تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802522746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

95 درصد عشایر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 95 درصد عشایر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند مشهد - ایرنا - رییس سازمان امور عشایری گفت: با اجرای طرح بیمه سلامت هم اکنون بیش از 95 درصد عشایر کشور تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار گرفته اند.


"کرمعلی قندالی" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: پنج درصد باقی مانده از جمعیت عشایر نیز تا انتهای امسال زیر پوشش بیمه درمانی می روند.
وی گفت: همچنین با توجه به ظرفیتهای صندوق تامین اجتماعی عشایر و اقداماتی که انجام شده هم اینک حدود 25 درصد خانوارهای عشایری کشور تحت پوشش این نوع بیمه نیز قرار گرفته اند.
رییس سازمان امور عشایری تاکید کرد: تلاش می شود این تعداد ظرف دو سال آینده به 50 درصد برسد.
بر اساس آمار موجود در پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایری حدود یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت ایران را عشایر پراکنده در سطح تمامی استانهای کشور به غیر از استان کردستان تشکیل می دهند. عشایر ایران شامل 104 ایل و 554 طایفه هستند.
در این میان استان فارس با رقمی حدود 12 درصد بیشترین سهم جمعیت عشایر کشور را در خود جای داده است. پس از آن استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و خوزستان بیشترین سهم جمعیتی عشایر کشور را به خود اختصاص داده اند.
در این میان استانهای قزوین و قم کمترین جمعیت عشایری کشور را در خود جای داده اند.
عشایر خراسان رضوی نیز 6500 خانوار جمعیت در قالب 35 طایفه دارند.

* برنامه خروج دو میلیون راس دام عشایر از مرتع
وی در ادامه همچنین از طرح دو ساله سازمان تمور عشایری برای خروج دو میلیون راس از مجموع 24 میلیون واحد دام عشایر کشور از مرتع و ارتقا بهره وری تولید در قالب پرواربندی آنها خبر داد.
قندالی گفت: برنامه ای طراحی و تدوین شده که ظرف دو سال دو میلیون راس دام از طریق منابع صندوق توسعه ملی در قالب ارائه تسهیلات به عشایر، از تولید سنتی و متکی به مرتع خارج شده تا تولید به روش پرواربندی با اجرای شیوه های علمی و نوین انجام شود.
وی این اقدام را کاری بزرگ برای کمک به مراتع و منابع طبیعی کشور توصیف و بیان کرد: جمعیت دامی عشایر حدود پنج شش ماه از سال وابسته به مراتع بوده و در بقیه سال با استفاده از علوفه دستی تغذیه می شوند اما با این حال خروج دو میلیون راس دام از مرتع بسیار مهم است.
رییس سازمان امور عشایری گفت: طی این سالها با اقداماتی که انجام شده همچنان نقش عشایر در تولید محصولات کشاورزی به ویژه مواد پروتئینی و دامی محوری است.
وی افزود: در این چارچوب نه تنها کاهش تولید رخ نداده بلکه هم اینک هشایر تولیدکننده پنج میلیون و 700 هزار تن تولیدات دامی، زراعی و باغی هستند.
قندالی ادامه داد: هم اکنون 20 درصد گوشت قرمز کشور به میزان سالانه 170 هزار تن توسط عشایری تولید می شود.
وی در خصوص نهاده های دامی به ویژه علوفه نیز گفت: به رغم اینکه پارسال 10 استان کشور تحت تاثیر پدیده خشکسالی بودند تامین علوفه از منابع داخلی و نیز واردات به خوبی مدیریت شد.
رییس سازمان امور عشایری افزود: بر اساس آمارها 900 هزار تن واردات علوفه در حال انجام است وهمین میزان هم ذخیره در کشور وجود دارد لذا مشکلی در زمینه علوفه وجود ندارد.
وی گفت: با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام کار تحویل علوفه دستی به صورت مدتدار از شش تا 9 ماه در دست انجام است لذا عشایر پس از دریافت علوفه حدود 9 ماه زمان برای پرداخت هزینه ها دارند که این خود کمک خوبی به آنان است

* توانمندسازی عشایر/ ارتقا بهره وری و معیشت
رییس سازمان امور عشایری همچنین گفت: با پیگیری معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهوری گروه توانمندسازی روستاییان و عشایر تشکیل شده و در آن تمام راهکارهایی که برای توانمندسازی این جمعیت و ارتقا بهره وری و معیشت آنان ضروری است پیگیری و اجرا می شود.
وی افزود: این اقدام موجب افزایش تولید در سطح قابل قبولی می شود چنانکه فقط در تولید مواد پروتئینی از محل دام سبک در یک برنامه میان مدت پنج ساله حداقل 20 تا 25 درصد رشد نسبت به وضع موجود قابل تحقق است.
قندالی طرحهای توانمندسازی را متنوع و متعدد ذکر و بیان کرد: از جمله آنکه از طریق توانمندسازی تشکلهای موجود زمینه برای ارائه خدمات به اعضا توسعه یابد و آنان هم در قالب آموزش و ترویج و نیز تسهیلاتی که دریافت می کنند سطح تولید را ارتقا دهند.
2713/660


19/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن