تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828649119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزيدگان چهارمين دوره جايزه مديريت سلامت اداري اعلام شدند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۲۲:۲۸ب.ظ)
برگزيدگان چهارمين دوره جايزه مديريت سلامت اداري اعلام شدند چهارمين دوره جايزه مديريت سلامت اداري 26 آذر ماه 1393 در سازمان ايراني مجامع بين المللي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دبيرخانه نظام ارزيابي با رويکرد پيشگيري از بروز مفاسد اداري در قالب نظام هاي مديريت راهبردي، فرآيندي، سرمايه انساني، فناوري و نظام هاي نظارتي از سازمان هايي که عملکرد بهتري داشتند تقدير کرد.
شهاب الدين پاک بين؛ دبير اجرايي چهارمين دوره جايزه سلامت اداري با اشاره به اين که برگزيدگان جايزه سلامت اداري،‌ سازمان هايي هستند که در مسير ارتقاي سلامت اداري سرعت بيشتر و عملکرد بهتري داشته اند و انتخاب ايشان به معناي عدم وجود فساد اداري در آن سازمان ها نيست، گفت: دبيرخانه جايزه مديريت سلامت اداري در راستاي جلوگيري نظام مند از فرصت هاي بروز مفاسد اداري و تقدير از سازمان هاي موفق در اين حوزه از سال 89 به‌شکل مستقل، آغاز به کار کرده و تاکنون در چهار دوره برگزاري اين جايزه بيش از 100 بنگاه اقتصادي و سازمان خدمات عمومي بزرگ کشور را مورد بررسي قرار داده است.
بازخورد ارزيابي سازمان ها به گفته پاک بين به شکل گزارش هاي سالانه توسط شوراي سياست‌گذاري جايزه مديريت سلامت اداري منتشر شده است.
همچنين دبير اجرايي چهارمين دوره جايزه سلامت اداري با توجه به چشم انداز 5 ساله اين شورا اظهار داشت: شوراي سياست گذاري با هدف ايجاد شبکه ملي سلامت اداري توانسته است در اين راستا، زيرساخت هاي شبکه اي تعاملي طراحي کند.
هم چنين ايشان با توجه به نبود يک منبع منسجم براي آشنايي با مفاهيم حوزه سلامت اداري يا مبارزه با فساد اداري از راه اندازي "دانشنامه برخط سلامت اداري" خبر دادند؛ اين دانشنامه همراه با معرفي و عضويت سازمان ها در شبکه ملي سلامت اداري در دهه نخست اردي بهشت سال 1394 هم زمان با فرمان هشت ماده اي امام خميني(ره) رونمايي خواهد شد.
پاک بين از برگزيدگان اين دوره جايزه سلامت اداري خواست تا در تبليغات و اخبار سازمان خود به طور صرف از سطح و زمينه برگزيدگي خود استفاده کنند و دبيرخانه تنها پشتيباني خود را تنها در زمينه کسب شده خواهد داشت.
در ادامه دکتر رضا شفيعي ثابت؛ رييس شوراي سياست‌گذاري جوايز مديريت، کسب رتبه سازمان ها در جايزه سلامت اداري را به معناي فقدان فساد مالي يا اداري در آن سازمان ها ندانسته و عنوان کرد اين مجموعه‌ها توانسته‌اند زيرساخت هاي مقابله با پديده فساد اداري و مالي را ايجاد کنند.
اين مراسم با برگزاري دو پانل تخصصي شامل عارضه‌يابي و شناسايي عوامل بروز فساد اداري در بخش خدمات عمومي در پانل اول و عارضه‌يابي و شناسيي عوامل بروز فساد اداري در بخش پولي و بانکي در پانل دوم به صورت مباحث کارشناسي ارايه شد.
پانل نخست اين برنامه با موضوع عارضه‌يابي و شناسايي عوامل بروز فساد اداري در بخش خدمات عمومي با رياست دکتر رضا شفيعي ثابت و حضور دکتر دارياني؛ معاون توسعه منابع انساني شهرداري تهران، دکتر محسني بندپي؛ رييس سازمان بيمه سلامت ايران قائم مقام مديرعامل توزيع برق تهران بزرگ برگزار شد.
محسني بند پي؛ رييس سازمان بيمه سلامت ايران، اولين سخنران پانل نخست، با اشاره به بند الف ماده 38 قانون اساسي مبني بر اين که دولت مکلف است تا نسبت به پوشش بيمه آحاد جامعه اقدامات لازم را انجام دهد و معوق ماندن اين بند تا سال 1392، اعلام کردند که طي شش ماه کار پژوهشي افرادي که فاقد پوشش بيمه اي بودند شناسايي شدند و از 8 ميليون و 300 هزار نفر که در سامانه ثبت نام کردند، تاکنون 7 ميليون و 300 هزار نفر صاحب دفترچه شدند.
ايشان با اشاره به اين که ميزان دريافت و پرداخت بيمه بايد يکسان سازي شود افزود: ايجاد اداره کل توانمندسازي بيمه شدگان، جلوگيري از سليقه اي شدن، ‌استفاده از راهنمايي هاي باليني، آي تي کردن فرآيندهاي بيمه و دارو، توزيع مناسب دارو به سراسر کشور، جلوگيري از فروش چندباره دارو، شناخت، پاسخگويي مناسب، کنترل بازار دارو را راهکارهايي براي مبارزه با فساد اداري در بخش بيمه است که به انجام رسيده است.

شهرداري راهبرد پيشگيري از فساد اداري را انتخاب کرده است
دکتر دارياني؛ معاون توسعه منابع انساني شهرداري تهران، با معرفي شهرداري از جمله سازمان هاي قديمي که قدمت آن به صد سال مي رسد گفت: بيشتر سازمان ها به طور عمده يک موضوع را دنبال مي کنند شهرداري با موضوعات مختلفي روبروست. هم چنين موضوع سلامت اداري از جهت اين که شهرداري ها در ارتباط مستقيم با مردم نيز هستند از اهميت ويژه اي برخوردار خواهد بود.
دارياني افزود: شهرداري با برنامه ريزي براي ايجاد سازمان ارتقاي سلامت از دو راهبرد پيش رو يعني راهبرد پيشگيرانه يا راهبرد مبارزه و برخورد، راهبرد نخست و پيشگيرانه را براي انجام اقدامات لازم انتخاب کرده است.
دارياني وجود رشوه را يکي از معضلات جدي نظام اداري دانست و افزود: در برخي از دستگاه ها اين امر شيوع پيدا کرده و تبديل به عادت شده است.
هم چنين معاون توسعه منابع انساني شهرداري تهران، براي شناسايي، کشف و مقابله با پديده رشوه گفت: عامل پنهان بودن رشوه و منتفع شدن دو طرف و برگزيدن نام هايي چون هديه و ... از عواملي است که اهميت دارد.
دارياني پديده رشوه را پديده اي فراگير دانسته و آن را متعلق به کشور خاصي ندانست و گفت: رشوه زيان آور است و مانع جدي رشد و توسعه است. هم چنين قابل کنترل است و مي توان آن را با وضع قوانين جديد و اعمال سخت گيرانه قوانين موجود کنترل کرد.
به گفته دارياني، اقدامات اساسي شهرداري در حوزه سلامت اداري شامل اصلاح قوانين و مقررات، اصلاح ساختار و تشکيلات، شناسايي گلوگاه ها، اتوماسيون، ارايه خدمات غيرحضوري، جابجايي و گردش نيروهاي گلوگاه ها، عدم اعطاي امضاي طلايي و برخورد قاطع است.

خوب و بد را تشخيص دادن فلسفه ضروري نظام سلامت اداري است
در ادامه قائم مقام مديرعامل توزيع برق تهران بزرگ، و آخرين سخنران پانل در زمينه سلامت در بخش انرژي گفت: صد در صد تجهيزات توزيع برق در داخل ايران توليد مي شود و فضاي خدمات رساني به گونه اي هدايت مي شود که سيستم پاسخ گو باشد.
قائم مقام مديرعامل توزيع برق تهران بزرگ سيستم پاسخ گويي به مشترکان و پاسخ گو بودن به افراد و کارکنان را دو عامل اصلي براي سلامت اداري دانست و افزود: خوب و بد را تشخيص دادن فلسفه ضروري نظام سلامت اداري است. فضاي کلي جامعه را نمي توان کنترل کرد اما مي توان مجموعه خود را کنترل کرد.
از جمله راهکارهاي ارايه شده توسط توزيع برق تهران بزرگ در سلامت اداري مي توان به اعلام مناقصات در سايت، پاسخ گو بودن به دستگاه هاي نظارتي، صرفه جويي و رعايت الگوي مصرف، سازگار کردن قوانين با شرايط روز، راه اندازي سامانه 121، راه اندازي سيستم پيام کوتاه و نظرسنجي اشاره کرد.
در ادامه پانل دوم اين برنامه با موضوع عارضه‌يابي و شناسايي عوامل بروز فساد اداري در بخش پولي و بانکي با رياست دکتر رضا شفيعي ثابت و حضور دکتر آيت اله ابراهيمي؛ مديرعامل بانک انصار، دکتر تقي نتاج؛‌ مديرعامل بانک مهر اقتصاد، دکتر فتحعلي؛ رييس هيئت مديره بانک اقتصاد نوين، دکتر فدوي؛ عضو هيئت مديره بانک ملت، دکتر حاجيان؛ عضو هيئت عامل و معاون مطالعات اقتصادي بانک پاسارگاد، برگزار شد.

بانک ملت بنا دارد که با اصلاح ساختارها و اصلاح کسب و کار، خدمات بهتري را عرضه کند
دکتر فدوي؛ عضو هيئت مديره بانک ملت، اولين سخنران پانل دوم، محور فن آوري اطلاعات و ارتباطات و جايگاه سلامت در آن و بانکداري نوين را از عناصر مهم سلامت اداري دانست.
فدوي با اشاره به همايش فساد اداري با حضور سران سه قوا در ماه جاري تاکيد داشت که مبارزه بايد فساد به طور جدي پيگيري شود.
فدوي از بانک ملت به عنوان شرکت هاي پيشرو در زمينه مديريت سلامت اداري نام برد و از اهميت جايگاه سلامت بانک ها در سلامت اداري جامعه براي افرايش اعتماد عمومي مردم ياد کرد.
عضو هيئت مديره بانک ملت در خصوص انواع فساد در بانکداري گفت: انواع فساد در برگزاري مناقصه ها، در ارايه خدمات، اعطاي تسهيلات و حساب هاي مشتريان وجود دارد و شفاف سازي قوانين و مقررات، اصلاح فرهنگ هاي سازماني، افزايش سطح آگاهي مشتريان نسبت به قوانين، برگزاري دوره هاي آموزشي براي ارتقاي سطح افراد و سيستم تشويق و تنبيه، ساده سازي فرآيندها، مشتري مداري، اصلاح قانون پولي و بانکي کشور و اصلاح اساسنامه بانک ها براي رفع محدوديت ها براي فعاليت را از جمله راهکارهاي سلامت اداري دانست.
فدوي اعلام کرد که بانک ملت بنا دارد که با اصلاح ساختارها و اصلاح کسب و کار، خدمات بهتري را عرضه کند و در سلامت اداري نقش موثري را براي اعتماد مردم به سيستم بانکي ايفا کند.

سلامت اداري در سطوح فردي، سازماني و ملي بايد بررسي شود
دکتر حاجيان؛ عضو هيئت عامل و معاون مطالعات اقتصادي بانک پاسارگاد، اعلام کرد بانک پاسارگاد در سه دوره گذشته سلامت اداري جزو رده هاي برتر بوده است و هم چنين طي تحقيقات بانک مرکزي، بانک پاسارگاد رتبه برتر را کسب کرده است.
حاجيان ضمن اشاره به اصل سوم قانون اساسي و ايجاد فضايل اخلاقي اشاره کرد: اخلاقيات، شفافيت و جريمه ها معادله فساد را کاهش مي دهد، وجود انسان ها، عدم صلاحيت ها فساد را افزايش مي دهد. ايران متاسفانه در سطح بين المللي در زمينه فساد رتبه خوبي ندارد از بين 175 کشور ايران رتبه 144 را دارد.
عضو هيئت عامل و معاون مطالعات اقتصادي بانک پاسارگاد افزود: سلامت اداري در سطوح فردي، سازماني و ملي بايد بررسي شود و هم چنين براي اجرايي شدن مقررات بانک مرکزي، بانک ها بايد مشارکت بيشتري در بحث مقررات را داشته باشند.
در ادامه دکتر تقي نتاج؛‌ مديرعامل بانک مهر اقتصاد، به جايگاه ويژه منابع جذب شده بانک مهر اقتصاد اشاره کرد و گفت: اين بانک از نظر پرداخت تسهيلات به اقشار کم درآمد جايگاه خوبي دارد.

مردم مهم ترين عنصر نظارتي هستند
دکتر فتحعلي؛ رييس هيئت مديره بانک اقتصاد نوين، با موضوع استقلال دستگاه هاي نظارتي به سخنراني پرداخت.
دکتر فتحعلي، تفاوتي بين بانک هاي دولتي و غيردولتي قايل نشد و گفت: عمده ذي نفعان بانک ها مردم هستند و اگر دستگاه هاي نظرارتي را بر آن بنشانيم خيلي بهتر از دستگاه هاي نظارتي داخل بانک خواهد بود.
رييس هيئت مديره بانک اقتصاد نوين، مردم را مهم ترين عنصر نظارتي دانست و امکان برقراري تماس تلفني مردم با بانک خود و پاسخگويي بانک نسبت به مردم را عاملي براي سلامت اداري دانست.
دکتر فتحعلي افزود: براي حفظ سلامت اداري لازم است که تمام واحدها به موضوعات خود رسيدگي کنند چرا که اگر تنها يک واحد به موضوع رسيدگي نکند امکان شکل گيري تباني صورت مي گيرد.
دکتر آيت اله ابراهيمي؛ مديرعامل بانک انصار، به نظام ها و ساختارهايي اجرايي شده در بانک انصار که نتايج خوبي را در بر داشته است اشاره کرد.
ابراهيمي بررسي فساد اداري از فرد تا سطوح جامعه را لازم دانست و افزود: نگاه خطي نسبت به موضوع فساد نگاه اشتباهي است.

•سخنگوي کميسيون قضايي مجلس:
آيا تنها با تصويب قوانين سلامت اداري مان تامين خواهد شد؟
پس از پايان يافتن پانل هاي تخصصي چهارمين دوره جايزه مديريت سلامت اداري دکتر اسفناني؛ سخن‌گوي کميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي، سخنراني کرد.
اسفناني، وضعيت سلامت اداري را مطلوب ندانسته و خواست تا اين زمينه ارتقا يابد.
سخن‌گوي کميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت: مقابله با فساد در قانون آمده است که به طور دقيق نقطه مقابل سلامت اداري است.
اسفناني سخنراني خود را با مطرح کردن پرسش هايي چون آيا تنها با تصويب قوانين سلامت اداري مان تامين خواهد شد؟ علت اصلي اين فساد چيست و چرا به اين ميزان اهيمت دارد؟ چرا ما شاهد کم تر شدن فسادها نيستيم به رغم اين که سال ها پيش با فساد به شکل جدي مقابله مي شد؟ آيا فقط مجازات و ضمانت اجرايي کيفري کفايت مي کند؟ اگر اين طور است چرا جواب مثبت نگرفتيم؟ چرا در کشورهاي ديگر اين گونه نيست؟
سخن‌گوي کميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي افزود: ارتکاب فساد مالي و اقتصادي بايد به سختي در جامعه انجام شود و اگر مسئول يا زيردستي مرتکب فساد شد نبايد تنها به تشکيل پرونده بسنده کنيم. بايد ضمانت مدني براي سلامت اداري داشته باشيم.
در ادامه دکتر مجتبي رحماندوست؛ عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي، عامل انساني در فساد را بسيار اثر گذار دانست. رحماندوست خودکنترلي عامل انساني را داراي نقش به سزايي در نبود فساد اداري دانست. هم چنين افزود: اگر در نظام کشورمان ديديم که فساد وجود دارد يعني کارمان را درست انجام داده ايم و بايد کنار برويم.
عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: شايد برخي بگويند رفتار انسان ها که کنترل شدني نيست و شايد بتوان کارگروه هايي راه اندازي کرد. چون اگر افراد به درستي رفتار کنند مشکلات حل مي شود.
بايد کاري کرد که آدم ها از اين که در پيشگاه خدا کار نادرستي کنند خجالت بکشند.
در ادامه برنامه اختتاميه از برگزيدگان اين دوره جايزه سلامت اداري تقدير شد.
از جمله برگزيدگان اين دوره جايزه مديريت سلامت اداري بانک پاسارگاد (سازمان برتر در راهبري و کيفيت مديريت سلامت اداري)، بانک انصار (سازمان برتر در حوزه نظام‌ها و ساختارهاي مديريت سلامت اداري)، بانک مهر اقتصاد (سازمان برتر در حوزه سرمايه انساني و مديريت سلامت اداري)، بانک ملت (سازمان برتر در حوزه فناوري و مديريت سلامت اداري، سازمان ملي استاندارد ايران؛ اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران (سازمان خدمات عمومي برتر در راهبري و کيفيت مديريت سلامت اداري)، شهرداري تهران(سازمان خدمات عمومي برتر در حوزه نظام‌ها و ساختارهاي مديريت سلامت اداري)
سازمان بيمه سلامت ايران(سازمان خدمات عمومي برتر در حوزه فناوري و مديريت سلامت اداري)، بانک دي(بنگاه اقتصادي پيشرو در در حوزه فناوري و مديريت سلامت اداري)، بانک توسعه صادرات ايران(بنگاه اقتصادي پيشرو در در حوزه نظام‌ها و ساختارهاي مديريت سلامت اداري)، بانک رفاه کارگران(بنگاه اقتصادي پيشرو در حوزه سرمايه انساني و مديريت سلامت اداري)، بانک اقتصاد نوين(بنگاه اقتصادي پيشرو در راهبري و کيفيت مديريت سلامت اداري)، شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ(سازمان خدمات عمومي پيشرو در مديريت سلامت اداري)، شهرداري شيراز(سازمان خدمات عمومي پيشرو در مديريت سلامت اداري) هستند.
يادآوري مي شود دو عامل نيروي انساني و نظام ها و ساختارهاي سازماني از عوامل اصلي ايجاد کننده مفاسد اداري به شمار مي آيند. در اين نظام ارزيابي عملکرد سازمانها در حوزه استقرار و اصلاح نظامهاي مديريتي که زمينه هاي ارتقاء سلامت اداري را فراهم مي آورد مورد بررسي قرار گرفته‌اند.

اسامي ساير برگزيدگان چهارمين جايزه سلامت اداري:‌
شرکت گاز استان اصفهان (رتبه يک پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت گاز استان تهران (رتبه يک پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت بيمه پارسيان (رتبه يک پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت بيمه ما (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)‌
شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق شهرستان تبريز (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق شهرستان مشهد (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت برق منطقه‌اي فارس (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت ليزينگ اقتصاد نوين (رتبه دو پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق جنوب استان کرمان (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شهرداري نيشابور (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت گاز استان سمنان (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت گاز استان اردبيل (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت پالايش گاز بيد بلند (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق استان هرمزگان (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق استان خراسان رضوي (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق استان قم (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت گاز استان مازندران (رتبه سه پيشرو در مديريت سلامت اداري)
شرکت توزيع نيروي برق استان گيلان (رتبه پيشگام در مديريت سلامت اداري)
شرکت مخابرات استان خوزستان (رتبه پيشگام در مديريت سلامت اداري)
شرکت مديريت توليد برق خليج فارس (رتبه پيشگام در مديريت سلامت اداري)
شرکت گاز استان هرمزگان (رتبه همگام با مديريت سلامت اداري)
شرکت بازرگاني گاز ايران (رتبه متعهد به مديريت سلامت اداري)













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن