واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دوستان جهانگيري اصرار ميكنند ما انكار!
نویسنده : اولاد آدم
معاون اول رئيسجمهور با انتقاد از رسانهاي شدن اسناد طبقهبندي شده و مصوبات ستاد تدابير ويژه اقتصادي، حرفهايي گفته است كه ضروري است مورد مداقه اهل فن قرار گيرد!
اسحاق جهانگيري خاطرنشان كرده يك اتفاقات بدي كه به وجود آمده اين است كه برخي از دوستان علاقهمند به دولت گذشته اصرار دارند كه بگويند در اين دولت هم خلاف قانون ميشود و ميخواهند مطالبي غيرواقعي را به عنوان مطلب واقعي جلوه دهند. هر چه ما سند و پرونده نشان ميدهيم كه حرفشان اشتباه است آنها مدام ميگويند كه دولت 4.1 ميليارد دلار از صندوق توسعه ملي برداشته است. ستاد تدابير ويژه اقتصادي براي دوران تحريم ايجاد شده كه تصميمات ويژه بگيرد و تمام مصوبات ستاد تدابير ويژه به كلي سري است. اينكه چگونه يك مصوبه طبقهبندي شده و سري موضوع رسانهها ميشود را من نميدانم كه اينها در مقابل تاريخ و قانون چه چيزي ميخواهند جواب دهند. چگونه اسناد طبقهبندي شده يك كشور به موضوع مصاحبه تبديل ميشود و بعد هم خلاف واقع از اين سند طبقهبندي شده استفاده ميكنند؟ نفت كشور فروخته شده و در جايي مانده و اينها ميآيند به راحتي اسم يك شركت خارجي را ميبرند. آقايان رعايت مسائل كشور را بكنيد، والله هيچ كشوري با مسائل خودش اينگونه برخورد نميكند.
نتايج منتجه:
1 ـ اتفاق بدي بهوجود آمده است لابد كه باز مكدر شدهاند، نكند ماشين باز هم گران ميخواهد بشود.
2 ـ دوستان اسحاق جهانگيري علاقهمند به دولت گذشته شدهاند و سند اينها را به جاي سند آنها رو كردهاند.
3 ـ در اين دولت كه خلاف قانون نميشود و دوستان نميدانند.
4 ـ ميخواهند مطالبي غيرواقعي را به عنوان مطلب واقعي جلوه دهند دوستان.
5 ـ ما كه از اول اين دولت كارمان سند رو كردن از آن دولت بوده باز هم سند و پرونده نشان ميدهيم كه حرفشان اشتباه است دوستان.
6 ـ دوستان سند محرمانه رو كردهاند.
7 ـ حالا دوستان اين سند محرمانه كه استاد جهانگيري ميفرمايند چيست؟ يعني اسناد محرمانهاي وجود دارد كه غيرواقعي است؟ كه نشان از اتفاق بدي ميدهد؟
8 ـ دوستان در ديگر كشورها كدام سندهاي محرمانه را رو ميكنند؟
9 ـ اينها كه جهانگيري ميگويد دوستند؟
10 ـ اسنادي كه جهانگيري و ساير دوستان ديگر تا به حال رو كردهاند چه؟ آنها راستكي بودهاند يا دروغكي؟
11 ـ ...
اولاد آدم بايد دوباره در آيين دوستيابي خود هم مداقه كند. از قديم گفتهاند: هزار دوست كم است و يك دشمن بسيار. دوست، همدم تنهاييهاي انسان، شريك غمها و شاديها، بازوي ياريرسان در نيازمنديها، تكيهگاه انسان در مشكلات و گرفتاريها و مشاور خيرخواه در لحظات ترديد و ابهام است. بعضي از مردم، به خاطر خصلتهاي خودخواهانه يا توقعات بالا يا تنگنظري يا سختگيري يا دلايل ديگر، نميتوانند براي خود، دوستي برگزينند و از «تنهايي» درآيند. هم دوست يافتن، «هنر» است، هم دوست نگه داشتن، هم دوستيهاي تعطيل شده و به هم خورده را دوباره پيوندزدن و برقرار ساختن. تأمل در اينكه چه خصلتها و برخوردها و روحيههايي سبب ميشود انسان، دوستان خود را از دست بدهد و تنها بماند، يا آنكه از آغاز، نتواند دوستي براي خويش بگيرد، ضروري است. سعدي گفته است: «دوستي را كه به عمري فراچنگ آرند، نشايد كه به يك دم بيازارند.»
اما جيب و اقتصاد و سياست لابد دوست بردار نيست! اولاد آدم اين نكته را بايد حلقه گوشش كند....
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]