد بیماری های انسانی با منشاء دامی می باشند. در واقع آلودگی از جمعیت دامی به انسان منتقل می شود. همچنین 75 درصد بیماری های نوپدید و بازپدید انسانی نیز منشاء دامی دارند. اگر به این دو عدد توجه کنیم به نقش دامپزشکی در کنترل و حراست از سلامت بشری بیشتر پی می بریم. ما یک مقوله به نام VPH (دامپزشکی و بهداشت عمومی) داریم که در این بحث دو تا فرآیند در دام زنده و محصولات دامی داریم.

وی افزود: بیماری های مشترک در دام زنده و انسان از طریق سه استراتژی واکسیناسیون، تست کشتار و کنترل حمل و نقل بررسی می شوند. واکسیناسیون خاکریز اول در مقابله با عدم انتقال بیماری های واگیر از حیوان به انسان می باشد. استراتژی دوم و سوم در مورد محصولات دامی می باشد. در تمام مراحل استحصال (قبل، حین و بعد از کشتار دام)، فرآوری، بسته بندی، نگهداری، حمل و نقل و عرضه، سازمان دامپزشکی حضور دارد تا عوامل بیماری زا به انسان منتقل نشود و همچنین کنترل می شود که فرآورده های گوشتی تا زمان عرضه به مشتری، فاسد و آلوده نشوند. حتی سازمان به طور مرتب از قصابی ها هم بازدید به عمل می آورد. در بحث بیماری های مشترک، بیماری هایی مانند تب کریمه کنگو، آنفولانزای فوق حاد پرندگان، کرونا ویروس یا بیماری قدیمی هاری، مستقیماً از دام زنده به انسان منتقل می شوند. در واقع، اینها سنگرهای اولیه ایی هستند که بخش دامپزشکی وظیفه دارد اینها را از طریق، واکسیناسیون، سم پاشی، ضدعفونی کردن و کنترل های حمل و نقل، کنترل کند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: همکاری ما با وزارت بهداشت یک همکاری تنگاتنگ است. یک شورایی داریم که در آنجا به طور مشترک و همه ساله، سیاستگذاری های اساسی در خصوص بیماری های مشترک دام و انسان انجام می شود و اگر تغییراتی به وجود آمده است ابلاغ می شود. بطور مثال در مورد بیماری تب مالت که متاسفانه هنوز دامن گیر کشور ما می باشد، انتقال بیماری از طریق شیر و فرآورده های لبنی به افراد می باشد. ما در شورا، مقدار نیاز واکسیناسیون و تست کشتار و همچنین شاخص آلوده بودن دام را بررسی می کنیم. جمع بندی این مباحث می باشد که در قالب دستورالعمل به واحدهای تابعه ابلاغ می شود.

کرمی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث تحقیقات (چه در علوم پایه و چه در علوم کاربردی) ما به عنوان بخش دامپزشکی و همچنین کنترل بیماری در حیات وحش و توجه به حیوانات وحشی به عنوان سرمایه طبیعی کشور نیز مورد توجه حوزه دامپزشکی می باشد و تحت نظارت ما می باشند . در این زمینه نیز همکاری گسترده ای با سازمان محیط زیست داریم. پزشکان می توانند هم به طریق مجازی (از طریق ایمیل، تلفن و وسایل دیگر) و هم به صورت حضوری و در قالب جلسات هم اندیشی که مکرر توسط سازمان برگزار می شود، سوالات و نظرات خود را مربوط به حوزه دام ارائه دهند.
 


سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن