تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869720338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1.3 تريليون دلار سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۲ق.ظ)
قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل: 1.3 تريليون دلار سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا دکتر مولانژاد قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل ورئيس اتحاديه کشورهاي حاشيه اقيانوس هند و مرکز منطقه‌اي انتقال علوم و فناوري گفت: سرمايه در گردش صنعت غذاي حلال در دنيا 1.3 تريليون دلار است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مولانژاد در نشست با معاون استاندار و فعالان صنعت داروهاي گياهي که با محوريت پارک علم و فناوري لرستان برگزار شد، افزود: لرستان از ظرفيت بالايي در راستاي ورود به صنعت جهاني غذاي حلال برخوردار است.
وي اظهار کرد: لرستان يکي از استان‎هاي غني از حيث صنعت گوشت و لبنيات است و با اين حال اين استان مي‌تواند در صنعت جهاني غذاي حلال که نه تنها مورد توجه مسلمانان بلکه غيرمسلمانان هم هست، ورود پيدا کند.
رئيس اتحاديه انتقال علوم و فناوري تصريح کرد: نکته قابل توجه اين است که در حال حاضر ۲۰ شرکتي که صنعت غذاي حلال را اداره مي‌کنند، هيچ کدام مسلمان نيستند
دکترمولانژاد اضافه کرد: از لحاظ روان‌شناسي نيز، غذاي حلال نيز براي غيرمسلمانان از اهميت بالايي برخوردار است. در غذاي حلالي هم که ما استفاده مي‌کنيم، ممکن است تا 8 درصد از محتويات آن حرام باشد
قائم مقام رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در امور بين الملل با اشاره به ظرفيت‌هاي استان لرستان در توليد گوشت و لبنيات، گفت: براي ورود لرستان به صنعت جهاني غذاي حلال مي‌توانيم حمايت‎هاي لازم را انجام دهيم.
رئيس اتحاديه انتقال علوم و فناوري با اشاره به سود بالاي صنعت داروهاي گياهي، افزود: با وجود اين ‎که در منطقه منابع عظيمي از گياهان دارويي وجود دارد، اما به دليل اين‎که اين گياهان به صورت فراوري نشده در اختيار خارجي‌ها قرار مي‌گيرد سود سرشار اين صنعت پس از فراوري به جيب اين کشور‌ها مي‌رود.
دکترمولانژاد با بيان اين‎که شيرين بيان ايران را ژاپني‌ها به صورت خام خريداري مي‌کنند و بعد افتخار مي‌کنيم که شيرين بيان را صادر کرد‌ه‎ايم، اظهار کرد: صادرات سالانه شرکت‎هاي توليد کننده داروهاي گياهي در ايران سالانه بين ۱۳۰ تا ۱۴۰ ميليون دلار است، اما صادرات يک شرکت در پاکستان که هم کيفيت محصول و هم تکنولوژي آن در مقايسه با يک شرکت داروهاي گياهي کشورمان بسيار پايين‌تر است، 7 ميليارد دلار در سال است.
وي با اشاره به موفقيت‌هاي کشورمان در صنعت داروهاي گياهي، تصريح کرد :ايران در اين صنعت بسيار موفق بوده، به گونه‎اي که محصولات توليدي در کشورمان قابل عرضه در بازارهاي بين‎المللي هستند و اين ‎جاي تبريک دارد.
وي از لرستان به عنوان يکي از استان‎هاي داراي منابع غني گيا‌هان دارويي نام برد و اضافه کرد: زعفراني که در لرستان کشت مي‌شود، از لحاظ کيفيت با زعفراني که در خراسان کشت مي‌شود قابل رقابت است، البته بايد توليد عصاره زعفران در استان مورد توجه قرار بگيرد.
رئيس اتحاديه کشورهاي حاشيه اقيانوس هند و مرکز منطقه‎اي انتقال علوم و فناوري گفت: امروز خطرات ناشي از استفاده از داروهاي شيميايي براي مردم دنيا روشن شده به همين دليل مصرف داروهاي گياهي رو به افزايش است.
دکترمولانژاد افزود: اين آمادگي وجود دارد تا زمينه‎هاي لازم براي حضور شرکت‎هاي توليد کننده داروهاي گياهي لرستان در بازارهاي بين‎المللي را فراهم کنيم.
وي اظهار کرد: با توجه به در پيش رو بودن برگزاري اجلاس شرکت‎هاي داروسازي گياهي در هند، سريلانکا و مالزي اين آمادگي وجود دارد که شرکت‎هاي داروهاي گياهي لرستان را براي تبادل تجربيات و آشنايي با آخرين تکنولوژي‌هاي اين صنعت به اين جلسات اعزام کنيم.
وي گفت: شرکت‎هاي داروهاي گياهي استان لرستان براي ورود به بازارهاي بين‎المللي نيازمند اين هستند که هسته‎هايي را براي برقراري اين رابطه به وجود آورند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن