تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835629538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گوشي‌هاي قاچاق فعال نمي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گوشي‌هاي قاچاق فعال نمي‌شود
ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، به منظور كاهش ميزان قاچاق موبايل در سال جاري، با ثبت شماره سريال موبايل‌هاي وارداتي در گمرك و اعلام آن به رگولاتوري تلفن همراه از فعال شدن گوشي‌هاي قاچاق خودداري مي‌كند.
نویسنده : بهناز قاسمي 


ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، به منظور كاهش ميزان قاچاق موبايل در سال جاري، با ثبت شماره سريال موبايل‌هاي وارداتي در گمرك و اعلام آن به رگولاتوري تلفن همراه از فعال شدن گوشي‌هاي قاچاق خودداري مي‌كند.
به گزارش «جوان» سردرگمي خريداران گوشي تلفن همراه در بازارهاي داخلي همچنان ادامه دارد. اخبار رسيده از ستاد مبارزه با قاچاق، حاكي از آن است كه گوشي‌هاي تلفن همراه غيرمجاز از اين پس در شبكه‌ ارتباطات سيار، ايرانسل و تاليا فعال نخواهند شد. اين تصميم در پي هماهنگي به عمل آمده با ستاد مبارزه با قاچاق كالا «به منظور خارج كردن گوشي تلفن‌هاي همراهي كه از مبادي غيرمجاز وارد كشور مي‌شوند» صورت گرفته است. البته اين تصميم يك‌بار در سال 86 نيز عملياتي شد اما پس از مدتي متوقف شد. قاچاق گوشي تلفن همراه از زماني كه دولت به انگيزه حمايت از توليدات داخلي تعرفه واردات را افزايش داد شدت بيشتري به خود گرفته است. در اين ميان مسئولان با ثبت كد گوشي‌هاي وارداتي مجاز سعي بر آن داشتند تا با تشديد اين پديده مقابله كنند اما خريداران و مصرف‌كنندگان بي‌خبر از همه جا در واقع قربانيان اصلي اين ماجرا شدند.
دولت تاكنون براي جلوگيري از به دام افتادن خريداران تلفن همراه تنها به توصيه‌هايي از قبيل مراقب باشيد، دقت كنيد و فريب نخوريد بسنده كرده؛ اين در حالي است كه با تصميماتي از قبيل فعال نشدن گوشي‌هاي قاچاق در شبكه، برخورد شديدي با خريداران بي‌تقصير مي‌كند.
در اين ميان قاچاقچياني كه به علت افزايش تعرفه واردات اكنون بازار كارشان داغ‌تر از هر زمان ديگر شده است به دور از چشم دولت با سرعت بخشيدن به واردات قاچاق و افزودن حجم گوشي‌هاي غيرقانوني خود در بازار به دنبال كسب حداكثر سود از اين آب گل‌آلود هستند.
براساس تازه‌ترين آمار گمرك ايران در سال 1392 واردات گوشي تلفن همراه از نظر تعداد و ارزش به ترتيب 24.3 درصد كاهش و 6.48 درصد افزايش را نسبت به سال 1391 تجربه كرد. گوشي تلفن همراه در سال گذشته سهمي معادل 0.37 درصد از كل ارزش واردات كشور را به خود اختصاص داد. امارات، كره جنوبي و منطقه آزاد چابهار اصلي‌ترين مبادي ورود گوشي تلفن همراه به كشور در سال گذشته بودند. سهم اين سه كشور از واردات گوشي به ايران به ترتيب به 65. 05، 26.26 و 5.8 درصد رسيد.
اين براي نخستين بار طي چند سال گذشته است كه گمرك ايران به صورت رسمي تعداد گوشي‌هاي وارداتي را اعلام مي‌كند. در سال‌هاي گذشته گمرك ايران تنها ارزش و وزن گوشي‌هاي وارداتي را اعلام مي‌كرد و هيچ‌وقت تعداد اين محصول وارداتي اعلام نمي‌شد. در سال 1391 يك كارگروه تخصصي در ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز برآورد كرد كه سالانه 9 ميليون دستگاه موبايل موردنياز كشور است كه اين رقم در گذشته و در سال‌هاي 1384 و 1385 حدود پنج ميليون دستگاه بوده است.
جالب اينجاست كه يكي ديگر از مسئولان دولتي نياز سالانه موبايل را در ايران حدود 15 ميليون دستگاه اعلام كرده است كه با اين حساب مي‌توان نتيجه گرفت كه نياز سالانه موبايل در كشور بين 9 تا 15 ميليون دستگاه است. اين در حالي است كه در سال قبل تنها حدود 1.1 ميليون دستگاه موبايل به صورت قانوني وارد كشور شد و توليد داخل نيز رقم چنداني نبود. در چنين شرايطي مي‌توان نتيجه گرفت كه در بهترين حالت ممكن تنها حدود 10 تا 12 درصد از نياز سالانه كشور به موبايل از طريق واردات قانوني تأمين شده و مابقي نياز با قاچاق تأمين مي‌شود.
در اين خصوص عليرضا بيات معاون ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه در جهت احقاق حقوق مصرف‌كننده و تجار، بحث رجيستر كردن گوشي‌ها و تبلت‌هاي وارداتي انجام مي‌شود، اظهار كرد: ثبت سريال در سازمان تنظيم مقررات به اين معني است كه اگر تشخيص داده شود گوشي غيرقانوني بوده و به صورت قاچاق وارد شده، اجازه فعال كردن آن داده نشود و با اين كارها در نظر داريم فرآيند ورود قانوني گوشي را تسهيل كنيم.
وي با بيان اينكه ‌اين موضوع   در مرحله مقدماتي است، افزود: البته اين بحث به معني اضافه كردن گلوگاه جديد براي واردات نيست. بلكه در همان فرآيند گمركي اين كار صورت مي‌گيرد. تلاش ما اين است كه انضباط را به اين بخش برگردانيم و از طرفي موافق اصلاح تعرفه‌هاي موبايل و تبلت هستيم.
 بيات در عين حال يادآور شد: اين شماره سريال‌ها پيش از اين فقط در گمرك ثبت مي‌شد ولي بعد از اجرايي شدن اين موضوع در رگولاتوري نيز ثبت شده و اين كار بدون ايستايي و معطلي در گمرك انجام مي‌شود. وي ادامه داد: اين كار به زودي انجام مي‌شود و گمرك نيز پيشاپيش اعلام آمادگي كرده است. خوشبختانه تعامل خوبي در اين زمينه وجود دارد؛ البته اين موضوع صرفاً سياست ما نيست بلكه سياست دستگاه‌هاي مختلف است. معاون پيشگيري و هماهنگي ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز همچنين با بيان اينكه با پديده قاچاق به شدت برخورد مي‌كنيم، افزود: با اداره استاندارد و رگولاتوري مذاكرات لازم را انجام داديم تا فرآيندهاي قانوني را به گونه‌اي تعريف مي‌كنيم كه معطلي كالا نيز در گمرك كمتر شود و از اين طريق مسير واردات قانوني را آسان‌تر خواهيم كرد. وي در عين حال تأكيد كرد: نيروهاي پليس و دستگاه‌هاي ذي‌ربط نيز توجيه شدند كه برخورد جدي‌تري با پديده قاچاق موبايل و تبلت داشته باشند.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن