تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860319935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر تولد نوزادان مبتلا به ایدز در موج سوم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خطر تولد نوزادان مبتلا به ایدز در موج سوم
کد خبر: ۴۵۶۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰ - 09 December 2014


رییس اداره کنترل و مبارزه با ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت نسبت به تبعات افزایش ایدز از طریق روابط جنسی هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس صداقت ضمن اشاره به افزایش موارد ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی، افزود: افزایش موارد ابتلا به این بیماری از طریق روابط جنسی و همچنین افزایش موارد ابتلای زنان، خطری به دنبال دارد و آن هم بارداری زنان مبتلا و در نهایت تولد نوزادان مبتلا به ایدز است.

وی در این باره ادامه داد: این موضوع همان چیزی است که ما از آن به عنوان نگرانی از وقوع موج سوم یاد می‌کنیم. شیوع مصرف مواد محرک نیز این قضیه را نگران کننده‌تر می‌کند. همان طور که مطالعات مرتبط در وزارت بهداشت در ارتباط با همه‌گیری ایدز در کشور نشان می‌دهد، همچنان مصرف مواد مخدر بیشترین الگوی انتقال را به خودش اختصاص داده است. بنابراین لازم است که به برنامه‌های کاهش آسیب و برنامه‌های درمان اعتیاد در جامعه و زندان همچنان مانند گذشته، با شدت بیشتر و با کیفیت بالاتر ادامه یابد.

صداقت ضمن اشاره به انتقال عمودی ایدزادامه داد: انتقال عمودی باعث می‌شود که شیوع ایدز بیشتر به جمعیت عمومی یعنی از گروه‌هایی که در معرض خطر بیشتری هستند به جمعیت عمومی و گروه‌هایی که رفتار پرخطر نداشتند، منتقل شود. بسیاری از این زنان امکان دارد بدون رفتار پرخطر تنها از طریق همسران‌شان مبتلا شده باشند یا نوزادانی که با این بیماری به دنیا می‌آیند بدون داشتن رفتار پرخطر یا اینکه مداخله‌ای برای پیشگیری از رفتار پرخطر داشته باشند به این بیماری مبتلا می‌شوند و این امر یعنی انتقال عمودی بیماری نگران کننده است.

صداقت که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، در ادامه بیان کرد: به همین دلیل توصیه ما به افراد جامعه آن است که باید بدانند دو راه عمده برای انتقال این بیماری وجود دارد؛ تزریق مشترک و روابط جنسی خارج از اصول خانواده. مصرف مواد محرک و الکل نیز ممکن است فرد را در معرض رفتارهای پرخطر غیرایمن و محافظت نشده قرار دهند. همه باید این موارد را بدانند و از این رفتارها که به نوعی ناهنجاری در رفتارهای اجتماعی است، پرهیز کنند. اما اگر فردی به هر دلیلی تصور می‌کند خود یا همسرش در معرض این رفتارها قرار گرفته لازم است به مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری مراجعه کرده و به صورت رایگان و محرمانه تحت مشاوره و آزمایش ایدز و خدمات مراقبتی قرار گیرد.

ریس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در پایان اظهارکرد: مراکز گذری تحت پوشش سازمان بهزیستی یا تحت پوشش وزارت بهداشت باید آموزش‌های پیشگیری از ایدز را در خدمات‌شان ادغام کنند. اما نکته مهم آن است که این مراکز تنها به گروه‌های پرخطر که جهت درمان اعتیاد یا بستری و کاهش آسیب مراجعه می‌کنند، دسترسی دارد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن