تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819001045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر پایداری زباله‌های دارویی در محیط زیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خطر پایداری زباله‌های دارویی در محیط زیست
کد خبر: ۴۵۷۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۱ - 12 December 2014


کارشناسان هشدار دادند: داروهای پرمصرف، ترکیبات شیمیایی در محیط زیست به‌جا می‌گذارند که برای سلامت محصولات کشاورزی مضرند.

به گزارش ایسنا، داروهایی که مصرف آنها شایع است وقتی که بلااستفاده می‌شوند ترکیبات شیمیایی از آنها برجای مانده و وارد محیط زیست می‌شوند که این ترکیبات حتی در برابر فرآیند تصفیه و بهبود آب نیز مقاوم هستند و در نتیجه موجب آلودگی شدید محصولاتی که می‌خوریم، می‌شوند.

در اکثر منازل داروهایی وجود دارد که تاریخ انقضای آنها به اتمام رسیده یا ظروف محتوی آن نیمه تمام مانده است اما پاکسازی خانه از این داروها و ریختن آنها در سطل زباله روش درستی نیست. نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد چگونه رشد محصولات پرمصرفی همچون کاهو و ترب می‌تواند تحت تاثیر حتی میزان اندکی از این داروها باشد. حجم قابل توجهی از زباله‌های دارویی سرانجام وارد محیط زیست می‌شوند و مردم اطلاعات ناچیزی از تاثیر آن روی گیاهان و دیگر موجودات زنده دارند.

«کلار ردشاو» یکی از کارشناسان این مطالعه به همراه همکارانش برای بررسی بیشتر روی تاثیر داروهای دیکلوفناک و ایبوپروفن دور ریخته شده که روزانه بیش از 30 میلیون از آنها در سراسر جهان تجویز می‌شود پرداختند. همچنین گروه دیگری از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی که دور ریخته می‌شوند مورد بررسی قرار گرفت.

طبق گفته ردشاو، این داروها در زباله و آب تجزیه می‌شوند اما در بیشتر سیستم‌های مدیریت و بازیافت فاضلاب و زباله این امکان وجود ندارد که بسیاری از ترکیب‌های شیمیایی حاصل از این داروها از محیط حذف شوند.

به نقل از نیچرورلدنیوز، در این بررسی متخصصان دریافتند داروی مسکن ایبوپروفن تاثیر سوء بر رشد اولیه ریشه گیاه کاهو دارد و داروهای گروه اسید فنامیک نیز مانع از رشد ریشه ترب می‌شود و آن را از بسیاری از موادمغذی محروم می‌کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن