تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805493015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1.3 تريليون دلار سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۲ق.ظ)
قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل: 1.3 تريليون دلار سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا دکتر مولانژاد قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل ورئيس اتحاديه کشورهاي حاشيه اقيانوس هند و مرکز منطقه‌اي انتقال علوم و فناوري گفت: سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا 1.3 تريليون دلار است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مولانژاد در نشست با معاون استاندار و فعالان صنعت داروهاي گياهي که با محوريت پارک علم و فناوري لرستان برگزار شد، افزود: لرستان از ظرفيت بالايي در راستاي ورود به صنعت جهاني غذاي حلال برخوردار است.
وي اظهار کرد: لرستان يکي از استان‎هاي غني از حيث صنعت گوشت و لبنيات است و با اين حال اين استان مي‌تواند در صنعت جهاني غذاي حلال که نه تنها مورد توجه مسلمانان بلکه غيرمسلمانان هم هست، ورود پيدا کند.
رئيس اتحاديه انتقال علوم و فناوري تصريح کرد: نکته قابل توجه اين است که در حال حاضر ۲۰ شرکتي که صنعت غذاي حلال را اداره مي‌کنند، هيچ کدام مسلمان نيستند
دکترمولانژاد اضافه کرد: از لحاظ روان‌شناسي نيز، غذاي حلال نيز براي غيرمسلمانان از اهميت بالايي برخوردار است. در غذاي حلالي هم که ما استفاده مي‌کنيم، ممکن است تا 8 درصد از محتويات آن حرام باشد
قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل با اشاره به ظرفيت‌هاي استان لرستان در توليد گوشت و لبنيات، گفت: براي ورود لرستان به صنعت جهاني غذاي حلال مي‌توانيم حمايت‎هاي لازم را انجام دهيم.
رئيس اتحاديه انتقال علوم و فناوري با اشاره به سود بالاي صنعت داروهاي گياهي، افزود: با وجود اين ‎که در منطقه منابع عظيمي از گياهان دارويي وجود دارد، اما به دليل اين‎که اين گياهان به صورت فراوري نشده در اختيار خارجي‌ها قرار مي‌گيرد سود سرشار اين صنعت پس از فراوري به جيب اين کشور‌ها مي‌رود.
دکترمولانژاد با بيان اين‎که شيرين بيان ايران را ژاپني‌ها به صورت خام خريداري مي‌کنند و بعد افتخار مي‌کنيم که شيرين بيان را صادر کرد‌ه‎ايم، اظهار کرد: صادرات سالانه شرکت‎هاي توليد کننده داروهاي گياهي در ايران سالانه بين ۱۳۰ تا ۱۴۰ ميليون دلار است، اما صادرات يک شرکت در پاکستان که هم کيفيت محصول و هم تکنولوژي آن در مقايسه با يک شرکت داروهاي گياهي کشورمان بسيار پايين‌تر است، 7 ميليارد دلار در سال است.
وي با اشاره به موفقيت‌هاي کشورمان در صنعت داروهاي گياهي، تصريح کرد :ايران در اين صنعت بسيار موفق بوده، به گونه‎اي که محصولات توليدي در کشورمان قابل عرضه در بازارهاي بين‎المللي هستند و اين ‎جاي تبريک دارد.
وي از لرستان به عنوان يکي از استان‎هاي داراي منابع غني گيا‌هان دارويي نام برد و اضافه کرد: زعفراني که در لرستان کشت مي‌شود، از لحاظ کيفيت با زعفراني که در خراسان کشت مي‌شود قابل رقابت است، البته بايد توليد عصاره زعفران در استان مورد توجه قرار بگيرد.
رئيس اتحاديه کشورهاي حاشيه اقيانوس هند و مرکز منطقه‎اي انتقال علوم و فناوري گفت: امروز خطرات ناشي از استفاده از داروهاي شيميايي براي مردم دنيا روشن شده به همين دليل مصرف داروهاي گياهي رو به افزايش است.
دکترمولانژاد افزود: اين آمادگي وجود دارد تا زمينه‎هاي لازم براي حضور شرکت‎هاي توليد کننده داروهاي گياهي لرستان در بازارهاي بين‎المللي را فراهم کنيم.
وي اظهار کرد: با توجه به در پيش رو بودن برگزاري اجلاس شرکت‎هاي داروسازي گياهي در هند، سريلانکا و مالزي اين آمادگي وجود دارد که شرکت‎هاي داروهاي گياهي لرستان را براي تبادل تجربيات و آشنايي با آخرين تکنولوژي‌هاي اين صنعت به اين جلسات اعزام کنيم.
وي گفت: شرکت‎هاي داروهاي گياهي استان لرستان براي ورود به بازارهاي بين‎المللي نيازمند اين هستند که هسته‎هايي را براي برقراري اين رابطه به وجود آورند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن