واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۵۹ب.ظ)
در ديدار معاون مطبوعاتي وزير ارشاد مطرح شد؛ ابراز نگراني آيتالله مظاهري از شکستهشدن قبح برخي گناهان در مطبوعات آيتالله العظمي مظاهري از مراجع عظام تقليد در ديدارِ معاون مطبوعاتي وزير ارشاد با وي، از شکسته شدن قُبح برخي از گناهان در مطبوعات، مجلات و رسانههاي عمومي، شديداً ابراز نگراني کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين انتظامي معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با مرجع عاليقدر حضرت آيتالله العظمي مظاهري«مدظلهالعالي» ديدار کرد.
حضرت آيتالله العظمي مظاهري در اين ديدار، با اشاره به اهميت و حساسيت موضوع مطبوعات و رسانهها در کشور، ارتقاء دائمي رويکردها و جهتگيريهاي مطبوعات و رسانهها را امري لازم برشمرده و تأکيد کرد: مطبوعات و رسانهها بايد علاوه بر رعايت ضوابط و قوانين، موجب سازندگي معنوي و رشد عقلي مردم باشند و به ترويج اخلاق و فضائل انساني بپردازند.
وي با ابراز نگراني شديد از شکسته شدن قبح برخي از گناهان در مطبوعات، مجلات و رسانههاي عمومي، اين شيوه را با تنزه جمهوري اسلامي و آرمانهاي متعالي اسلام و انقلاب سازگار ندانسته و افزود: امروزه، دروغ، تهمت، شايعه، آبروريزي و به طور کلي سياستبازيهاي غير اخلاقي در رسانهها و مطبوعات راه پيدا کرده و هم مسؤولان امر و هم ارباب مطبوعات و جرائد بايد براي رفع اين معضلات مهم، فکر و اقدام اساسي داشته باشند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، تلاش مطبوعات و رسانهها در جهت رفع مشکلات معيشتي و اقتصادي مردم و حل معضل فساد اخلاقي را از ديگر رسالتهاي مهم آنها قلمداد کرده و اظهار داشت: بايد اختلافهاي بيهودۀ سياسي و سوء رقابتهاي جناحي در کشور کنار گذاشته شود و بهجاي آن بايد به بهبود وضعيت سخت معيشتي مردم و نيز رفع فسادهاي اخلاقي، اداري و اجتماعي فکر شود و مطبوعات و رسانهها در اين زمينهها ميتوانند نقش مؤثر و روشنگرانهاي را ايفا کنند.
حضرت آيتالله العظمي مظاهري، ضمن تأکيد بر ضرورت نظارتهاي قانوني بر مطبوعات و رسانهها، نوشتههاي بدون فايده و غير مفيد در مطبوعات را مصداق لغو دانسته و خاطرنشان کرد: آنچه در مطبوعات و رسانهها نوشته ميشود، بايد از محتواي مفيد علمي، فرهنگي يا ديني، مذهبي و يا سياسي، اجتماعي برخوردار باشد و به اين وسيله به رشد فرهنگ و دين و آگاهيهاي اجتماعي مردم کمک کند.
حضرت آيتالله العظمي مظاهري، در بخش پاياني سخنان خود با نکوهش سوء استفاده از برخي سخنان و مواضع مسؤولان نظام در مطبوعات و رسانهها، مراقبت مسؤولان از بيانات و مواضع خود را خواستار شده و تصريح کرد: اگر مسؤولان نسبت به سخنان و موضعگيريهاي خود مواظبت جدي داشته باشند و پيش از سخن گفتن جوانب آن را بسنجند، مطبوعات و به خصوص سايتهاي اينترنتي نميتوانند از سخنان و مواضع آنها سوء استفاده سياسي کرده و بر طبل اختلاف بکوبند.
وي افزود: متأسفانه معمولا مطبوعات و رسانهها مثل ساير سياسيون وقتي که ميخواهند در اين زمينهها بنويسند، فوراً از همين مشکلات به شکل يک ابزار براي کوبيدن طرف مقابل استفاده کرده و موضوع با اهميتي مثل اقتصاد مقاومتي که اجراي صحيح آن به ساماندهي اقتصاد و معيشت مردم خواهد انجاميد و يا مسألۀ مهمي مثل حجاب و عفاف که از فرامين شرع مقدس است را بهانهاي براي اظهارات سياسي خود قرار ميدهند، در حالي که اين شيوه نهتنها مشکلي را برطرف نخواهد ساخت، بلکه بر دامنۀ مشکلات فعلي خواهد افزود.
در ابتداي اين ديدار انتظامي معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، گزارشي از فعاليتها و برنامههاي اين معاونت در زمينۀ نظارت و حمايت از مطبوعات، خصوصاً مجلات مربوط به عرصۀ دين را ارائه کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]